Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

aradan kac saat gecti ntv spor halen haberin arkasinda :ayatollah:

forumda herkez birbirine girmis, sonra yok antu söyle antu böyle diye alay geceriz...nedir bu halimiz, nasil bir haberde havaya ucuyorsak bir baska haberdede birbirimize giriyoruz...böyle hic keyfi kalmiyor bu isin, ya adam gibi nöbet tutalim yada hepten birakalim...

Kafayı yiyeceğim madem hoca ; M'Bengue ve Kouyate'yi istiyor , Aysal neden listenin içinde saymadı bu isimleri ; Ya da Fatih Hoca Sneijder'i istemiyor deniliyor fakat Aysal listede Sneijder'i de saydı ; Sneijder , Carlinhos , Chadli dedi.

Allah'ım sana geliyorum YA'Rabbim ne olur akıl fikir ihsan eyle kafayı yiyeceğim , delireceğim en sonunda !

O isimler büyük ihtimal kolpa. Diyelim ki, doğru. Doğruysa büyük ihtimal bu isimler Urfalı'nın sakatlığı sonrası dile getirildi. Olamaz m? Bence olabilir. Sonuçta 2 oyuncu da stoper oynabilir gözüküyor, transfermarkt profillerinde.

Cheikh M'Bengue - Player profile - transfermarkt.co.uk

Cheikhou Kouyaté - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

m'bengue iyi transfer olabilir aslinda, stoper-sol bek oynayabiliyor, yani defansif sol bek ama en azindan bir yönünü iyi oynayabiliyor, hakan balta gibi iki yönünü de oynayamayanlardan degil gibi duruyor.

Hem hayatım, hem bunca yıllık forum(LAR) deneyimlerim diyebilirim hocam.

Yasnlis analamada ben yaklasik 20 ülkeyi gezdim ve bir cok insanlarla tanisma firsatim oldu her sozial bölümlerinden ama hic bir zaman her seyi gördüm diyemem ve diyecek kiside daha rastlamadim acikcasi. Ve inan cogunun aklina gelmeycek rüyasinda belki bile cikmayacak olaylar yasadim ama hayata tecürbe kazanmak veya her sey gördüm diyemesin . bu mümkün degil ama bu sadece benim fikrim :)

Bu arada son bir anektod daha;

Krasic'ten Fener'e kötü haber! - Fenerbahçe - Mynet Spor

Haberi okuyun ve bundan kaç gün sonra Fenerbahçe'ye gittiğine bakın mesela.

Bu tip haberler her zaman olur futbolda. :)

O değilde, Queresma Beşiktaşla düpedüz dalga geçiyodu, hatta transferinden bir gün önce bile dalga geçmişti ama bir gün sonra transfer oldu.

Sneijder konusunda orda olduğu kadar olumsuzluklar yok renktaşlar... Sadece dediğim gibi adam acaba daha iyi bir teklif gelirmi die süreci uzatmanın peşinde...

Renktaş okumak mı zor, yazmak mı? Ben emek verip kafamdan geçenleri sizlerle paylaşmak için yazmışım. Anafikirle açıklayabileceğim birşey olsa zaten direk onu yazardım. Böyle 15dakika yorum yazmak benim için çok mu zevkli sanıyosun?

Zamanınız olmayabilir, yada sıkıcı gelebilir, uykunuz vardır, okumak istemeyebilirsiniz saygı duyarım ama bu şekilde siz yazınca inan renktaş yazdığıma pişman oluyorum... İyi geceler dilerim

millet sneijderi beklemekten okuma tembeli olmus ,yazan ne yapsin adam ugrasmis o kadar yazi yazmis daha kisaca özet yazsana diyorsunuz:D:D

aradan kac saat gecti ntv spor halen haberin arkasinda :ayatollah:

Umut-umutsuzluk-23132-.jpg

Gelmesin lan istemiyorum. 2 hafta daha düşünecem, acelesi yok falan demiş. Galatasaray senden çok büyük aslanım. Ne sandın sen Galatasaray'ı. Almasınlar, istemiyorum bu herifi. Yılda cebine 6 milyon euro vericem, yok nazlanıcak. 10 gündür düşünüyosun. Çocuk oyuncağı değil bu iş. Evet yada Hayır. Kimse veriyomu sana bu paraları ? Ben Galatasaray'lı yönetici olsam gün başına 1 milyon euro düşürürüm teklifimi. Bak bakalım kabul ediyormu etmiyormu.

Valla bu fener taraftari ne kadar ezik oldugnu gosteriyor..adamlar resmen 0.

Halbiyse ben acik konusuyom, buyuk oyuncular gelse fenere Turkiye adina gurur duyarim

ama bunlar boyle iste.. hayatsiz ve kiskanc kanaryalar..

Adam İnter'le antrenmana çıkıyor kadrosuna girmediği maçı izlemeye gidiyor ve bizden aldığı süreyi uzattıkça uzatıyor ve hala geleceğine inananlar var polyanna görse gözleri yaşarırdı.

Bunların hepsini Q7 de yaptı satranç oynanıyor hala anlamayanlar var her şey taktik herkes pozisyonunu almış yeni hamleyi bekliyor.

Neden herkes poposunu tavana dikiyo anlatsin bri bana? Bu adam dunyaca meshur klas.futbolcu wesley sneijder. mustafa sarp degilki. adam gs ye de muhtac degil. dusunmek istiyo rahat rajat. bu normaldir. bekleyelim gorelim hayirilisi olur insallah rahat olun az beyler

beyler bi mantık yürüttüğümüz zaman ntvspor nasıl kesin anlaşıldı diyro arkadaş :) ? sneijder eğer bugünkü o açıklama ( gerçek mi değil mi bilmiyorum ) niye kesin cevap versin bizimkiler bu adamın interle bi sıkıntısı var ve blöf yapıyor olay tamamen bu ki böyle değilse ntvspor nasıl böyle kesin konuşuyor yahu ?????

İllet oldum F.Şahenk'in kanallarına. Ettiğim küfürün haddi hesabı yok! Basın özgürlüğü adı altında her türlü yalan söyleme hakları var. Borsada işlem gören bir şirket hakkında her türlü spekülasyon yapıyorlar. Bunun cezası yok! Bu nasıl iştir ya?!

Pazartesi menajeriyle son kez konuşup karar vereceğini söyediler bir yöneticiden aldıkları bilgiymiş zaten ve Sneijder de pazartesiye kadar süre isterken başkana aynı zamanda transfere sıcak baktığını bir kez daha söylemiş

aynen bende senin gibi pozitif düsünüyorum, öglen bi ara umutsuzluga kapilmistim ama mantiken bakarsan taslar bir bir yerine oturuyor. Belli ki Sneijder icin cok zor bir karar ama o da kendini yavas yavas buraya gelmeye hazirliyor, eger gelmek istemese veya baska alternatifi olsa, zaten direk red ederdi teklifimizi.

Bence Sneijder Pazartesi'ne kadar görüsecekleriyle görüsecek (Baba, Menajer, Es,vs..) ve ardindan gelecek hafta icinde veya en gec Kasimpasa macindan sonraki hafta basinda bize evet diyecek. Yani bence 2 degil en gec 1 Hafta icinde hersey tamamen netlesir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt