Mehmet Can Dik
Kırmızı Üye
- 16 Haziran 2009
- 1.982
- 0
- 1.306
Cevap: Transfer Nöbeti
artık olumlu olumsuz sonuçlansın kaç gündür helak olduk
artık olumlu olumsuz sonuçlansın kaç gündür helak olduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu Veli Yiğit twitterdan heyecanla eleştiri yapan taraftarı yaftalayacağına gitsin Tulun ve Albayrak'a hani Cuma demiştiniz desin sıkıyorsa!
Olmadi biz galatasaray olarak Ingiltere ligine gecelim ? Sneijder beyin de gonlu olur ..nasil fikir
az cok anladım ya suphelerim vardı zaten bugun kesin emin oldum alemdar kuşturr noktaa![]()

az cok anladım ya suphelerim vardı zaten bugun kesin emin oldum alemdar kuşturr noktaa![]()
ulan yine ne oldu yaaaa Allahım vallahi delirecem yinemi olumsuza döndük beyler yapmayın şaka deyin ya
Ben gayet iyiyim. Verecegim karar cok onemli oldugundan, Pazartesi'ye kadar karar vermem soz konusu degil. Transfer sezonunun kapanmasina 2 hafta var, yani daha zamanim var. Su an rahatim ve seceneklerimi degerlendiriyorum.
Sari sacli mavi goz yerine esmer ten kara goz, at gibi yerine onun biraz daha yavasi olsa olmaz mi Alemdar ?Şöyle 1.80 boyu olsun zıplayıp boynuna atliyim.sonra sarı saçlı mavi gözlü olsun.alsın beni benden.çok mu şey istiyorum Selen abla yasenin vardır lezzetli arkadaşların
![]()
arda bu basın kelime oyunu yapıyor ozamanWesley Sneijder SanSiro'da İnter maçını izlemek için tribünlerdeydi ve Galatasaray konusunu cevapladı '' Pazartesi'ye kadar olmaz ''
''İyiyim, bu almam gereken büyük bir karar bu yüzden Pazartesi'ye kadar bu kararı alıcağımı düşünmüyorum ''
''Transfer döneminin bitmesine henüz 2 hafta daha var. Rahatım ve seçeneklerimi düşünüyorum''
Beyler adamın söyledikleri bunlar diğerleri fasafiso şeyler bizi etkilemez yani.
ulan yine ne oldu yaaaa Allahım vallahi delirecem yinemi olumsuza döndük beyler yapmayın şaka deyin ya

Onur tartışmanın çıktığı noktayı kaybettik
öncelikle ona dönelim
ben forumda Palermo Elazığ karşılaştırılmasına sinir oldum
ne alakası var adam Elazığ'da mı yaşayacak dedim
eğer bir karşılaştırma yapılacaksa İstanbul ile karşılaştırın Palermo'yu hatta Milano'yu
ama gelinen nokta şudur ki Sneijder bizim ülkemizi beğenmiyor
olabilir saygı duymak zorundayız, zorla güzellik olmaz
artık bende kendisinin bize gelmesini istemiyorum