Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.912
- 40.698
- 3.413
Vedat çerez boss için. Lewa, ronaldo, messi fln istiyorVedatı getirin bana diyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vedat çerez boss için. Lewa, ronaldo, messi fln istiyorVedatı getirin bana diyormuş
Uğur niye ortalığı karıştırıyor yaGideceğiz sıkıntı yok
Yanlız çok kötü oldu bu.başakşehir'in kopenhag'a elenmesiyle birlikte türkiye, 2021-22 sezonundan itibaren şampiyonlar ligi'ne direkt katılım kontenjanını kaybetti. (espn)
Doğru mu bu
Tam Lig'de kalma mücadelesi veren Anadolu takımıAltay
Gökhan Serdar XXX Novak
XXX Ozan Hakan Caner
Muriqi XXX
3 transferle kadroyu tamamladilar

ligin en iyi defansı
Bide Kırgız bi genç vardı o ne alemdeFatih Hoca inşAllah Bartuğ'u kampa alır. O çocuk çok ayrı bir kulvarda. Bakın ben kafadan izlediğim videolarla konuşmuyor.Maçlarını izledim de söylüyorum.
Fatih Hoca inşAllah Bartuğ'u kampa alır. O çocuk çok ayrı bir kulvarda. Bakın ben kafadan izlediğim videolarla konuşmuyor.Maçlarını izledim de söylüyorum.
fatih hoca bir 10 sene geriden geliyor maalesef kampa göstermelik 3-4 tane götürür sonra emin bayramin yerine stoperde taylan antalyaliyi oynatirFatih Hoca inşAllah Bartuğ'u kampa alır. O çocuk çok ayrı bir kulvarda. Bakın ben kafadan izlediğim videolarla konuşmuyor.Maçlarını izledim de söylüyorum.
daha iyi olacak isterse en iyi savunmacı olabilir o kumaş fazlasıyla varEfsane oynamıştı bu maçta maşallah
Mert Hakan Ozan Tufan ikilisi orta sahada oynarsa, bunlar bu sene ilk 10a giremez sanki.

İtalyn lahmacunu. Hanım gelene kadar yemek öğrenmem lazım.bugun ne yedin renktas
Adamlarda 15 tane ortaha saha var. Defans ve Forvetleri lesh. 2, en fazla 3 tane transfer yapma haklari var ve hala orta saha aliyolar.![]()
İtalyn lahmacunu. Hanım gelene kadar yemek öğrenmem lazım.