Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Size birşey söyleyim bu polemikten bizi kurtaracak tek isim Şeref Aydın.Ona sesleniyorum lütfen bu yazıyı okuyorsa bu işi bi el atsın herhangi bi bilgi vermesini istemiyorum zeki biri olduğu için ondan görüş istiyorum.

10saat önce iş tamam hayırlı olsun demişti de ne değişti 10saatte bilmiyorum

ne dedi adam sneijderi aldık mı dedi

başkanlığı dönemindeki 7. kap fiyaskosu çok yakındır.

sneijder'i alamamak başarısızlık değildir. bir başkan transfer hakkında bu kadar çok konuşur ve bütün demeçlerinde çelişkiye düşüyorsa birilerinin ona makamının ağırlığını hatırlatması gerekir.

fatih terim'in yerine kendinizi koyun. düşünün şimdi, kap denilen şey yüzünden elli defa transfer planı değiştirmek çok mu hoş bi durum?

Valla şu saatten sonra kime gideceği önemli değil... kuşlara bile gidebilir..

Bu kadar oyalandıktan sonra hala teklifi geri çekmiyorlarsa yazıklar olsun Ünal AYSAL'a...

Hadi twitterdaki X bir şahıstan önce sizi yeniden umutlandıracak bir noktaya değineyim.

Sneijder bu blöfü Inter' yaptı. Aralarındaki para mevzunu istediği gibi çözmediği sürece ben burda rahatım, bir yere de gitmiyorum demek istedi:lol:

İKNA süreci çok çok önemli... kendin diyorsun bu tip futbolcuları parayla da getiremezsin...

Ama ikna edersin... Haldun Üstünel bu ülkenin görüp göreceği en iyi transfer uzmanıdır...

bu adam keita elano gio değil SNEİJDER ... kolay değil ikna copperfield e bağladınız hepten haldun üstünel i ilah olsa çoktan getirilmişti o yönetim kadrosuna.

yapılan haber ne kadar doğru peki gerçekten adam böyle birşey demişmi. hemen atar yaptık ama

transferden dolayı değil şu kap olayı yüzünden ihraç yiyebilirim

Resmi olarak olumlu yada olumsuz bi karar acıklanana kadarda morelinizi bozmayın bence.Ama belli olmaz sonucda böyle bi teklifi bulacagını düsünmüyorum.O yüzden mecbur karar vericek.

50 bin lira mı bu işin cezası? başkana dokunur mu bu para yani en azından garantile öyle bildir arkadaş şu kap olayını...

hoş bizden başka kimsenin de ceza aldığı yok zaten atlı kovalar gibi bildirim yapıyoruz 1 değil 2 değil yetti.

güya biz interle protokol yapmıştık dimi sneijder bizi seçmezse para alıcaktık yanlış mı biliyorum öyle mevzular dönüyo bi kaç gündür

Ya fener alırsada almazsada keşke alsa mesele o değil ki bizim yönetim şu an rest çekmeli bence 2 haftan mı var güzel kardeşim al paşa paşa kullan demeli o zaman bu süreçte yönetimin hatasını görmem ama son güne kadar bu kekonun keyfini bekleyip sonra saçma sapan bir adam getirirlerse müthiş vizyonlarını göstermiş olurlar.

Sizin yönetiminiz alamaz zaten merak etme, baksana yöneticilerinize dert olmuş

Olay Galatasaray değil TSL kimse bu lige gelmek için can atmıyor son ana kadar bir EPL kovalıyor

Yönetim bildiğin art niyetli.Terim'in istediği transferleri yapmamak için gelmek istemeyen Sneijder'e göstermelik teklif yaptılar.Teklifi kabul edince de gelmiyor diye açıklama yapacaklar, ya da fiyat kırıp Sneijder'i ikna etmeye çalışacaklar ve adam ona zor ikna oldum bunu kabul etmem diyecek.Transfer dönemi bitecek ve Terim'in istediği SOL BEK VE STOPER alınmamış olacak.Sonra Ujfa'da yok,kötü diyeceğimiz Cris bile gitti, başarısız olursa Fatih Terim oldu diyip harcamaya çalışacaklar.

Transfer olursa Terim başarısız olursa hoca önerdi biz aldık istediğini oynatamadı takımı diyecekler.

Hep Tulun'un işleri bunlar.Siz Abdurrahim'i bir transferden önce hiç ağlamaklı ve o kadar suratı asık gördünümüz mü.Terim ile arası en iyi adamlar Ali Dürüst ve Abdurrahimdir.Abdurrahim'e belli ki bunların amacı belli sen niye dur demiyorsun diyip çıkışmış Abdurrahim'de arada kalmış adam sıkıntılıydı.Yoksa Yiğit Gökoğlan'a bile takla atan sevinçten adam Sneijder ile bu noktaya gelince yerinde zıplar.

Galatasaray'ın düşmanı Galatasaray'ın içinde gerçeği bir kez daha açığa çıkmadan uyanalım.Sneijder pahasına olacaksa da olsun.Yeter ki bu takım başarılı olsun arkadaş.İstikrar için inadına Terim.

İKNA süreci çok çok önemli... kendin diyorsun bu tip futbolcuları parayla da getiremezsin...

Ama ikna edersin... Haldun Üstünel bu ülkenin görüp göreceği en iyi transfer uzmanıdır...

Haldun Üstüneli severdim eyvallah ama hiç Sneijder ayarında oyuncu mu getirdi ki bu yorumları yapıyorsunuz boş boş konuşup insanları yönetime karşı kışkırtıyorsunuz..

Elano, Keita tarzı oyuncuları almak çok mu zor? Şuan 2 günde o tür bir oyuncuyla sözleşme imzalanır zaten..

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

.

Size birşey söyleyim bu polemikten bizi kurtaracak tek isim Şeref Aydın.Ona sesleniyorum lütfen bu yazıyı okuyorsa bu işi bi el atsın herhangi bi bilgi vermesini istemiyorum zeki biri olduğu için ondan görüş istiyorum.

Bıkmadınız mı hocam şu duyumcu kolpalardan. Bizi bu hale düşüren bu adamlar.

Sneijder maçta değil mi hangi ara röportaj yapmışlar ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt