Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Böyle fail zamanlarda da duyumcu ergenleri görmek isteriz ama hep arazi oluyorlar nedense. O bu deil de melih şabanoğlu falan hepsi kolpaymış.

ben baştan beri diyorum zaten melih şabanoglu hep kendi fikirlerini söylüyor. bişey bildigi yok zaten. geçen senede söyledim bunu.

beyler adam bizi kullanıyor demek nazlanıyor demek kuşmusun manasına gelmiyor.

Evet Belhanda ile ilgili paramız yok diyip kestirip attılar.

Sneijder iyi futbolcu çok iyi futbolcu ama naz çekip koca kulübü peşinde maskara edemez.

Bazıları GALATASARAY'ın ne anlama geldiğini bilmiyor sanırsam.!

boyle de canımı ye

ama işi çok boyutu var kuytla falan kıyaslama 28 yasında dunyanınsayılı bı oyuncusu ve turkıyeye gelecek bunlarıda unutma

madem çok ıyı GALATASARAY lısın neden ezıklerle karsılastırıyorsun,alavere dolavere ıle sampıyon olup,olamyan transfeerlerı yapıp(gokdenız karadenız)paraları aklayan,tff den bılmem ne adı altında paraları ucuran bı camıa ıle

Veli Yigit @veliyigit

Her transfer dönemi aynı seyler ! Hemen anlık elestiriler, surekli degisen yorumlar, haksız hakaretler ve sabırsızlık ! Sabırlı olmak lazım

Veli abiye katılıyorum.Kızgınlıkla yorum yapıyorsunuz sonra fenerli denilince olmadı oluyor yahu senin dediğin lafı fenerli bile demiyor adamlar kendi diyor gs sneijderi alacak biz belhandayı alamdık diye sonra sen çıkıp diyorsun ki fener olsa bitirirdi.Kızgınlığına veriyorum ama yorumuna dikkat et kimse durduk yerde demedi sana o lafı.

Ynt: Transfer Nöbeti

Eger yonetime 2hafta var derse

- vaz geceriz

- vaz gecmeyip derhal alternatiflere yonelir bu surede hala karar vermezse alternatif alinir.

- o bolgeye transfer yapmayiz.

Sizce yonetim ne yapacak

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Alemdar kuş musun değil misin açıklamadın hala sende transfer sezonunun bitmesini mi bekliyon açıklama yapmak için :D

Hocam çevirilerin baızları doğru. Ben şu an iyi durumdayım. Önemli bir akrar vereceğim ve bunu pazartesinden önce veremem. Ayrıca transferin bitmesine de daha 2 hafta var demiş.
2 haftadan önce bir karar veremem diye bir ibare varmı! yoksa transferin bitmesine 2 hafta var demesi çok önemli değil! belliki blöf yapıyor

Bu adamın İnter'de kalma ihtimali 0.

Ya Galatasaray'a gelecek, ya da Galatasaray'ın verdiği paraya yakın para veren daha iyi bir lige gidecek.

Şuan başka bir teklif olduğunu düşünmüyorum. Ama bence menajeri büyük kulüplere öneriyodur, ağızlarını arıyodur.

haberin ingilizcesi var ise yollayın bana net bir şekilde çevireyim arkadaşlar bulamadım ben

Veli Yigit @veliyigit

Her transfer dönemi aynı seyler ! Hemen anlık elestiriler, surekli degisen yorumlar, haksız hakaretler ve sabırsızlık ! Sabırlı olmak lazım

Veli abiye katılıyorum.Kızgınlıkla yorum yapıyorsunuz sonra fenerli denilince olmadı oluyor yahu senin dediğin lafı fenerli bile demiyor adamlar kendi diyor gs sneijderi alacak biz belhandayı alamdık diye sonra sen çıkıp diyorsun ki fener olsa bitirirdi.Kızgınlığına veriyorum ama yorumuna dikkat et kimse durduk yerde demedi sana o lafı.

kaynakçıların gozune sok arkadasım bunu

yasma konusu degıl karıyer konusu adam 33 34 yasında olsa eyvallah

Yapma Onur Allah'ını seviyorsan

kariyer yapacak adam verilen parayı kabul eder

ve kendisine önerilen rakamlara evet diyerek gönlündeki takıma gider

bkz. Amrabat

1 milyon Euro'ya Galatasaray'da oynamayı neden kabul etti o zaman

Adam açık açık pazartesi gününü işaret etmiş beyler biz burada oyalıyor diye giydiriyoruz bu adam Pazartesi bizde sıkıntı yok :)

Forumdaki kuşlara gelsin. :asd:

17.04.2011-Muhabbet_Ku_Yemi_500_Gr_en_ucuz____muhabbet_ku___yemi_500_gr__601.jpg

beyler adam bizi kullanıyor demek nazlanıyor demek kuşmusun manasına gelmiyor.Evet Belhanda ile ilgili paramız yok diyip kestirip attılar.Sneijder iyi futbolcu çok iyi futbolcu ama naz çekip koca kulübü peşinde maskara edemez.Bazıları GALATASARAY'ın ne anlama geldiğini bilmiyor sanırsam.!
Pick up ur weapon and fight with me Mr. Ibaret . :D Naber ? Bu arada niye dalga gecsin sonucta dusunuyor. 28 yasinda kariyeri var vs. vs. Kolay mi oyle al sana 3 gun hemen karar ver deyip karar vermesini beklemek.

vicevoorzitter Abdullah Kigili van Fenerbahçe merkte op niet te weten waar Galatasaray zoveel geld vandaan zou moeten halen voor Sneijder.

biri bu ezikbahcenin ezik abdullah kigilisini sustursun adamin laflari yabanci medyada bile yankilaniyor , negatif baski yaptiriyor sneijderi etkilemek icin ..

Kisacasi diyorki Gs parasini odeyemez okadar para nerden bulacak .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt