Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herkes farklı anlamlar çıkarabilir ama ben bu açıklamadan olumlu bir anla çıkardım geleceğine dair inancım arttı açık açık pazartesini işaret etmiş adam menajer lavukluk yapmazsa pazartesi işlem tamam

Ya arkadaşlar Sneijder İnteri korkutuyor işte verin paramı gideyim yoksa bu işi uzatacağım şeklinde bence tamamen bitti iş, yoksa bu kadar dillendirilmezdi, Sneijder ile bence her konuda anlaşıldı İnter ile sorunu çözmesi bekleniyor.

takmışız kafayı Sneijdere gidiyoruz tamam hepimiz bu büyük oyuncunun parçalıyı giymesini istiyoruz ama defans bu haldeyken 10 tane Sneijder alsan fayda etmez

Ben kimseye kızmıyorum zaten. Ama herkesin şunu sormaya hakkı var.

Sneijder Pazartesi gününden önce karar veremem diyorken 2 gündür Bülent Tulun, Albayrak, Sedat Kaya neden Cuma, Cuma gecesi, Cumartesi gecesini kastederek, bu tarihlere kadar cevap verecek diyorlar?

Olay tamamen bu!

Bak abi benden 7 yas büyüksün saygım var da Yoneticilerin senden akilsiz oldugunu mu düsünüyorsun?

Adam diyor ki biz herşeyi sunduk haber bekliyoruz.

Yani biz su an forumda nöbette bekliyoruz onlarda klupte oturup bekliyorlar mı?

Tabiki hayir.

Bi B planı illaki yapiyorlar, illaki görüsmeler yapiyorlar.

Sadece duymuyoruz.

Başkan cikip söylemese Sneijder den hangimizin haberi olacakti?

Bundan 20 gün once gazetede Sneijder haberi olunca ben tiklamiyordum yalan haber diye.

Ve bu durumdan, Sneijderi beklemeye geldik.

Bazilari Sneijder lüks demeyi biliyor.

Ulan diego diego diye yirtinanlar oldu, adam size Diegonun 1 gömlek üstünü getiriyor hala lüks diyorsunuz, hala yaranamiyor.

Kusura bakmasın da kimse 2 sezon once Galatasarayi rüyamizda görsek orda sahada BAM'i görür, Rüyamizda gene Sneijderi göremezdik.

Simdi Sneijder gerçegi var.

Haldun üstünel büyük bi üstatti ama su anki yönetimi kimse yabana atmasın.

Elano keita kewell evet güzel transferlerdi, cabuk ikna edildiler ama hiç biri Sneijder kadar göz önünde degildi.

Eboue Hamit Melo. Bunlar GÜzel transferler + ZOR TRANSFERLER.

Galeyana gelip kimse kimseye haksizlik etmesin.

Ünal Aysal ve yönetimle ( ne huzursuzluk olursa olsun) Galatasaray 2 sene onceye göre çağ atladi.

Onceden huzursuzluk yoktu adnan polat adnan sezgin ne güzel anlasiyordu de mi ? 10 numara diye culio yu forvet diye stancuyu getirdiler, yönetimde huzursuzluk yoktu da cok mu iyiydi?

Ben takimimdan ve yönetimden gurur duyuyorum ama bazilarinizin Galatasarayli olmasından utaniyorum.

Sana kişisel yazmadim abi genel yazdim

Ikimiz de varsayimlar uzerine yorum yaziyoruz. Hangimizin dogru analiz yaptigini zaman gosterecek.

23744_10152437208690164_23799438_n.jpg

Dagilin...!!!

Ynt: Transfer Nöbeti

Yav adamı da inter'i de kitlemişiz trip yapıyo aklinca. Bizden başka gideceği yer yok :D

şampiyonlar ligi kozu bizdeyken bu kadar parayı gözden çıkarmısken ne sniejderler gelir.Ama assaidi-amrabat olayıyla karsılabiliriz.Sniejder beklerken sniejder-kaka olayı olabilir.Hoca açık konusmustu sniejdere hayır KAKA ya EVET.....

Hagi'nin Sneijder yorumu "Sneijder Galatasaray'a gelirse beni hatırlatmaz. Galatasaray apayrı bir dünyadır. GİTSİN , YAŞASIN , GÖRSÜN"

haberin ingilizcesi var ise yollayın bana net bir şekilde çevireyim arkadaşlar bulamadım ben

Wesley Sneijder is in the stands at San Siro to watch Inter and confirmed his response to Galatasaray “will not be made by Monday.”The Dutchman was a surprise figure in the stands just behind the bench for this evening’s home game with Pescara.

“I’m fine. It is a big decision I have to take, so I don’t think it will be made by Monday,” he told Sky Sport Italia.

“There are still two weeks to go before the end of the transfer window, so there is time. I am relaxed and I’m considering my options.”

Galatasaray confirmed negotiations over personal terms have begun after Inter accepted their transfer fee, thought to be in the region of €10m.

However, Italian media continue to suggest Sneijder is waiting for an offer from a bigger club.

President Massimo Moratti is also at the Inter-Pescara match and told Sky Sport Italia he is “bored of the Sneijder saga and ask myself when it’s going to end.

“He has an alternative and we’ll see if he takes it, otherwise he’ll stay here.”

Think you know your Italian football? Share your knowledge, tips and comments to win cash prizes in OLBG's tipster competition £5,000 monthly.

bu sneijder yüzünden psikolojim bozuldu her yerde sneijder görüyorum , herkeze sneijder der oldum:D

Beyler kendinizi bu kadar doldurmayın Sneijder bu bekleriz. :b5:

melih şabanoğlu denilen lavuk; Fatih terim giderse kalırsa diye taraftarın moralini bozup prim yapıyor. Gidin profilinden hesap sorun su adama. Apış arası kokan odasında öyle kafasına göre yol cizenleri yok edelim birlikte...

Evet beyler, Sneijder dalga geçiyor bizimle (!)

Halbuki Sneijder'in Galatasaray'ın adını duyar duymaz, boş kağıda imza atıp, önümüzde saygıyla eğilmesi gerekiyordu. Bir de sizin UEFA kupanız var, geliyorum falan demesi gerekiyordu. Günler değil, 10 dakikada gelmesi gerekiyordu. Biz Galatasarayız çünkü, herkesin gözünde en büyüğüz (!) Sneijder'de zaten Batman Petrolspor'dan geliyor.

bas parayı 4 gunde karar versın

bu kadar kolay oldugu bılıyorsunda anzchı neden alamamıs

sneijder'e racon kesebilecek yonetici lazim.

aha bulduk ya la, adnan ozturk reyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt