Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baba ne anlatıyorsunuz siz limit tanımaz falan.Bu ülkede büyük kulüplere ceza verebilecek göt kimsede yok zaten.Harcayin sanki hesap vereceksiniz

100'e de satsa adam olmaz bunlar.
Lazio mazio hikaye zaten, inanmıyorum trtspor haberlerine de giderse bi takima en fazla 7 milyon euro eder şu piyasada,ederi o kadar çünkü. Ama bunlar her zamanki hileyi yapabilir , kocun duzenbazliklari yani .napoliye falan sponsordu ya

Muriç denen bidona 15 milyon euro vermişler meger bizde yedik kaçını ali kaçını lazio vercek acaba geçen senede elif elması öyle sattılar ezikler

Yalana bak Vedat'a 15m teklif olsa sırtında italyaya götürürler. En fazla 7-8m gelir dahası da gelmez.

Lazio mazio hikaye zaten, inanmıyorum trtspor haberlerine de giderse bi takima en fazla 7 milyon euro eder şu piyasada,ederi o kadar çünkü. Ama bunlar her zamanki hileyi yapabilir , kocun duzenbazliklari yani .napoliye falan sponsordu ya
Hiçbir gelirleri yok 15 milyona satsalar bile para edecek tek assetlerini yerine Pastore falan gibi geri dönüşü olmayacak adamlarla görüşme halindeler.Bu sene son kurşunları var.Tepetaklak giderler şampiyon olamazlarsa.Bu sene bu kadar saldırgan ve çirkef olma sebebleride bu bence

Fener caneri nasil kabullenebiliyo ne kadar midesiz bi kulup, kadikoyde besiktas taraftarinin onunde diz cokmesini gectim, mactan sonra ben fenerbahcedeyken herkesi burda yeniyoruz saniyordum simdi nasil mac kazandigimizi anladim gibisinden bi aciklama yapmisti.

Fb geçen sezon limiti aştığı halde ceza yemedi ki bu sezon da bi bok olmaz limit falan hikaye

Hiçbir gelirleri yok 15 milyona satsalar bile para edecek tek assetlerini yerine Pastore falan gibi geri dönüşü olmayacak adamlarla görüşme halindeler.Bu sene son kurşunları var.Tepetaklak giderler şampiyon olamazlarsa.Bu sene bu kadar saldırgan ve çirkef olma sebebleride bu bence
Pastore fazla hayalcilik olur.hem maliyeti boylarini asar hem de bonservisi var.2023e kadar sozlesmesi romayla.her ne kadar bitmiste olsa su piyasada 8-10 milyon eder hala bonservisi

Fener caneri nasil kabullenebiliyo ne kadar midesiz bi kulup, kadikoyde besiktas taraftarinin onunde diz cokmesini gectim, mactan sonra ben fenerbahcedeyken herkesi burda yeniyoruz saniyordum simdi nasil mac kazandigimizi anladim gibisinden bi aciklama yapmisti.
Gökhanı da alıyorlar para atmışlardı üstüne. Geçelim bunları adam yerli sol bek alıyor hem de bonservis yok daha ne.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt