Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.144
- 20.038
- 3.313
Çözüm açık bir şekilde Belli...bu senenin durumunu transferler belirlemeyecek hoca nasıl bir fizik hocası getirecek o belirleyeck.
#SP
Transfer Istihbarat Şefi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çözüm açık bir şekilde Belli...bu senenin durumunu transferler belirlemeyecek hoca nasıl bir fizik hocası getirecek o belirleyeck.
Ben de semih kaya gelirse almam diyicem ama zaten almıyorumonyekuru gelirse bi anahtarlik bile almam artik
![]()
Yapma Can; menajeri D'Villa eve nasıl Ekmek götürecek ?!onyekuru gelirse bi anahtarlik bile almam artik
![]()
avatarin yeter hicbi sey yapmana gerek yok kralBen de semih kaya gelirse almam diyicem ama zaten almıyorum
Eyv reis tüm uğraşımız gsmizavatarin yeter hicbi sey yapmana gerek yok kral
"Biz başarıyı malesef sistem kurma ile değil, para ile satın almaya çalışıyoruz."
Arif Ulu, 2020
Niye bu kadar hüsranlı sın ki? Ne güzel ucuza alışverişDolar 7.10
Euro 8.50
Altın 470e gidiyor
bıktım bu ülkeden
almanyanin neresindesin ustat ben chemnitzde bulunmustum bir dönemNiye bu kadar hüsranlı sın ki? Ne güzel ucuza alışveriş
Avroları bozdurup, Türkiye biletimi alayım.
Transfer Istihbarat Şefi

Ya ne Bruması ne Onyekurusu, binlerce oyuncu var takıldık mı takılıyoruz bir iki isimdeAlın size Yeni Son Dak Haberi
Ekli dosyayı görüntüle 87979
Sol kanada henüz bir takviye yapmayan Cim Bom’da, Trezeguet transferinin zora girmesi nedeniyle gözler tekrar Henry Onyekuru ve Bruma’ya çevrildi.
Eğer Monaco, Onyekuru’yu Galatasaray’a bir kez daha göndermek istemezse, Bruma’nın transferi için somut adımlar atılacak. PSV Eindhoven’da bekleneni veremeyen 25 yaşındaki Portekizli’nin kiralanması gündemde. Teknik patron Fatih Terim, bu iki oyuncudan birini mutlaka kadrosunda görmek istiyor. (Metin Karabaş)
Transfer Istihbarat Şefi
Yav düşmanlık yapacağım diye saçmalamanın alemi yok. Yerli topçu TL alıyor. Arda maç başı tl imzaladı zaten.Arda magandasına umarım tl üzerinden sözleşme yapmışlardır terim evladına euro verin kazansın çocuk rızkı odur demiştir kesin
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi