Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3350 alan adamı kadro dışı bırakar mı elden çıkaracaksın.
Nefreti aciklamadin? Bir iddia da bulunuyorsan altını doldur da konuştuğunun bir manası olsun. Kadro dışı mi bırakman gerekiyor, tek oynatmama opsiyonu bu mu? Oynattı peki şimdi elden mi çıkaracak? Hatayı kabul etmemek için dansözlüğe gerek yok.

CV lazım geçmiş kariyerinde ne yaptın aslan :D silahla bir yeri mi bastın.
Bunu yapmasam içimde kalırdı :D
CVye gerek yok. Benim CV'ım ADAMlığım!

Silahla hayatımda sadece bir kere bir baskın yaptım. Onda da adaletimi aradım. Bir tane Kebapçı bana ters geldi, kandırmak istedi; bende ona ömür boyu unutmayacağı bir ders verdim.

Transfer Istihbarat Şefi

Bir de bunları yapan aynı kişiler. Hani ayrı ayrı karşıt görüşlü gruplar olsalar anlayacağım ama aynı adamlar her gelişmeye olumsuz tepki veriyorlar.

Çok ilginç bir durum :red:

Yahu bırakın bu işleri.İsim verin isim.Kimmiş onlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu Muriçi alacaktık işte geçen sene..

GSC fanboys Terim’e cephe almıştı bu transfer yüzünden.

15 milyondan olduk teşekkürler.

Muhsin adamın başkanı fenerbahçeyle anlaştı, adam fenerbahçeyi seçti. hayalim fenerbahçeydi dedi.

öyle bir anlatıyorsun ki sanki taraftar yüzünden alınmadı muric. taraftarı şeyine takan biriler olduğunu sanmıyorum olm, olsa bugün arda gelmez, caner konuşulmaz, sinanın ismi anılmazdı. taraftar bu kadar önemsense taraftara söven belhandaya talip çıktığı an satılır, hoca inat yapar gibi kucaklamazdı her fırsatta arabı.

bu kadar abartmayın lan, taraftar müşteridir işte. uA hariç. onu da düzgün kullanabilen bir teknik direktör olursa onlarda yalak olurlar gördüğümüz gibi

Nefreti aciklamadin? Bir iddia da bulunuyorsan altını doldur da konuştuğunun bir manası olsun. Kadro dışı mi bırakman gerekiyor, tek oynatma opsiyonu bu mu? Oynattı peki şimdi elden mi çıkaracak? Hatayı kabul etmemek için dansözlüğe gerek yok.
Oyuncudan daha sneijder forma numarası mevzusundan kıl genel olarak taraftar. Arkadaş zaten yeteneksiz ve kafası kırık. Oynatmanın hat olduğunu asla düşünmüyorum. zaten 23 maç oynamış Lemina sakatlanmasa bu kadar da süre alamayacaktı. Kadro dışı bırakıp oynatmayınca elimize bir şey geçmez. Zayıf olan ihtimali yok ederiz.

CVye gerek yok. Benim CV'ım ADAMlığım!

Silahla hayatımda sadece bir kere bir baskın yaptım. Onda da adaletimi aradım. Bir tane Kebapçı bana ters geldi, kandırmak istedi; bende ona ömür boyu unutmayacağı bir ders verdim.

Transfer Istihbarat Şefi
@egm
@icisleribakanlıgı
@suleymansoylu

Normalde istemem ama Fener'in eli sıkışsın diye isterim şimdi Caner'i almiyorsak bile piyasasını yükseltmeliyiz.

Hangimiz kırmadık ki Arif?
Aynen...Hangimiz günahsız ki Emrah
Günahsız olan ilk taşı atsın.

Ben zaten dün Hocaya uğradım ve Elini öptüm. Bu meseleyi aslında açığa vermiyecektim çünkü:

"Galatasaraylılar mevzuları aile içinde çözerler"
A. Ulu

Transfer Istihbarat Şefi

bu senenin durumunu transferler belirlemeyecek hoca nasıl bir fizik hocası getirecek o belirleyeck.

Bal gibide transferler belirleyecek.
Fizik hocası falan palavra.
Kendimizi kandırmayalım.

Birazcık doğru kadroyu kuralım şu ligde döve döve şampiyon oluruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt