Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.245
- 39.477
- 3.993
Bizde de fenerde de çok fazla çöp var çöpleri göndermeyen her takım lig için dezavantajli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 yildir ayagina top degmemis silahsör garanti ücret alacakLan garanti ücret mi verecekler bu çöpe ahahahahha

Kanunen garanti ücret şart diye biliyorum. Tabii ne kadar verilecek bakalımLan garanti ücret mi verecekler bu çöpe ahahahahha
Fernando yu keşke 1-2 sene daha tutsaydik mi diyorum...Melo
Fernando
Josef
Gustavo
Son yıllarda brezilyalı cdmler ligimizde hep iş gördüler
Rodop Çetinçalı hala seri lemina diyor geçmiş olsun seneyede 6.yız
Onu bilmiyordum lakin 400-500 bin euro + maç başı falan verirlerse rezalet olurKanunen garanti ücret şart diye biliyorum. Tabii ne kadar verilecek bakalım
Belli olmaz. Arkasinda iyi yedeklerleRodop Çetinçalı hala seri lemina diyor geçmiş olsun seneyede 6.yız
Daha az vermezler emin olOnu bilmiyordum lakin 400-500 bin euro + maç başı falan verirlerse rezalet olur
Uzun zamandir iyi Türk Stoper yetişmiyordu...şimdi ise nerdeyse en iyi mevkimizMerih Demiral - Juventus
Caglar Soyuncu - Barcelona
Ozan Kabak - Liverpool

O kadar olmaz olursa biz de boş mukavele imzalayalım üç beş düşer bize deOnu bilmiyordum lakin 400-500 bin euro + maç başı falan verirlerse rezalet olur