Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera

Omar - Luyindama - Marcao - Saracchi

Dion Lopy

Emre.K - Lusamba - Arda - Transfer

Falcao

Dion Lopy'i 1 milyona alirsin, Lusamba bonservissiz, sol kanada da kiralik transfer. Zor degil yonetim, yeter ki dogru bir planlama olsun.​

geçen sene muriqi aldıklarında da yönetime sallayan olmuştu , bu sene de oyuncuyla makul ücrete anlaştın , çok daha fazlasını verip aldılar.

sen ücretlerini açıklayıp kar yapıyorsun , onlar hiçbir maddi bilgi açıklamadan rize kadar limit alabiliyor.

yönetime sallamanın manası ne onu çözemedim?

febe büyüklüğü parayla pulla ölçülmez, şikeyle ölçülür...
Hatırlayanlar bilir G.Birliğinden Tarık Daşgün'ü aldıklarında en son üzülmüştüm sonuç ortada; biz kendi işimizi doğru yapalım yeter...

Emre Kılınç daha bitmemistir bence. Hatirlarsaniz albayrak bir gonderiyi beğenmişti.

Ulan 5 yıldır rütbe farkımız var. Kaç yıldır şampiyon olamamışsınız hala taraftarınızı bunlarla kandırıyorsunuz :ROFLMAO:
Uyutun bakalım milleti. Avutun bir güzel kendinizi bunlarla.

Harcama Limit...
FFP...

Bunlar olmasa biz aynı hataları devam ederdik.

Nihayet artık finansal açıdan daha sorumlu adımlar atıyoruz. Gençlere yönelecegiz..

Bunlar ceza olarak görülse de, bizim için hayırlı İşler. Bizi Zoraki "uzun vadeli sistematik ve gençlere yönelik transfer" modeline "itiyorlar".

Transfer Istihbarat Şefi

geçen sene muriqi aldıklarında da yönetime sallayan olmuştu , bu sene de oyuncuyla makul ücrete anlaştın , çok daha fazlasını verip aldılar.

sen ücretlerini açıklayıp kar yapıyorsun , onlar hiçbir maddi bilgi açıklamadan rize kadar limit alabiliyor.

yönetime sallamanın manası ne onu çözemedim?
Gecen sene almadigimiz muriqiyi bu sene 15e satacaklar. Sampiyon olmadin bu sene kar degil zarar aciklayacaksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt