Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tabi ki az. Sen Arda'nin yerinde olsan o teklifi bile kabul etmezdin oturdugun yerden sallamak kolay. Adam 2-3 yildir dogru durust top oynamadi belki ama Atletico ve Barcelona'da oynamis bir isim. Jimmy 1m, Sener 1m, Linnes 1.4 kazaniyor bu takimda. Arda 3'unden de daha fazla katki verir bu takima.
+ Arda o paranin 4-5 katini rahatlikla yurt disinda kazanir. Sirf elestirmek icin elestirmeyelim degerli renktasim.
norveçli arap vardı bi de o kesin değil miSarachi hepsinden iyi bence potensiyeli de yuksel ama diger ikisi 1. Lig oyuncusu
Yaw ben ne diyorum sen ne diyorsun su verdigin cevaba bak275b avro versene
Ben onunda ust duzet bir bek oldugunu dusunmuyorumnorveçli arap vardı bi de o kesin değil mi
Oly elensin gelecek deniyornorveçli arap vardı bi de o kesin değil mi
Yeni formayla 66 göbeksiz inşallahArda Turan, şu sıralarda fotoğraf çekimi için kulüp binasına doğru gidiyor. (TransferWeb)
Ciddi ciddi böyle birşey olabileceğini düşünmeye başladım.Caneri isteyemeyenlere hasan ali kaldirim şoku![]()
Bu 1-2 Mil para meselesi değil... Prensip meselesiJimmy Durmaz'in 1 milyon, Sener'in 1 milyon ve Linnes'in 1.4 milyon aldigi yerde Arda'ya 500 bini bir zahmet cok gormeyin yaw.
Kaleci ve stoperleri içler acısı.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ceza yemez lisans nasil çıkaracaklar merak ediyorumFb kesin cezayı yer bu arada. Geçen yıl transfer dönemı bitince bu kısıt olayı çıkmıştı zannedersem, devre arasında da transfer yapamamışlardı. Bu yıl o kadar açıklama ve tffnin söylediklerine inatla, limitleri deliyoruz diye yangından mal kaçırırcasına oyuncu alırlarsa kesinlikle cezayı yerler. Avrupa işini zaten unutsunlar artık.
Novak'ın 2641 dakika 30 maçta verdiği skor katkısını Saracchi 1143 dakika 14 maçta vermiş. İşleyen ve orta sahası sağlam bir takımda hücum açısından Saracchi herkesi şaşırtacak işler yapabilir. Önemli olan onun defansif eksiklerini giderebilmek. Sistemli, ne yaptığını bilen bir takımda da zaten bizim ligde idare edersin o eksikliğini.Sarachi hepsinden iyi bence potensiyeli de yuksel ama diger ikisi 1. Lig oyuncusu
Ahmet Bulut rahatlikla bulur. MLS'den bulur, Italya liginden bulur. Adamin kariyeri yeter.Bana Ardaya 1,1-1,3 milyon net verecek takim sayabilirmisin? Arap takimlar haric. Oraya gitmeye sicak baksa, ocak ayinda giderdi.