Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

beyler bugun hic giremedim finallerim vardı o yuzden ful okuldaydım yeni geldim son gelismeler daha dogrusu bugunku gelismelerin OZETİ NEDİR ????

Tamam da buna yanlış diyemeyiz ki tercih diyebiliriz. Kaka'da Snejder'de çok parlak dönemlerini yaşamıyorlar ki Kaka Snejder'e göre daha efsane bir isim. Yani bir insanın Kaka gibi bir adamı seçmesi sallanılacak bişey değil. Benim elime de Kaka ile Snejder'i sunsalar Kakayı tercih ederdim bunun egoyla falan alakası yok ki. Aralarında da 2 yaş falan var, yaş farkı da yok. Yani diyeceğim mesele buradan bile adamın egosuna kadar gidiyor, sonu gelmiyor yani.

Ben ego filan demedim. Kendimden sorumluyum sadece. Özellikle de bugün yapılan tartışmadan bağımsız diye belirttim mesajımda. Son 3-4 seneyi uykuda veya ölü olarak geçirmeyen biri için Kaka mı Sneijder mi sorusunun cevabı bellidir. Yani öyle olması gerekir. Hoca kaka'yı isteyebilir tercih olarak ama ben bunu eleştirebilirim demek istediğim bu. Tıpkı Cris'i oynatıp Gökhan'ı oturtmasını eleştirdiğim gibi. Ha bana göre Terim bizim için şanstır. O'nu eleştirmem bu anlamda ama herşeyine de katılamam.

Konu Sneijderden Kaka Fenere gelirse Aykut Hoca oynatırmıya geldi. Gerizekalılar

Massimo Moratti: "Sneijder'a biz bir alternatif sunduk. Ya GS'a gider ya da burada kalır. Sıkıldım artık ben bu geyiklerden"

sneıjdr daha yatmamısmı

su muamma bıtsede hrkes rahatlasa

Transfer Nöbeti

Inter President Massimo Moratti has given Wesley Sneijder an ultimatum after starting Galatasaray talks. “He has an alternative. Either he takes it or he’ll stayhere.”

The two clubs have already reached an agreement said to be worth €10m, butnegotiations directly with the player over personal terms only began today.

There are continuing reports that the Dutchman hopes a Premier League offer will come in.

“I’m bored of the Sneijder saga too now and ask myself when it’s going to end,” he told journalists ahead of tonight’s match with Pescara at San Siro.

“Now we have to understand what could happen. He has an alternative and we’ll see if he takes it, otherwise he’ll stay here.”

Morattinin bugun kü pescara maçından önceki açıklamaları. Özetle bir teklif aldı ya kabul edicek yada burada kalıcak demiş. Galatasaray ile anlaştık oyuncunun anlaşmasını bekliyoruz demiş. Daha görüşmelere bugün başlamışız. Hala sneijder epl den teklif bekliyormuş.(sitenin yorumu bu )

Bu açıklamadan sonra İnter'de kalırsa kadroya falan giremez mümkün degil

Sent from my iPad using Tapatalk

Bir forma göstereceğiz dediler, mecburen lemi'nin saçmalıklarını dinliyoruz.

Milliyet Fenerbahçe muhabiri Senad Ok'un Sneijder'le ilgili sorusuna da ilginç bir tepki verdi.

Kuyt, Galatasaray'ın transfer gündeminin bir numaralı ismi olan vatandaşıyla ilgili "Sneijder G.Saray'a gelecek mi?" şeklindekisoruya "gülerek" yanıt vermekle yetindi.

Moratti başkan "Sneijder ya Türkiye'ye gider ya da burada kalır artık sıkıldım bu işten bir karar versin" diye açıklama yapmış...:cool:

Muhabbete bak. Bizimkiler Fener alıp güçlenmesin diye Sneijderi alıyormuş, bizde bunu seyrediyoruz. Yorumculuk nereden nereye geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt