- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
100'e de satsa adam olmaz bunlar.Sabahin haberi bu gecenki,bakalaim kaca gidecek giderse.meraklan bekliyoruz
Lazio mazio hikaye zaten, inanmıyorum trtspor haberlerine de giderse bi takima en fazla 7 milyon euro eder şu piyasada,ederi o kadar çünkü. Ama bunlar her zamanki hileyi yapabilir , kocun duzenbazliklari yani .napoliye falan sponsordu ya100'e de satsa adam olmaz bunlar.
Hiçbir gelirleri yok 15 milyona satsalar bile para edecek tek assetlerini yerine Pastore falan gibi geri dönüşü olmayacak adamlarla görüşme halindeler.Bu sene son kurşunları var.Tepetaklak giderler şampiyon olamazlarsa.Bu sene bu kadar saldırgan ve çirkef olma sebebleride bu benceLazio mazio hikaye zaten, inanmıyorum trtspor haberlerine de giderse bi takima en fazla 7 milyon euro eder şu piyasada,ederi o kadar çünkü. Ama bunlar her zamanki hileyi yapabilir , kocun duzenbazliklari yani .napoliye falan sponsordu ya
Evetttt:cimbom:Bu Kongo'lularin hepsi boyle iri kıyım mi?
Pastore fazla hayalcilik olur.hem maliyeti boylarini asar hem de bonservisi var.2023e kadar sozlesmesi romayla.her ne kadar bitmiste olsa su piyasada 8-10 milyon eder hala bonservisiHiçbir gelirleri yok 15 milyona satsalar bile para edecek tek assetlerini yerine Pastore falan gibi geri dönüşü olmayacak adamlarla görüşme halindeler.Bu sene son kurşunları var.Tepetaklak giderler şampiyon olamazlarsa.Bu sene bu kadar saldırgan ve çirkef olma sebebleride bu bence
Gökhanı da alıyorlar para atmışlardı üstüne. Geçelim bunları adam yerli sol bek alıyor hem de bonservis yok daha ne.Fener caneri nasil kabullenebiliyo ne kadar midesiz bi kulup, kadikoyde besiktas taraftarinin onunde diz cokmesini gectim, mactan sonra ben fenerbahcedeyken herkesi burda yeniyoruz saniyordum simdi nasil mac kazandigimizi anladim gibisinden bi aciklama yapmisti.