Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2 haftaya çok takıldınız beyler misal

bizimkiler meloyla uğraşıyoruz ancak olup olmıcak diye birşey yok henüz transfer döneminin bitmesine 1 ay var.

diyince bir şey yok sneijder diyince woaoaowwowa

Görüşlerini beğendiğimi daha öncede söylemiştim yine güzel yazmışsın eline sağlık valla o kadar uykulu olmama ve üşenmeme rağmen okudum :asd: ... Haldun Üstünel kısmı dışında katılıyorum tamamen :yenieek:

Herkese iyi geceler arkadaşlar lütfen olumlu da olsa olumsuz da olsa saçma sapan medya ve duyumculardan gelen haberlere hemen inanıp sevinmeyin ya da üzülmeyin bu transfer için sabretmekten başka yapabilceğimiz bişey yok hadi kalın sağlıcakla ...

Teşekkür ederim renktaşım, kendi düşüncelerimi belirtmeye çalıştım sadece. Haldun Üstünel konusuna gelince, eski yöneticilerin söylediklerine göre biraz kendi kafasına göre takılıyomuş, kendi kafasına göre oyuncularla görüşmeler yapıp son kararı almadan imza attırıyor vs lafları geçiyodu. Ünal Aysal yönetimi altında öyle birşey yapamayacağını düşündüğüm için yazdığım birşeydi. Sonuçta kim ne derse desin herkesin bir sınırı olmalı. Galatasaray'ın öz evladı, sembolü olan Fatih Terim'in bile bir sınırı olmalı..

Tekrardan tşk ederim..

Moratti'nin açıklamada ciddi mafya vari.."Ne bok yiyeceğine karar versin artık,iki seçenek var önünde sadece" diye:)

Renktaş kimsenin maskara olduğu falan yok, maskaralık hissini biz taraftarlar olarak hissediyoruz sebebi de beklentilerimiz. Galatasaray Sneijder'e talip oluyor, ve şimdiye kadar Sneijderden olumsuz bir cevap gelmedi... Zamanında Fnerbahçeye transferi söz konusuyken sorulduğunda alaycı bir şekilde gülmüştü. Bu bile bizle Fener arasındaki farktır.

Gelelim Sneijder olayına dün bazı arkadaşlar ben söyleyince kızmıştı, ama gerçek bu. Sneijder dediğin adam şuan mevkisinde en iyi 5-6 oyuncudan birisi. Ve biz dünyanın en iyi 5-6 takımından birisi değiliz. Adam doğal olarak bizden daha iyi bir takımda forma giymek istiyor, ha biz taraftarlar bunu gururumuza yediremeyip gider yapıyoruz. Madem bizi istemiyor gelmesin o zaman vs. Ama yanlış, Sneijder'in yaptığı yanlış falan değil tam tersine normali bu.

Dünki analizime yanlıs diyen arkadaşlar bugün ne demek istediğimi anlamıştır. İnter ile anlaşmışız, Sneijder ile bize gelirse alacağı parada ve şartlarda anlaşmışız. Ama adam bizden daha iyi bir klüpte aynı parayı alabilirmiyim diye ailesini ortaya atarak(yalan) süreci uzatıp, şansını zorluyor. Ve kimse kızmasın siz de adamın yerinde olsanız siz de aynısını yapardınız. Siz Galatasaraylılık duygusuyla olaya bakıyosunuz. O adam Galatasaraylı doğmadı, Galatasaray'a normal bir takım gözüyle profesyonel olarak bakar. Sizin için Shalke, Werder Bremen neyse biz de Sneijder için oyuz.

Ama bu iş benim heyecanımı kaçırdı orası ayrı. Ama bu demek değildir ki Sneijder transferinden vazgeçelim. Ama bir konuda eksikliğimiz var, Profesyonel olarak pazarlıklarımız yapılmış okey, yönetim görevini yapmış okey ama Abdurrahim Albayrak, Haldun Üstünel ruhu eksik. Oyuncunun menajerine ve klübe profesyonel yaklaşmak lazım ama oyuncunun duygularına hitap etmek gerekir.

Ben yurt içi transferlerini Abdurrahim Albayrak'ın, yurt dışı transferlerinde Haldun Üstünelin kullanılması gerektiği düşüncesindeyim. Yurt içindeki transferlerde Abdurrahim abinin ne yapıp edip ikna etmeden bırakmayacağını biliyoruz. Yurt dışı transfelerinde de hem Avrupa-i duruşu, hem centilmenliği hem de espritüelliği hem de dost canlılığı ile Haldun Üstünelin ikna kabiliyetinin yüksek olacağını düşünüyorum.

Tamam para kariyer çok önemli ama sonuçta oyuncunun kararında bitiyor. Kararını da ruh yapısıyla veriyor. Oyuncunun ruhuna hitap etmeli.

Son olarak Sneijderin transferi konusunda sonuna kadar uğraşmamız gerekiyor. Kendisi basit bir oyuncu değil. Transfer edebilmemiz halinde büyük kazanç. Mevkisinin dünyada en iyilerinden. Ama Sneijder ve menajeriyle olan görüşmemiz de baskı yapmamız gerekiyor. Sürecin uzaması Sneijderin lehine. Bizim süreci kısaltmak için baskı yapmamız gerekir.

illaki kulaktan dolma bilgileri vardır yöneticilerin çeşitli menejerlerden dolayı. Mevcut şartları ve durumu iyi okuyup eğer bizim teklifimize yaklaşan bir teklif yok olduğundan eminsek anında rest tarzında değil ama bizim çeşitli planlarımız var ve senden x gün x saate kadar kararını olumlu yada olumsuz bize bildirmeni istiyoruz. O saatten sonra bizim için bu transfer konusu tamamen kapanır demek be oyuncuyu zorlamak lazım. Ama yok bize benzer teklifler ve hatta daha iyi teklifler varsa o zaman rest değil ama duygusal baskı yapmak lazım. Neden bizi seçmesi gerektiğini özümsetmek lazım. Gerekirse Abdurrahim Albayrak'ı yollayıp koluna girdirceksin. Seni almadan gitmiyorum diyip gidip evine yerleştireceksin(samimiyet açısından kastediyorum)

Yani hamlelerimizi mevcut durumu iyi okuyup belirlemek çok önemli...

Ama en önemlisi olmayacağını düşünerek alternatif görüşmelerimizi yapmalıyız

Bazı arkadaşlarımıza gelince, Sneijder'e bizi oyaladığı için kızıyorlar. Ama bahsettiğiniz futbolcu dünya yıldızı... Bu demek değil ki size kızıyorum. Olaya duygusal yaklaşıyosunuz çünkü siz onu parçalı formayla görmenin hayaliyle geçirdiniz son bir haftayı. O yüzden asla sizi suçlamıyorum çünkü ilk Sneijderin konusmalarını duyunca sizinle aynı tepkiyi vermiştim ama sonra biraz duygusallığı bırakıp mantıklı yaklaşınca daha akılcı olayları görebildim.

Hayırlısı neyse o olsun Galatasaray'ımız için arkadaşlar. Başka ne desek boş...

Haklısın Efe'cim ama inan Allah'a .. Yani sadece Allah'a inan başka birşeye değil

ntvspor gece haberleri saat kacta merak ediyorum irmak ne diyecek

Benim korkum Shaqiri olayı gibi olması. 1 ay heryeri inlettiler Shaqiri bize yakın diye adamların kaale alacağı bir teklif yapmamışız bile.

Galatasaray orada teklif yonunde geri kaldi..orda parayi basmadik renktas..yoksa bizdeydi orasi kesin, ama biz o hattayi bir daha yapmayiz..suan sneijderi biz kadar isteyen yok..

biz daha liseliyiz ulan... pazartesi okulda heyecandan sınavımı yapamayalım onumu istiyor bu WS :D Pazartesi matematık sınavım var bir gram çalışmadım Sneijder haberlerini takip etmekten :D İnternet paketimiz biitti öğrenciyizzz. Ben okuldayken olumsuz haber gelirse eve gelince onu görürsem KOCAELİ'nde 17 yaşında bir genç şınayderin gelmedğini duyunca kalbine yenik düştü haberini görürseniz o benimdir :(

Sizin de atladığınız veya görmek istemedğiniz şey 3 Galatasaray yönetici 3 tarih verdiler. Cuma, Cuma gecesi ve Cumartesi gecesi. Üçü de yalan/yanlış çıktı. Şimdi kendimizi avutmak için öyle dedi böyle demedi diye uzatmanın anlamı yok. Ha gelir mi sonunda belki gelir ama adam resmen başka teklifler için bizi kullanıyor ve bunu yutturabildiği sürece yapmak da hakkı bana göre.

Evt yönetim icinde cidi sorunlar var bu konuda. yarinda baskan cikar bu aksam haber alacaz der sonra bilmem sirayla gecerler en son ali dürüst der olmadi Galatasaray Transfer bitmez der . Ya saka maka yahu cidi cok tuhaf bir durum

Sneijder %99 gelecek %1 menajerin lavukluk yapması yazın bir kenera tek inanan ben kaldım transferin gerçekleşeceğine

Bu transfer gerceklesmezse menejr yuzunden degil Sneijder yuzunden gerceklesmez.

Transfer gerceklesirse menejer parasini alir dolayisiyla menejer transferin gerceklesmesini ister.

EPL'de hicbir takim menejere bizim verdigimiz kadar bir komisyon vermez arti vergi olaylari menejerler icin de soz konusu.

Kisaca son soz menejerde olsaydi bu transfer hemen Cuma biterdi.

Şu twitterden kusmuk geldi artık yemin ediyorum. Transfer nöbetimi twit yakalama oyunu mu anlamadım ben :D

abi yemin ederim çorbaya döndü bu iş ulan yemin ederim şeref dahil herkes bitti diyor şimdi gelen habere bak bu noktada birileri büyük yalan söylüyor ama kim ? ya menajeri bi oyun peşimde veya wesley intere gözdağı veriyor ki bu aşamada bnce kuvvetle ihtimal bu yalnız benim anlamadğım olay madem bu adamın düşüncesi biraz daha beklemekse ntvspor nasıl her konuda anlaşmaya varıldı diye ısrar ediyor ortada gerçkten dönen bi bit yeniği var ama ne

2008 den beri bu forumdayım. Ne tipler gördüm, ne adamlar keşfettim ben.

Oğuz Serdar'ındı bu site eskiden. Ve bu adam başlık açıp Adnan Polat ve ekibine sövebiliyordu mesela. :) Ben ona karşı geldiğimde sınırsız çizilmiştim zaten. 1 sene sonra forum el değiştirince tekrar geldim. Belki de değiştirmemişti o zamanlar, farklı bir isimle üyelik almıştım. Geçen yıl ise gerçek ismimi kaydettirdim mevcut adminlere falan.

Lakin en kötü deneyimim de bu aralar olduğu gibi fevri hareket edenlerdir. Yazın da aynısı oldu, yine aynısı oluyor.

Hayatımda her türlü deneyim yaşadım ben ve hiçbirinden pişman olmadım diyebilirim. Pişmanlığımın olduğu tek konular fevri hareket edip, olayları tartmadan ağzıma gelenleri söylemem oldu her zaman. Bilinç varken, bilinçsizce hareket etmek adamı insanlıktan çıkarır.

Sneijder bana göre bitti, bana göre Galatasaray'da. Benim için ötesi yok. Aksi halde görüş beyan edebilir herkes ama bu fevri olmamalı bence.

bosyol.jpg

:D

Gelince görecem ben sizi :asd:

Sneijder'le Muratti basın üzerinde birbirlerine sataşıyor beyler bizlik bişey yok gelicek :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt