Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma kiralik galiba hayirli olsun
timthumb.webp

Haydi bakalım Koca Kafam !
Kalitene tecrübene kariyerine şüphe yok. İspanyada kendine kattıklarını biliyorum. Galatasaraylılık ruhunla ve kalitenle bu takima çok katkı sağlayacaksın. Sen vereceksin Falcao atacak
Hoşgeldin El Turco Arda Turan !
PhotoCollage_20200806_203344633.webp

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe Fedor Smolov’a resmi teklif yaptı.

Vedat Muriqi gidiyor demektir!

@Yasin Yıldırım
Knka bu ne diyor

Öğretmenlik programlarına (Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık programı dâhil.); programın, yerleştirme puan türünde başarı sırası 300 bininci sırada olan adayın yerleştirme puanının altında yerleştirme puanına sahip adaylar yerleştirilmeyecektir (Ek puansız yerleştirme puanının başarı sırası dikkate alınır.).
Nerede okudun knk hiçbir şey anlamadım bu yazılandan. Ben beden öğretmenliği okumayacağım bir de, antrenörlük bölümü istiyorum.

Önümüzdeki sezon 8 yabancı 3 yerli olacak yerli adamlar da lazım o açıdan dedim yoksa vasat sevmem tabiki süleyman erkan süer ışık kaan emin gibi gençlerimiz parlasa da caner gibilerin ismini anmasak keşke en güzeli öyle olur

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla Emre a. , Emre K. ali yavuz, emin, süleyman, erkan , atalay, yunus. Bu sene büyük sans bunlar icin. Hele Emreler + Süleyman icin.

Haydi bakalım Koca Kafam !
Kalitene tecrübene kariyerine şüphe yok. İspanyada kendine kattıklarını biliyorum. Galatasaraylılık ruhunla ve kalitenle bu takima çok katkı sağlayacaksın. Sen vereceksin Falcao atacak
Hoşgeldin El Turco Arda Turan !Ekli dosyayı görüntüle 88061

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maşallah gözlerinin içi parlıyor, belli ki bu kucaklamanın karşılığını verecek.

Yenik durumdayken mal mal sırıtan Belhanda, akşama parti yapan Babel yerine Arda'nın ölisünü tercih ederim.

En azından sahada isyan eder, yenilgiyi kabul etmez, iyi oynar kötü oynar orası ayrı ama mutlaka sonuna kadar mücadele eder.

Hoşgeldin yuvana aslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt