Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eğer "2 Hafta daha zamanım var acelem yok" demeci doğruysa Sneijder'in, bu heriften gıcıklanan tek ben miyim ? Gelmesin vallahi gelmesin ya. Bu nedir arkadaş...

Kulübün değerlerini küçük düşürme yönetim perşembe günü dedinizi kararı için son 24 saat diye 48 saat geçti vermediyse kararını çekin teklifi yalvarmanın gereği yok kimse kulüpten üstün değildir

şu kap olayını çözsünler artık arkadaş.ya son güne kadar isim lanse edilmesin yada anlaşılıp öyle açıklansın.yeter millete rezil olduğumuz.

Transferin ihtimali var ise yine beklemek lazim diyorum, oyle sagdan soldan oyuncu alma niyeti yok burda, Dünyanin sayili oyun kurucularindan birini transfer etme girisimi var.

Burda olsun Twitterde olsun öne cikan tek sey halk olarak inanilmaz sabirsiz bir millet oldugumuz bir daha öne cikti.

Yönetim B planimiz yok aciklamasi hatali kalir...

beklemek yerinde olur.

Aynen sıradan bir adam almıyosun Sneijder bu.

Bu sneijder'i kaçırıp,interden fidye isteyelim,başka türlü gelmez.

Ya abi Haldun Üstünel Haldun Üstünel diyip durmayın bazı insanlar şehir efsanesi haline getiriyor getirdiği hangi adamlar bu kadar üst düzeydi Keita,Elano,Gio gibi isimleri getirdi emin ol ki bu isimleri şimdiki yönetimde çok rahat alır sadece basına çabuk düşer Haldun onu iyi başarıyordu basına düşürmüyordu.Adamlar elinden geleni yapmışlar dangalıklık Sneijderde bizde değil.

İKNA süreci çok çok önemli... kendin diyorsun bu tip futbolcuları parayla da getiremezsin...

Ama ikna edersin... Haldun Üstünel bu ülkenin görüp göreceği en iyi transfer uzmanıdır...

Olamaz böyle iş ya adam resmen Türkiye Ligine gideceğime inter'de tribünde yatar uyurum dedi ya la :( ne kadar kötü ligimiz var kahretsin ve en ne yazıkki yönetim yerinde olsam şu anda önce menejerini sonrada şneyderi arayıp teklifi geri çektiğimizi söylerdim. Bu saatten sonra ne köy olur ne kasaba adam isteksiz ne kadar yararlı olurki... ://

Şu durumda bile yönetime sallayanlar var ya hakikaten tuhafsınız başka birşeyler derdim ama ceza almaya değmez....

Size birşey söyleyim bu polemikten bizi kurtaracak tek isim Şeref Aydın.Ona sesleniyorum lütfen bu yazıyı okuyorsa bu işi bi el atsın herhangi bi bilgi vermesini istemiyorum zeki biri olduğu için ondan görüş istiyorum.

sneijder e yapılan teklif derhal geri çekilmelidir dahası bülent tulun denilen futbol dehası ile başkanın transfer işlerinden elini cekmeleri şarttır , bu takımın solbeki,stoperi sol acığı yok , bu mevkilere gerekli oyuncular derhal alınmalı ve tulun kovulmalıdır..

ulan şimdi ferdi tayfurdan sevda yellerini dinliyorum üstüne bide bu haber :mad:

efkarlandım beyler:sad007:

Yönetim ne yapsın adam kafasına EPL'yi sokmuş illa oraya gidecem dedikten sonra silah zoruylamı getirsin yönetim. İstemiyorsada çok zorlamaya gerek yok başka transferlere yönelmemiz lazım artık. Madem rahat bizde rahat olalım o bi köşede beklesin biz başka transferle uğraşalım olursa alternatif adam gelir artık 2 haftayı bırak 3-4 gün bile beklenmez zaman kaybı resmen.

Bu herif Galatasaray'ı ne sanıyor acaba? Ben bunun gelse de bir katkı falan vereceğini sanmıyorum, yatar paranın üzerine. Uzak dursun.

yönetime sallamayın hemen sonra sıvamak durumunda kalmayın.Yarın geceye kadar belli olur olumlu olumsuz.En başta fatih hoca resti çeker merak etmeyin 2 hafta bekleyecek değiller.

Bir şey daha söyliyeyim. Türk kulüpleri başta biz nasıl transfer yapılır bilmiyorlar.:b5:

Yapılacak en mantıklı iş bu paraları Diegoya da önerip beklemeye başlamak bak nasıl hizaya geliyor portakal olmadı Diegoda aradığımız tarzda bir adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt