- 1 Ocak 2011
- 15.467
- 10.470
- 1.838
Olu fenere bile daha topcu kaptiriyoruz bu kadar da olmaz be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Caner gelse;Olu fenere bile daha topcu kaptiriyoruz bu kadar da olmaz be
Transfer nöbeti mi Fatih Terim'e laf çarpma nöbeti mi anlamadım. Bi keyfimiz var gün içinde ara ara bakıp gelişmeleri görelim muhabbete tanık olalım diye giriyoruz. Her sayfada takımın hocasına saygısızca sallamalar. Eleştirmek herkesin hakkı, kimse sorgulamasın demem ama aklınca dalga geçmek çok aciz hareket.
Normalde kimseyle polemiğe girmeyip yok sayıp geçiyorum ama moderatörleri yok saymayı engellemişler sanıyorum. Mecburen sürekli maruz kalıyoruz. Benim adıma burayı takip etmemin de bir keyfi kalmıyor bu durumlarda. Bu yaşa gelmiş insanların fikirlerini değiştiremeyiz. Hakaret olmadıkça da istediğini desin ama en azından görmeme hakkımız olsa iyi olurdu.
Caneride Mhy de istiyorum ben istemeyen vizyonculara sor .Isteyip istememkte onemli degil surekli fenere topcu kaptiriyorlar acliktan agizlari kokuyor adamlarin.Caner gelse;
Auuuv niye geldi, bu nasıl yönetim, çirkef istemiyoruz, yaşlı, niye genç alınmıyor, Süleyman var oynasın, Caner'e mi kaldık
Caner'i fb alsa;
Yuh be nasıl kaptırırsınız, bu nasıl yönetim, boştaki oyuncuyu bile alamıyoruz, yazıklar olsun
Bi karar verin ya
Adamlar cezayı göze almış demek ki yapacak bişey yok.Gelirse gelir gelmezse de rota değişirCaneride Mhy de istiyorum ben istemeyen vizyonculara sor .Isteyip istememkte onemli degil surekli fenere topcu kaptiriyorlar acliktan agizlari kokuyor adamlarin.
Musap sana sovse karsilik verirmisin?hahahniye yazdin o zaman bilgi amacli mi kral tamam yav
![]()
Klavye bordo bereliliğine gerek yokMusap sana sovse karsilik verirmisin?
senin yorumun arti caner sikecileri nekadar faydali olur
Caner gelse;
Auuuv niye geldi, bu nasıl yönetim, çirkef istemiyoruz, yaşlı, niye genç alınmıyor, Süleyman var oynasın, Caner'e mi kaldık
Caner'i fb alsa;
Yuh be nasıl kaptırırsınız, bu nasıl yönetim, boştaki oyuncuyu bile alamıyoruz, yazıklar olsun
Bi karar verin ya
Nerede okudun ümmet-ül reisİki ayrı yöntemleri var. Futbol AŞ'ye ve kulüplerin dernek dahil hesaplarına bakılıyor. Kulübümüzün konsolide rakamlarıyla birlikte derneğimizin de borcumuzu iki kere düşüyorlar. Bu hesaplama metoduyla limitlerimiz hep eksi çıkıyor. Borçlu kulüp, ana parayı ödeyemez zaten. Türkiye'deki tüm kulüpler faaliyetleri nedeniyle zarar ediyor. Kulüpler, bir miktar sıcak parayla borçlarını ötelediler. Birkaç sene içinde milyarlarca TL, 1 yıl içerisinde ödemeleri gerekecek. Bu da limitlerinden düşülecek. Problem, o kulüpler için ötelendi. Bugün güllük gülistanlık açıklamalar yapan kulüpler 2-3 sene sonrasını inşallah düşünüyorlardır.
Biz 18 kulübün altına imza attığı bir çalışma yaptık. 3 büyükler önderliğindeydi ve tüm kulüpler imzaladı. Federasyona götürüldü. 18 kulüp görüştüğümüzde, 1 kulüp imzaladığı belgeden caydı. Talimatta sistemin daha doğru çalışması için verdiğimiz talimat değişiklik önerisi, 1 kulüp caydı diye değiştirilmedi. Bunun kim olduğunu kamuoyu tahmin ediyordur. 17 kulübün ortak iradesiyle bildirdiği bir yöntem dinlenmedi. Federasyon da açıklamasında kulüplerle görüştük diyor. Bugün, imkansız bir projeyle uğraşıyoruz."
