- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Cevap: Transfer Nöbeti
aradan kac saat gecti ntv spor halen haberin arkasinda :ayatollah:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafayı yiyeceğim madem hoca ; M'Bengue ve Kouyate'yi istiyor , Aysal neden listenin içinde saymadı bu isimleri ; Ya da Fatih Hoca Sneijder'i istemiyor deniliyor fakat Aysal listede Sneijder'i de saydı ; Sneijder , Carlinhos , Chadli dedi.
Allah'ım sana geliyorum YA'Rabbim ne olur akıl fikir ihsan eyle kafayı yiyeceğim , delireceğim en sonunda !
yani şimdi sonuç olarak biz hangi noktadayız abi öğlenki havaya bak şimdiki duruma bak çorba oldu ya kafam?
Hem hayatım, hem bunca yıllık forum(LAR) deneyimlerim diyebilirim hocam.
Bu arada son bir anektod daha;
Krasic'ten Fener'e kötü haber! - Fenerbahçe - Mynet Spor
Haberi okuyun ve bundan kaç gün sonra Fenerbahçe'ye gittiğine bakın mesela.
Bu tip haberler her zaman olur futbolda.![]()
Renktaş okumak mı zor, yazmak mı? Ben emek verip kafamdan geçenleri sizlerle paylaşmak için yazmışım. Anafikirle açıklayabileceğim birşey olsa zaten direk onu yazardım. Böyle 15dakika yorum yazmak benim için çok mu zevkli sanıyosun?
Zamanınız olmayabilir, yada sıkıcı gelebilir, uykunuz vardır, okumak istemeyebilirsiniz saygı duyarım ama bu şekilde siz yazınca inan renktaş yazdığıma pişman oluyorum... İyi geceler dilerim
Soner senin bu sakinliğin hiç hayra alamet değil.. aniden gidebilirsin..

Adam İnter'le antrenmana çıkıyor kadrosuna girmediği maçı izlemeye gidiyor ve bizden aldığı süreyi uzattıkça uzatıyor ve hala geleceğine inananlar var polyanna görse gözleri yaşarırdı.
Pazartesi menajeriyle son kez konuşup karar vereceğini söyediler bir yöneticiden aldıkları bilgiymiş zaten ve Sneijder de pazartesiye kadar süre isterken başkana aynı zamanda transfere sıcak baktığını bir kez daha söylemiş
Var mısın İddiası'na ?