Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Inter Başkanı Moratti: "Sneijder konusundan çok sıkıldım. İki seçeneği var. Ya Türkiye'ye gider ya da burada kalır." (Kaynak - Eurosport)

Bizde sıkıldık Moratti Reyiss :sad007:

İtalyan medyasına konuşan Inter Başkanı Massimo Moratti, Galatasaray ile görüşmelere başlayan Wesley Sneijder için "Ya Türkiye'ye gider ya da burada kalır" diye konuştu.

[h=5]SON DAKİKA: Massimo Moratti: Sneijder işinden çok sıkıldım Sneijder ya Galasaray'a gider ya da burada kalır!

[/h]

moratti de bizim forumda beyler duygularımıza tercüman olmuş

Transfer Nöbeti

Yanlız beyler takımının macını izleyen bir adamın kafasında transfer mı vardır dersiniz?

Sent from my iPad using Tapatalk

Yagiz Burak ‏@Senfo10

Şunu kaçırmışız, Moratti diyor ki; Galatasaray oyuncu ile detayları konuşmaya bugün başladı.. (anlaşma haberi doğru gibi)

SON DAKIKA

beyler benim bi son dakikam var, su an internazionale-pescara macini izliyorum, ve wesley sneijder tribunde.

bu demek oluyo ki, ne ucakta, ne amsterdam'da. milano'da tribunde inter macini izlemekte, kafasinda bi sapka. durgun gozukuyodu.

Sneijder muhabeti sırf morattiyi değil herkesi sıkmaya başladı yeni kontrat imzalamadan inter de kalması artık mümkün değil. EPl den de bizimle aynı teklifin gelmesi mümkün değil şu saatten sonra bana göre gelse gelirdi menajeri boşuna konuşamalar yapıyor sadece ortalığı kızıştırmak adına. Boşuna bekliyor sneijder teklif falan gelmez epl den ona

Hangi kuş beyinli dedi bunu?

Ya bunlar harbiden gerçeklik diyecek ama gerçekliklerde az da beyin zeka kırıntısı var

Bunlarda hiç birşey yok

Sent from my iPad using Tapatalk

Abi sözde yorumcu Bugün tvdeki lavuk dedi. Katıksız şeref yoksunu o herif. Altta sneijderin forması getirildi falan yazıyor sırf ona merakımdan katlanıyorum

SON DAKIKA

beyler benim bi son dakikam var, su an internazionale-pescara macini izliyorum, ve wesley sneijder tribunde.

bu demek oluyo ki, ne ucakta, ne amsterdam'da. milano'da tribunde inter macini izlemekte, kafasinda bi sapka. durgun gozukuyodu.

kararsiz :confused:

Gelmeyecek bu lavuk , o değilde taraftarımız çok üzülecek...

Sneijder formda bi Kaka'nın dişinin kavuğunun dibini dolduramaz aga o kadar diyorum. Kaka efsane adamdı tek başına Cl'yi aldırdı Milan'a ama ciddi tek başına. Fatih Terim'de Dünyanın en iyisi Kaka demişti 3 sene önce falan hatırlayan hatırlar:b5: Kaka'nın yanında lafı edilmez yani ama fazla gelmiş demek ki o.

evet forumda Kaka la Sneijderi tartismak olmaz birde bu adamlarin yaptiklari isler farkli bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt