Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29

Neler olmuş böyle yahu.. Sakin olun biraz.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29

Her transfer döneminde aynı şeyler. KAP'a düşer herkes olumlu ardından ufak bir olumsuz haberde herkes tıkanır kalır.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29

Burak ve Hamit transferin'de de herkes geri adım atmıştı. Ben bildiğimden şaşmamıştım. Sneijder içinde öyle. Kesin konuşmamıştım ancak çok+

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29

+Çok olumlu konuşmuştum.Hala aynı şekilde düşünüyorum. Ben dışarıdan duyduklarıma göre fikir değiştirmem.Kimden bilgi aldıysam onun demesine

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29

Onun demesine bakarım. Yani sabah ne düşünüyorsam hala aynısını düşünüyorum ancak taraftar olarak umutsuzlukta hakim bende.

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29

Hatta gelişmeler aynen gsarena forum'da bahsettiğim gibi işliyor. Temel olarak. Birazdan oraya yeni düşüncelerimi de yazacağım.

Ulen sneijder sunu bizim anlayacagımız ingilizceyle söyleseydin ya am is are neyine yetmiyoda yok by monday falan

Gazete servisleri o kadar amatör ki grammatical rule'dan bile haberi yok çoğunun.Metnin orjinalini görmedim ama by monday Pazartesinden önce demek.Büyük ihtimalle Pazartesinden önce karar vereceğimi düşünmüyorum diyordur.Tahminim bu iş 1 hafta daha uzayabilir normaldir de.Son yıllarda yıldız olarak bu lige gelip harcanarak Katar'a giden o kadar çok sahte yıldız, yıldız arası adam oldu ki 28 yaşında kariyerim biterse diye korkuyor.

Quaresma,Guti,Lincoln,Misimovic hunharca harcandı ve gönderildiler.Sneijder'in de maliyeti bu kadar büyükken beklentiyi karşılayamazsa gönderilme durumunda şu an Inter'de ki cakası bile olmayacak ve ya ben de bitersem diye korkuyor.

[video=youtube;gr7xuLYl00o]https://www.youtube.com/watch?v=gr7xuLYl00o[/video]

Pazartesi iş murada eriyordu :) Bizimki de ona benzeyecek heralde.

Burada çoğu kişinin atladığı yer transfer sezonun bitmesine 15 gün var diyor 15 gün sonra kararımı vereceğim demiyor.bu futboloda klasik söylemlerden biri bizim alışık olmamız lazım bizdeki yöneticiler sürekli söylerleer ali dürüst vari cümle kullanmıs rengini belli etmemek istemiş.Belliki bi yerlerden haber bekliyor bu iiş pazartesi olumlu yada olumsuz biter.

En önemlisi de FB sorunca gülmüstü, bizde alay edici bir söylemde bulunmadi ama bekletmesi sorun tabiki. Böyle söyleyip duruyorlar, sonra transfer olunca da ellerine ne geciyorsa böyle eksik bilgi veriyorlar, yine dönüp dolasip ayni yere döneceksin zaten :yenieek:

Transfer Nöbeti

Decision will not be made by monday

Pazartesiye kadar karar vermiyecegim demek

Decision will not be made on monday

Pazartesi gunu karar vermiyecegim demek

Decision will not be made before monday

Pazartesi gununden once karar vermiyecegim demek

Farkli anlamaniz icin yazdim

Note Ingilterede yasiyorum uni gidiyorum burda

Karar sizin ne demis acaba ???

bu arada haftaya cuma harbiden lig basliyor, kasimpasa deplasmanina gidiyoruz kimsenin umrunda degil

2008 den beri bu forumdayım. Ne tipler gördüm, ne adamlar keşfettim ben.

Oğuz Serdar'ındı bu site eskiden. Ve bu adam başlık açıp Adnan Polat ve ekibine sövebiliyordu mesela. :) Ben ona karşı geldiğimde sınırsız çizilmiştim zaten. 1 sene sonra forum el değiştirince tekrar geldim. Belki de değiştirmemişti o zamanlar, farklı bir isimle üyelik almıştım. Geçen yıl ise gerçek ismimi kaydettirdim mevcut adminlere falan.

Lakin en kötü deneyimim de bu aralar olduğu gibi fevri hareket edenlerdir. Yazın da aynısı oldu, yine aynısı oluyor.

Hayatımda her türlü deneyim yaşadım ben ve hiçbirinden pişman olmadım diyebilirim. Pişmanlığımın olduğu tek konular fevri hareket edip, olayları tartmadan ağzıma gelenleri söylemem oldu her zaman. Bilinç varken, bilinçsizce hareket etmek adamı insanlıktan çıkarır.

Sneijder bana göre bitti, bana göre Galatasaray'da. Benim için ötesi yok. Aksi halde görüş beyan edebilir herkes ama bu fevri olmamalı bence.

bende oğuz serdara öküz demiştim sonra postaladılar beni 2007den beri bu 3. üyeliğim:))

Bu transfer gerceklesmezse menejr yuzunden degil Sneijder yuzunden gerceklesmez.

Transfer gerceklesirse menejer parasini alir dolayisiyla menejer transferin gerceklesmesini ister.

EPL'de hicbir takim menejere bizim verdigimiz kadar bir komisyon vermez arti vergi olaylari menejerler icin de soz konusu.

Kisaca son soz menejerde olsaydi bu transfer hemen Cuma biterdi.

Transfer bana kalırsa zaten bitti ben menajer son anda bana biraz daha para vern falan derse diye bu %1 olumsuz ihtimal koydum

Umarım olumsuz bir şey olmaz. İlk olarak omurgasız şikecilerin medyasını olmamış şeyleri tarfatara aktarmasından dolayı kınıyorum. Ama bu durumların mimarı yönetimdir. Hatırlarsak eski başkanımız Adnan Polat zamanında bir isim alınacaksa bu sır olarak saklanır, medyayı başka isimler ile oyalardık. Transfer tam anlamıyla bitince de taraftar ve medya bilgilendirilirdi. Hatta aynı gün futbolcu imzaya gelirdi. Ancak şu an ki durumda hiç bir şey kesin değilken Sayın Başkan yada yönetimdekiler 'şu isme çok yakınız' vs gibi beyanatlar ile bitirilmemiş transferleri olacakmış gibi lanse ediyorlar. Böylelikle hem taraftarımızın beklentilerini boşa çıkarıyor. Hemde takımımızın imajını zedeliyorlar. Sayın başkan şu ana kadar yaptığın transfer yanlışlarından hiç mi ders almadın? Yazık!!!

Bu da futbolcuya; Gelmiyeceksen gelme kardeşim. Ne sen nede senin kralın gelse yada gelmese ne olur. Biz Galatasarayız ve hiç bir kimse, adı, ünvanı, yaptığı yapacağı ne olursa olsun Galatasaray'dan büyük değildir.

Hahaha Ulan ntvsporda hala altyazı geçiyorlar Snejder Galatasaray'da diye :D:asd::asd:

2008 den beri bu forumdayım. Ne tipler gördüm, ne adamlar keşfettim ben.

Oğuz Serdar'ındı bu site eskiden. Ve bu adam başlık açıp Adnan Polat ve ekibine sövebiliyordu mesela. :) Ben ona karşı geldiğimde sınırsız çizilmiştim zaten. 1 sene sonra forum el değiştirince tekrar geldim. Belki de değiştirmemişti o zamanlar, farklı bir isimle üyelik almıştım. Geçen yıl ise gerçek ismimi kaydettirdim mevcut adminlere falan.

Lakin en kötü deneyimim de bu aralar olduğu gibi fevri hareket edenlerdir. Yazın da aynısı oldu, yine aynısı oluyor.

Hayatımda her türlü deneyim yaşadım ben ve hiçbirinden pişman olmadım diyebilirim. Pişmanlığımın olduğu tek konular fevri hareket edip, olayları tartmadan ağzıma gelenleri söylemem oldu her zaman. Bilinç varken, bilinçsizce hareket etmek adamı insanlıktan çıkarır.

Sneijder bana göre bitti, bana göre Galatasaray'da. Benim için ötesi yok. Aksi halde görüş beyan edebilir herkes ama bu fevri olmamalı bence.

Bu aciklaman hayatinla mi ilgili yoksa burda forum ilgilimidir diye sora bilirmiyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt