Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener bu emre belesli sezonda sampiyon olamazsa daha da olamaz. ne kadar ceteci varsa doldurdular. volkanindan emresine kadar canerinden gökhanina kadar. ne kadar cirkeflik varsa yapacaklar bu sene sampiyon olmak icin. bu magandalara sampiyonluk veremeyiz. 6-7 senedir piyasada yoklar. finansal olarak bitti bitecekler.
kralı bizde istediği kadar alsınlar

Yahu bazen abartiyorsunuz. Omari emre kilinci hatta ogulcani falan fener alsa buraya gelip laf ederdiniz. Tek üzüldüğüm mert hakan oldu o kadar.

62d38b3f0a194f9dbb2489440b523f25.jpeg

Antrenman kiti güzelmiş. Siyahlı bir forma veya antrenman ürünü varsa genelde o sezon mutlu bitiyor. Yine öyle olacak inşallah...

Ya Koca Kaptanın geri döndüğü sezonlar nasıl bitiyor genellikle ? Onu da anlat Nurullah.

Transfer Istihbarat Şefi

Hey gidi günler o meşhur beyaz formalı gençlerbirligi maçında ben de 16 yaşında bir ergen olarak tribündeydim biz de ıslanmıştık lincoln'ün golüyle dört beş sıra aşağı inmiş arkadaşlarımı kaybetmiştim gol sevinci esnasında... biz bu takıma aşıgız

reıs o zaman ben de 16 yasındaydım sımdı nasıl oluyor da sen benden 3 yas büyük oluyorsun

bonservisi elinde olanlarin bile en kötülerini aliyoruz. emre kilinc'i aldik mi o bile belli degil. merasimle kap aciklamasi yapiliyor.

4-5 tane oyuncu alanlarin yaninda resmen yönetim sönük kaldi. anlastigimiz iddia edilen sag bek ay sonuna kadar gelmeyecekmis.

sonrasinda tatil yapar ve kamp yapmadan ligde dan dun diye oynamaya baslar.
Arda fatih hocanin istegiyle geldi.ilk 11 de oynayacak hali yok.emre kilinc ligdeki en iyi yerli futbolcu belki de son donemdeki.kerem genc ve yetenekli.ogulcan rotasyon icin alindi.omar norvec milli takim sagbeki.simdi senin ve yorumunu begenenlerin derdi ne murhancim?4-5 tane oyuncu diyosun.biri 36 yasinda karaktersiz,fiziki durumu yetersiz,digeri 32 yasina gelmis defansif meziyetleri 0,500 orta yapmis 10u isabetli olmus falan,diğeri ligin ikinci yarisinda top oynamamis,aldiklari novak hadi fena transfer degil diyelim.sezon boyunca 1 isabetli orta yapmis.defansı kotu,trabzondayken kaliteli ayaklarin ortalarına vurmus falan.30 yasinda,yillik 2 milyondan az almayacak ve imza parasi var daha.

Son düzenleme:
Arda fatih hocanin istegiyle geldi.ilk 11 de oynayacak hali yok.emre kilinc ligdeki en iyi yerli futbolcu belki de son donemdeki.kerem genc ve yetenekli.ogulcan rotasyon icin alindi.omar norvec milli takim sagbeki.simdi senin ve yorumunu begenenlerin derdi ne murhancim?
fatih hoca getirsin bende elini öpeyim

4 milyon lira da bana versin

gsc'ye sponsor olurum

Aynen, çok hoşuma gidiyor benim de. Umarım geçen seneki gibi zorlamazlar da rahatça ulaşabiliriz şu ürünlere.

Şu an taraftar formasından pahalı.

Kısa kollusu 300 TL

Uzun kollusu 310 TL

Kısa kollusu 300 TL

Uzun kollusu 310 TL
tişört olanın kesime bak üstten aşağı dümdüz, mankenin de fiziği var ama yine de öyle :D para verilmez sonra benim gibi söversiniz ürün eve geldiğinde :asd:

Yahu bazen abartiyorsunuz. Omari emre kilinci hatta ogulcani falan fener alsa buraya gelip laf ederdiniz. Tek üzüldüğüm mert hakan oldu o kadar.

fenerin alacağı tipte adamlar bunlar rtsh yaw. Aziz başkan geliyor böyle durumlarda aklıma. Adam kendini siper ederdi her çöp transfere, fenere alırdı hepsini. Ali koç o kdr değil.

Kısa kollusu 300 TL

Uzun kollusu 310 TL
Arda'nın fotoğrafta daha kaliteli duruyordu, kalite farkı mı var acaba formalarda olduğu gibi 😔

Ya Koca Kaptanın geri döndüğü sezonlar nasıl bitiyor genellikle ? Onu da anlat Nurullah.

Transfer Istihbarat Şefi

Kardeşim ne alakası var Arda ile ürünün...

İlk transfer Arda olunca ürünü ilk onun üstünde gördük siyahlı ürünler formalar olduğunda hep şampiyon oluyoruz. Bi hocanın kovulduğu sezon siyah forma varken şampiyon olamadık. 2014 yılı.

Arda'ya gelirsek kendisinden futbol anlamında bir beklentim yok sadece takımı sabote etmesin, bulunmaması gereken yerlerde bulunup gereksiz magazin yapmasın yeter benim için. Kendisinden tek beklentim budur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt