Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

artık olumlu olumsuz sonuçlansın kaç gündür helak olduk

ulan yine ne oldu yaaaa Allahım vallahi delirecem yinemi olumsuza döndük beyler yap:omayın şaka deyin ya

Birde kafama takılan hoca Sneijderi istemiyor diye düşünüyoruz ama başkan demedimi Fatih hocanın listesinde Chadli var Sneijder var Carlinhos var diye?

Olmadi biz galatasaray olarak Ingiltere ligine gecelim ? Sneijder beyin de gonlu olur .. :rolleyes: nasil fikir

o degilde, keske almanya liginde oynayabilsek.

oradaki maclar hep ful ceker ve en önemlisi her macta takima ve futbolculara destek verilir.

neyse artık önümüze bakalım zor transferde bu bizim başarısızlıgımızdan çok ülkemızdekı futbol kalıtesının kötu olmasından dolayı yınede avrupa birhaftadır bizi dinledi sartlar orlando sanırım olmadı adam bizi yedekte tuutyor gelsede ne derece faydalı olur bilmiyorum bence genç yatırımı olacak bir solbek araştiralim birde yerli stoper ikisini alıp transferi kapatalım ujfa yine sakatlandı ve cok gol yiyoruz defansimizi sağlamlaştiralım bazi oyuncular biraz form tuttumu ıkıncı yarı ıyı oluruz melo selcuk yekta elmander hamit ama defansda oyuncumuz hem az hem alternatifsiz iyi bir solbek transfer edelim

en azindan yalanlamamis galatasaray'i. bu is bitti/bitecek.

sneijder reyiz yakin, donları yakın.

ulan bu ejnebi topçular hep böyle, gelene kadar canımızı okur zar zor gelirler. sonra kovsanda gitmezler.

Bu nöbet için trende uyuyorum yolcuları kapıya sıkıştırıyorum:):)

Ben gayet iyiyim. Verecegim karar cok onemli oldugundan, Pazartesi'ye kadar karar vermem soz konusu degil. Transfer sezonunun kapanmasina 2 hafta var, yani daha zamanim var. Su an rahatim ve seceneklerimi degerlendiriyorum.

Hayir bu da yanlis ceviri ornegi. By Monday derken Pazartesi'yi de kapsayacak sekilde PAzartesinden once anlamina gelir.

alemdar abi mi kuşmuş,inanmıyorum/inanmak istemiyorum

Şöyle 1.80 boyu olsun zıplayıp boynuna atliyim.sonra sarı saçlı mavi gözlü olsun.alsın beni benden.çok mu şey istiyorum Selen abla ya :)senin vardır lezzetli arkadaşların :D
Sari sacli mavi goz yerine esmer ten kara goz, at gibi yerine onun biraz daha yavasi olsa olmaz mi Alemdar ?

Wesley Sneijder SanSiro'da İnter maçını izlemek için tribünlerdeydi ve Galatasaray konusunu cevapladı '' Pazartesi'ye kadar olmaz ''

''İyiyim, bu almam gereken büyük bir karar bu yüzden Pazartesi'ye kadar bu kararı alıcağımı düşünmüyorum ''

''Transfer döneminin bitmesine henüz 2 hafta daha var. Rahatım ve seçeneklerimi düşünüyorum''

Beyler adamın söyledikleri bunlar diğerleri fasafiso şeyler bizi etkilemez yani.
arda bu basın kelime oyunu yapıyor ozaman

beyler 3 ingilizce öğretmeni ve 1 tercüman arkadaşa tercüme ettirdim şu anda röportajı .

it will be made by monday ----pazartesiye kadar yapılacak .yani pazartesiye kadar karar verecegim diyor adam daha ne desin ;)rahat olun bu teklife hayır diyemez .

Onur tartışmanın çıktığı noktayı kaybettik

öncelikle ona dönelim

ben forumda Palermo Elazığ karşılaştırılmasına sinir oldum

ne alakası var adam Elazığ'da mı yaşayacak dedim

eğer bir karşılaştırma yapılacaksa İstanbul ile karşılaştırın Palermo'yu hatta Milano'yu

ama gelinen nokta şudur ki Sneijder bizim ülkemizi beğenmiyor

olabilir saygı duymak zorundayız, zorla güzellik olmaz

artık bende kendisinin bize gelmesini istemiyorum

ben ıstıyorum gelmesını ama gelmezswede sorun degıl

hayat devamö edıyor saplantıya gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt