- 29 Temmuz 2011
- 17.433
- 8.914
- 1.738
O zaman sıkıntı yok zaten daha fazla versin o da bir amaç.Reis artık geçti o iş bugün yarın açıklanır istemedi bizi. Muhtemel fener daha fazla verdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman sıkıntı yok zaten daha fazla versin o da bir amaç.Reis artık geçti o iş bugün yarın açıklanır istemedi bizi. Muhtemel fener daha fazla verdi.
Kabul ediyorum - En iyi seçenek dır.Transfer istihbarat kadrosunda şef bölümü boş gözüküyor aslında
Rastgele bir yerliye teklif yapmamız yeter fenerin çok daha fazla verip almak istemesi için. Oğulcanı bile istediler. Ortak bir arkadaşımız var ondan öğrenmiştim.O zaman sıkıntı yok zaten daha fazla versin o da bir amaç.
Ben tercihlerin nedenini sormam. Ayıptır.Dedim ama bi sor neden dedim
Emre için ciddi ciddi teklif yapmış mıyız kaynak da milliyetEmre Çolak Galatasaray'a veda ederken, alacakları nedeniyle Sarı-Kırmızılı kulübe ihtarname çekmişti. Başkan Mustafa Cengiz bu yüzden Emre Çolak transferine onay vermedi. (Milliyet)
Emrah hanım mi desinlerCinsiyetçi kelimeler kullanmayalım freudcum.
Bir de Arda konusunda Terimi dinlemeyip yumruğu masaya vursaydı 10 Numara Başkanlık Hareketi olurdu.Emre Çolak Galatasaray'a veda ederken, alacakları nedeniyle Sarı-Kırmızılı kulübe ihtarname çekmişti. Başkan Mustafa Cengiz bu yüzden Emre Çolak transferine onay vermedi. (Milliyet)
Seni seviyorum Baskanim
Bir de Arda konusunda Terimi dinlemeyip yumruğu masaya vursaydı 10 Numara Başkanlık Hareketi olurdu.
Transfer Istihbarat Şefi
Taraftara söylemiş bulundu bir kere. Vazgeçemedi sonra da.Keşke terimi dinleyip falcaoyu almasaydı hocanın Kolombiyalıyı istediğini hiç sanmıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hoca çıkar medyaya yapıştırır başkana biraz. başkanda mecbur ztn kbl eder hemenEmre Çolak Galatasaray'a veda ederken, alacakları nedeniyle Sarı-Kırmızılı kulübe ihtarname çekmişti. Başkan Mustafa Cengiz bu yüzden Emre Çolak transferine onay vermedi. (Milliyet)
Seni seviyorum Baskanim