Fbli bi herifin dediklerini enteresan buldum
Görüşleriniz
Çok tek taraflı bi açıklama. Haklılık payı var anapara ödemesi henüz başlamadı kulüpler için 3 sene sonra %80'ini ödemek zorunda kalacağımızı düşünürsek çok zor günler görünüyor şimdilik. Şimdilik diyorum çünkü o günün şartlarında neler nasıl değişir bilemeyiz.İki ayrı yöntemleri var. Futbol AŞ'ye ve kulüplerin dernek dahil hesaplarına bakılıyor. Kulübümüzün konsolide rakamlarıyla birlikte derneğimizin de borcumuzu iki kere düşüyorlar. Bu hesaplama metoduyla limitlerimiz hep eksi çıkıyor. Borçlu kulüp, ana parayı ödeyemez zaten. Türkiye'deki tüm kulüpler faaliyetleri nedeniyle zarar ediyor. Kulüpler, bir miktar sıcak parayla borçlarını ötelediler. Birkaç sene içinde milyarlarca TL, 1 yıl içerisinde ödemeleri gerekecek. Bu da limitlerinden düşülecek. Problem, o kulüpler için ötelendi. Bugün güllük gülistanlık açıklamalar yapan kulüpler 2-3 sene sonrasını inşallah düşünüyorlardır.
Biz 18 kulübün altına imza attığı bir çalışma yaptık. 3 büyükler önderliğindeydi ve tüm kulüpler imzaladı. Federasyona götürüldü. 18 kulüp görüştüğümüzde, 1 kulüp imzaladığı belgeden caydı. Talimatta sistemin daha doğru çalışması için verdiğimiz talimat değişiklik önerisi, 1 kulüp caydı diye değiştirilmedi. Bunun kim olduğunu kamuoyu tahmin ediyordur. 17 kulübün ortak iradesiyle bildirdiği bir yöntem dinlenmedi. Federasyon da açıklamasında kulüplerle görüştük diyor. Bugün, imkansız bir projeyle uğraşıyoruz."
Görüşleriniz
gül ile karşılık veririmMusap sana sovse karsilik verirmisin?
Nerede okudun ümmet-ül reis
Çok tek taraflı bi açıklama. Haklılık payı var anapara ödemesi henüz başlamadı kulüpler için 3 sene sonra %80'ini ödemek zorunda kalacağımızı düşünürsek çok zor günler görünüyor şimdilik. Şimdilik diyorum çünkü o günün şartlarında neler nasıl değişir bilemeyiz.
Tek taraflı çünkü FB bu yapılandırmayı yapmicam demedi. İlla bi yapılandırma yapılacaksa bu bankalarla yapmam dedi. Önce koç'un bankası ile yapmak istedi ki faizle istediği gibi oynasıl ötelesin uzatsın sonra yurtdışındaki bankalarla yapayım dedi tff de olmaz herkes bu bankalarla yaptı sen de yap diyince ortalığı ayağa kaldırdılar.
Ayrıca sadece bunlar değil çoğu kulüp dernek formatında. Onların borcu iki kez düşüyor diğerleri bir kez düşüyor diye bişey de yok. 6 yıldır ortada mali anlamda pozitif hamle getirecek bi hamleleri olmadı. Satış olarak bi tek Elif'i örnek verebilirler başka bişeyleri yok. Olmayan parayı har vurup harman savurdular. Sadece koç döneminde transfer harcaması bile işin özeti.
Gelirleri temlikli sermaye arttırımına gidemiyorlar. Ek gelir şansları da yok.
Fb'yi bitirmek icin daha iyi bir anlasmadan cayarak kendi ayagimiza sikacagimizi sanmam, biz de cok iyi durumda degiliz.İki ayrı yöntemleri var. Futbol AŞ'ye ve kulüplerin dernek dahil hesaplarına bakılıyor. Kulübümüzün konsolide rakamlarıyla birlikte derneğimizin de borcumuzu iki kere düşüyorlar. Bu hesaplama metoduyla limitlerimiz hep eksi çıkıyor. Borçlu kulüp, ana parayı ödeyemez zaten. Türkiye'deki tüm kulüpler faaliyetleri nedeniyle zarar ediyor. Kulüpler, bir miktar sıcak parayla borçlarını ötelediler. Birkaç sene içinde milyarlarca TL, 1 yıl içerisinde ödemeleri gerekecek. Bu da limitlerinden düşülecek. Problem, o kulüpler için ötelendi. Bugün güllük gülistanlık açıklamalar yapan kulüpler 2-3 sene sonrasını inşallah düşünüyorlardır.
Görüşleriniz
O takımı anlamadım tspor heralde bunlar tspora takmış durumdaFb'yi bitirmek icin daha iyi bir anlasmadan cayarak kendi ayagimiza sikacagimizi sanmam, biz de cok iyi durumda degiliz.
Ben öyle bişey olduğunu da düşünmüyorum abi. Hangi takımın yöneticisini diğer 16 takım dinlemiş bugüne kadar da son dakika değişikliği ortaya çıkmış?O takımı anlamadım tspor heralde bunlar tspora takmış durumda
Ama hangi takımsa biraz puştça olmuş