- 24 Mayıs 2009
- 17.326
- 20.305
- 2.643
Bikaç tane daha ekledim aklıma gelenleritanju semih yuvakuran sergen seçuk burak 30 senede 5 topçu aklıma geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bikaç tane daha ekledim aklıma gelenleritanju semih yuvakuran sergen seçuk burak 30 senede 5 topçu aklıma geliyor
Biz elerdik panpa Melo ve Sneijder olsa yeterdiEn son deplasman galibiyetimizi hatirlamiyorum ben.
Biz elerdik panpa Melo ve Sneijder olsa yeterdi
shalke deplasmanı burak hamit umut bulutEn son deplasman galibiyetimizi hatirlamiyorum ben.
bunlar kim altyapı tayfası mı
mutluluk
Galatasaray adı yeterdi ayakları titrerdi.shalke deplasmanı burak hamit umut bulut
tam tersi 4 buyuk harici takımdan gelip de basarılı olan yok nerdeysebenim aklıma gelmedi geçmişte semihyuvakuran ve tanju febeye katkı verdiler ama süreklik olmadı
vaybe harbiden baya geçmiş üzerindenGalatasaray adı yeterdi ayakları titrerdi.
Galatasaray adı yeterdi ayakları titrerdi.
mutluluk
6 gün sonra kamp var ve takımın orta sahası yok. 4 orta saha almamız gerek en az 2si kampa yetişmezse yangına başlıyorum.
As orta saha istiyorum hocam. Tempolu ve zeki bir 8 numara. Sertlikten rakipleri korkutan bir 6 numara istiyorum.1 adet ADAM var. Yetmez mi?
sen bunları istiyorsun, veriyorsun bir 20 milyon euroAs orta saha istiyorum hocam. Tempolu ve zeki bir 8 numara. Sertlikten rakipleri korkutan bir 6 numara istiyorum.
Para yok mecbur ya beleş ya kiralik çökücez birilerine hocam.sen bunları istiyorsun, veriyorsun bir 20 milyon euro