Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene limitler, harcama yapıldıktan sonra belirlendi yani ölü doğmuş bir aptallıktı sürekli bunu tekrarlamak faydasız yani olmayan kuralı cigneyemezler o yüzden ceza almamaları normal anormal olan TFF her şey bittikten sonra kural çıkarması. He yine asarlarsa bu kez önceden belli o cezayı seve seve yiyecekler.

Bruma ve Onyekuru kiralamaktansa Sisto'yu alsak daha iyi.

Şu Muriçi alacaktık işte geçen sene..

GSC fanboys Terim’e cephe almıştı bu transfer yüzünden.

15 milyondan olduk teşekkürler.
Boşu kes. Rize'nin köpek yöneticisi sattı mi sanki sana? Gsc istemiyor diye kanun çıktı da o yüzden alınmamış gibi konuşma boş boş

Silahla hastane basıp başkasının eşine hallenen topçuyu transfer ediyorsa Luyindama'ya bir şey diyemez. Taraftara küfür edeni her hafta oynatıp 250 bin daha borç takan Fatih hoca Luyindama'ya bir şey diyemez...

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Az daha itin bi tarafına sokun belhandayı tam olmuyor böyle. Sonra oyuncu gitmiyor. Bana böyle yapsa bir takım top oynamam gitmem de mis gibi paramı alırım.

#SevgiLimitTanımazUefaTanır

Transfer Istihbarat Şefi

Caner gelse söversiniz terime yönetime boş yapmayın. Gelmediği iyi oldu 4lü defansta çok gol yedirir.

Yahu renktaş bırakın şu klişe söylemleri.

Yemin ederim bu klübü küme düşürseler ancak o zaman akıllanıp gerçekleri görürsünüz.

Caner erkin hem yerli olması dolayısıyla hem performansıyla çok net alınması gerek adam.
Herşeyi geçti caner ve gökhan şilecilere çok net katkı sağlar.Adamlar bjk üşüncü yaptılar.Performanslarını geçtim geçici dönemde hırslarıyla bile takımlarına çok ciddi katkı sağlar.

Semih,emre ç,aytaç gibi isimlere her türlü karşı olunur.Bunlara eyvallah..

Ama arkadaş biraz Galatasarayı düşünerek yorum yapılmalı.

Yemin ederim özellikle bu forumdaki çoğu taraftar yaptığı tğm yorumlar u yönetim bir oyuncuyu düşünüyorsa ve alıyorsa süper ama almıyorsa o oyuncu çöp.Mantık bu..
Senelerdir me bu yönetimler nede taraftar akıllanmadı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu renktaş bırakın şu klişe söylemleri.

Yemin ederim bu klübü küme düşürseler ancak o zaman akıllanıp gerçekleri görürsünüz.

Caner erkin hem yerli olması dolayısıyla hem performansıyla çok net alınması gerek adam.
Herşeyi geçti caner ve gökhan şilecilere çok net katkı sağlar.Adamlar bjk üşüncü yaptılar.Performanslarını geçtim geçici dönemde hırslarıyla bile takımlarına çok ciddi katkı sağlar.

Semih,emre ç,aytaç gibi isimlere her türlü karşı olunur.Bunlara eyvallah..

Ama arkadaş biraz Galatasarayı düşünerek yorum yapılmalı.

Yemin ederim özellikle bu forumdaki çoğu taraftar yaptığı tğm yorumlar u yönetim bir oyuncuyu düşünüyorsa ve alıyorsa süper ama almıyorsa o oyuncu çöp.Mantık bu..
Senelerdir me bu yönetimler nede taraftar akıllanmadı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şener oynayacağına gökhan oynar. Ömer Emre oynayacağına her türlü Caner oynar. Saçma sapan Hoca yönetim eleştirileri insanı çileden çıkarıyor. O kadar sene hocalık yapmış o kadar şampiyonluk görmüş adama iş öğretiyorlar :D

Az daha itin bi tarafına sokun belhandayı tam olmuyor böyle. Sonra oyuncu gitmiyor. Bana böyle yapsa bir takım top oynamam gitmem de mis gibi paramı alırım.
Olmayan ne söylemiş neden rahatsız oldun? Biz burada yalandan oo belhanda süper şöyle uçuyor böyle kaçıyor deyince bu yeteneksiz için kapıda mı yatmaya başlayacak takımlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt