Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hepsi anlasarak aciklama yapiyo vay be

Mensah’ın menajeri: Atletico Madrid’e verilecek olan 3,8 milyon euro ödenmiş olsaydi Mensah’in şu anda bonservis bedeli sizce ne kadar olurdu? Ben söyleyeyim Mensah gibi bir futbolcuyu 15 milyon euro’dan aşağı alamazdiniz. Mensah icin 4 milyon euro bedel bence komik rakam

Vallla Renktaşlarım malesef kuşu ,şikecisi yoğun bir sülalede dünyaya geldim Rahmetli babamda fanatik bursasporluydu bir çok maçınada gittim bursanın ama hamdolsun Rabbime Galatasaraylı oldum.Geçen gün bir renktaş demiş gençlerbirliğinden tarık transferine o zaman çocuk aklımlada üzülmüştüm.Şunu demek istiyorum benim ergenlik dönemi bu şikecilerin transfer showlarıyla geçti.Sonuç ne Galatasarayımın 22 şikecilerin 19 şampiyonluğu var.Her kulvarda koymuşuz onlara.Buarada Yaşı yetenler bilir Fatih Terim ilk döneminde iken yönetim 'Hakan Ünsal,Ergün Pembe ,Suat Kaya ,Okan Buruk (ayağı kırıldıktan sonra toparlanamadı bir süre) ,arif erdem ve hatta Bülent Korkmaz ve Tugay bile satılık listesinde olmasalar bile satmayı düşünüyordu bunlarıHocamızla bu futbolcular kariyer rizvesi yaptılar.O yüzden Hocamızı eleştirin ama aşağlamayın.Ben şundan eminim aile baskısı farklı renklerden yana olsa bile birçoğunuzun Galatasaraylı olmasına vesile olmuş olan Fatih Terimdir diye düşünüyorum.Demem o ki febenin transferlerini falan sallamayın kendi boklarında boğulsun şeref yoksunları deyin geçin

EevjQebXgAAETbD

Altay

Gokhan - Serdar - Transfer - Caner

Luiz Gustavo

Deniz/Dirar - Ozan - Mert Hakan - Garry/Ferdi

Muriqi

Gustavo ve Muriqi haric berbat bir kadro. Defans gecen sezona gore guclenmedi. Kanatlar bu sezonun oyunculari.

+ Hasan Ali Caner'den daha iyi bir sol bek. Caner'in ortalari haric hic bir ozelligi Hasan Ali'den iyi degil.​

O transfer iyi cocuga benziyor. Bize de 3-4 tane lazim ondan.

Mensah’ın menajeri: Atletico Madrid’e verilecek olan 3,8 milyon euro ödenmiş olsaydi Mensah’in şu anda bonservis bedeli sizce ne kadar olurdu? Ben söyleyeyim Mensah gibi bir futbolcuyu 15 milyon euro’dan aşağı alamazdiniz. Mensah icin 4 milyon euro bedel bence komik rakam

Oyuncunun menajeri: oyuncum iyi topcu

Menajer koklayıp açıklama yapmış sanırım.

Nooldu 4 e almışmıyız yoksa?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt