Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhsin adamın başkanı fenerbahçeyle anlaştı, adam fenerbahçeyi seçti. hayalim fenerbahçeydi dedi.

öyle bir anlatıyorsun ki sanki taraftar yüzünden alınmadı muric. taraftarı şeyine takan biriler olduğunu sanmıyorum olm, olsa bugün arda gelmez, caner konuşulmaz, sinanın ismi anılmazdı. taraftar bu kadar önemsense taraftara söven belhandaya talip çıktığı an satılır, hoca inat yapar gibi kucaklamazdı her fırsatta arabı.

bu kadar abartmayın lan, taraftar müşteridir işte. uA hariç. onu da düzgün kullanabilen bir teknik direktör olursa onlarda yalak olurlar gördüğümüz gibi
Üniversiteden arkadaşım Kosovalı, bu Muriç ile aynı liseye gitmiş. O bile söylemişti lisedeki bütün maçlara fener formasıyla çıkıyormuş muriç.

Keşke terimi dinleyip falcaoyu almasaydı hocanın Kolombiyalıyı istediğini hiç sanmıyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
"FALCAO'YU İSTEMEYECEK HOCA VAR MI"

"Bütün kulüplerimizin bankaların önümde sıraya girdiğini, ekonomik olarak iyiye gidilmediğini görüyorum. Bu işin böyle gitmeyeceğini hep söylüyorum. Galatasaray'ın geleceğini ve ekonomisine çok dikkat etmemiz lazım. Acaba hoca Falcao'yu istemiyor mu diyecekler. Falcao'yu istemeyecek hoca var mı? Falcao'yu almak için uğraşıyorlar. Olursa olur, olmazsa olmaz. Galatasaray'ın geleceğini de düşünmek zorundayız. Bana Falcao dedikleri zaman, ben bir stoper eksiğimiz var mı acaba diyorum."

Terim, 26.08.2019

Transfer Istihbarat Şefi

"FALCAO'YU İSTEMEYECEK HOCA VAR MI"

"Bütün kulüplerimizin bankaların önümde sıraya girdiğini, ekonomik olarak iyiye gidilmediğini görüyorum. Bu işin böyle gitmeyeceğini hep söylüyorum. Galatasaray'ın geleceğini ve ekonomisine çok dikkat etmemiz lazım. Acaba hoca Falcao'yu istemiyor mu diyecekler. Falcao'yu istemeyecek hoca var mı? Falcao'yu almak için uğraşıyorlar. Olursa olur, olmazsa olmaz. Galatasaray'ın geleceğini de düşünmek zorundayız. Bana Falcao dedikleri zaman, ben bir stoper eksiğimiz var mı acaba diyorum."

Terim, 26.08.2019

Transfer Istihbarat Şefi
ezber yorumlar işte Şef.

tutmayan adam olunca hocayı boklamamak için x kişi suçlanır. adam istiyorum diye açıklama yapıyor, yönetimle ters düşmemek için istemiştir diyen gördüm yaw

Hoca aslında Elmander ve Sörloth tarzı Santraforlar seviyor. En önde Presi başlatan, takım mücadelesine yüksek katkısı olan ST'ler.

Falcao bir fırsat Transferiydi...tabiki Taraftar baskısı da inanılmaz yüksek idi. Almak Farz duruma gelmişti yönetim için.

Diagne ise tamamen yönetimin beceriksizliği üzeri son günlerde mecburen alındı.

Transfer Istihbarat Şefi

Belhanda, bu yaz kesin olarak Galatasaray'dan ayrılıyor. Galatasaray, onunla yolları ayırmak için her şeyi yapacak. Belhanda'nın en büyük sorunu, kırmızı kart görmeye çok meyilli olması. (Lions De L'Atlas)

Belhanda, bu yaz kesin olarak Galatasaray'dan ayrılıyor. Galatasaray, onunla yolları ayırmak için her şeyi yapacak. Belhanda'nın en büyük sorunu, kırmızı kart görmeye çok meyilli olması. (Lions De L'Atlas)
Fatih hoca yeni mi anlamış Belhanda'nın sorunlu bir futbolcu olduğunu?

Kırmızı kartları bırak; En büyük sorun bence kendisi Futbolcu fln olmadığı.

Belhanda transferi zaten çok yanlış başladı. Balık baştan kokunca, kaynaşma olmadı Camia ile.

Misal Sneijder kalıp, Belhanda Kanat (Nice de gibi) veya daha çok 8 No gibi oynatılsaydı Bugün çok farklı anılırdı.

- Sneijder den forma alma

- Herif 10 No olmamasına (kendi dedi) rağmen orda oynatmak ve taraftar da onu Playmaker olarak değerlendirmesi

Transfer Istihbarat Şefi

Fener bugun bomba patlatacakmis medyadaki haberlere gore, dun bir tweet attilar zannedersin ki Messi geliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt