- 27 Ocak 2010
- 59.388
- 31.005
- 3.523
vay anasını çağdaş bile td olmuş yav.
şimdiye kadar nasıldı acaba kariyeri bu konuda
şimdiye kadar nasıldı acaba kariyeri bu konuda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol kanat ArdaFeghouli ve Babel out
Sag kanat:
Emre Kilinc
Sinan Gumus
Yunus Akgun
Sol kanat:
Transfer
Kerem Akturkoglu
Ali Yavuz Kol
![]()
Sevdiğin için sordum zatensevdigim topcu gelmesini isterim favori biz oluruz, ama Ali Yavuz'un sans bulmasi daha da düsecek gibi
Nasıl alacağız bir de o durum var4 tane orta saha lazım ne zaman alacağız merak ediyorum.
Arda'dan bu saatten sonra kanatta verim alamayız. Zaten 60 dakika çıkarır mı muamma. Oynarsa 10 no gibi oynar.442 sol kanat disinda verimsiz oluyor.
ulan daki harfleri tek tek sana yediriririmUlan 10 yorumun dokuzu mhy tramsferine sallıyor ve bizim iş bilmez yöneticileri savunuyor.
Nerde göster boş boş konuşmayın.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arda kanatta oynayamaz artik. Orta sahada izleriz.Sol kanat Arda
Forvet Ali Yavuz
Arda'dan bu saatten sonra kanatta verim alamayız. Zaten 60 dakika çıkarır mı muamma. Oynarsa 10 no gibi oynar.
Sitenin Türkiye yöneticisi Beşiktaşlı.Bundan önce Marcao ile Hüseyin Türkmen 3,2 milyon euro Jailson'un ise 4 milyon euro değeri vardı..transfermarkt denen geri zekalı sitenin piyasa değişimini gördünüz mu ya
1 senedir sakat olan dorukhan değer kazanırken di Maria ile dünyanın en iyi forveti kabul edilen mbappeyi karisi yapan luyindamanin değeri düşmüş.
tüm topları içeri alan atalay ile 10 hafta gol atamayan muhteşem forvet muriqi değer kazanmış
bu sitenin Türkiye editörleri kimse harbi harbi mallar
Sanki Seri, Lemina devam edecek gibi. Diğerleri kısmet bu ekonomide.4 tane orta saha lazım ne zaman alacağız merak ediyorum.