- 1 Ocak 2011
- 15.467
- 10.470
- 1.838
Kagit ustunde bakarsak Diagne ve Falcao cok iyi bi forvet hatti gibi gorunuyor ortasahada ve kanatlarda oynayan oyuncular mucadeleci olursa bu Riske girilebilir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üniversiteden arkadaşım Kosovalı, bu Muriç ile aynı liseye gitmiş. O bile söylemişti lisedeki bütün maçlara fener formasıyla çıkıyormuş muriç.Muhsin adamın başkanı fenerbahçeyle anlaştı, adam fenerbahçeyi seçti. hayalim fenerbahçeydi dedi.
öyle bir anlatıyorsun ki sanki taraftar yüzünden alınmadı muric. taraftarı şeyine takan biriler olduğunu sanmıyorum olm, olsa bugün arda gelmez, caner konuşulmaz, sinanın ismi anılmazdı. taraftar bu kadar önemsense taraftara söven belhandaya talip çıktığı an satılır, hoca inat yapar gibi kucaklamazdı her fırsatta arabı.
bu kadar abartmayın lan, taraftar müşteridir işte. uA hariç. onu da düzgün kullanabilen bir teknik direktör olursa onlarda yalak olurlar gördüğümüz gibi
"FALCAO'YU İSTEMEYECEK HOCA VAR MI"Keşke terimi dinleyip falcaoyu almasaydı hocanın Kolombiyalıyı istediğini hiç sanmıyorum
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Muhsin Berberoglu okusun işte bu postu rtsÜniversiteden arkadaşım Kosovalı, bu Muriç ile aynı liseye gitmiş. O bile söylemişti lisedeki bütün maçlara fener formasıyla çıkıyormuş muriç.
Bu gece birşey çıkmaz Şahin, lakin

Kagit ustunde bakarsak Diagne ve Falcao cok iyi bi forvet hatti gibi gorunuyor
ezber yorumlar işte Şef."FALCAO'YU İSTEMEYECEK HOCA VAR MI"
"Bütün kulüplerimizin bankaların önümde sıraya girdiğini, ekonomik olarak iyiye gidilmediğini görüyorum. Bu işin böyle gitmeyeceğini hep söylüyorum. Galatasaray'ın geleceğini ve ekonomisine çok dikkat etmemiz lazım. Acaba hoca Falcao'yu istemiyor mu diyecekler. Falcao'yu istemeyecek hoca var mı? Falcao'yu almak için uğraşıyorlar. Olursa olur, olmazsa olmaz. Galatasaray'ın geleceğini de düşünmek zorundayız. Bana Falcao dedikleri zaman, ben bir stoper eksiğimiz var mı acaba diyorum."
Terim, 26.08.2019
Transfer Istihbarat Şefi
Belhanda, bu yaz kesin olarak Galatasaray'dan ayrılıyor. Galatasaray, onunla yolları ayırmak için her şeyi yapacak. Belhanda'nın en büyük sorunu, kırmızı kart görmeye çok meyilli olması. (Lions De L'Atlas)
Fatih hoca yeni mi anlamış Belhanda'nın sorunlu bir futbolcu olduğunu?Belhanda, bu yaz kesin olarak Galatasaray'dan ayrılıyor. Galatasaray, onunla yolları ayırmak için her şeyi yapacak. Belhanda'nın en büyük sorunu, kırmızı kart görmeye çok meyilli olması. (Lions De L'Atlas)
Kırmızı kartları bırak; En büyük sorun bence kendisi Futbolcu fln olmadığı.Belhanda, bu yaz kesin olarak Galatasaray'dan ayrılıyor. Galatasaray, onunla yolları ayırmak için her şeyi yapacak. Belhanda'nın en büyük sorunu, kırmızı kart görmeye çok meyilli olması. (Lions De L'Atlas)
mustafa cengiz'in emre çolağa cevabıEmre Çolak Galatasaray'a veda ederken, alacakları nedeniyle Sarı-Kırmızılı kulübe ihtarname çekmişti. Başkan Mustafa Cengiz bu yüzden Emre Çolak transferine onay vermedi. (Milliyet)
Seni seviyorum Baskanim
Hamama gidelim derse gitme