Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aynen renktaş bende onu diyorum işte gelince görecez. Ben o sayanları sövenleri merak ediyorum hangi yüzle çıkıp burada sevinebilecekler. Her dönem belli başlı aynı kişiler gelip atalanıyor yönetime oyuncuyada, bakıyorumda maç topiklerinde kendileri 4 köşe oluyor mutluluktan.

Ne kadar kararsız tip varsa toplanmış foruma rüzgarın yönüne göre hareket ediyorlar.

Az ay çiçeğini örnek alın hedefine almış güneşi o nereye çiçek oraya.

Ya gelecek dersin ya gelmeyecek, mübarek 1 gün gelcek deyip öbür gün gelmeyecek diyen kaynıyor.

Tuna ben isimleri not aldım rahat ol :)

Bende forumu okumakla yetinenlerdenim ama artık bişeyler yazma vakti geldi yoksa patlıcam kendi kendime :) Ben bu konuşmaların tamamen inter ile sneijder arasındaki para olayından kaynaklandığını düşünüyorum kesinlikle sneijder de bilir yönetimin 2 hafta beklemiceğini. Baştan bu adam iki haftam var gibi bi fikirde olsa kimsede çıkıp zaman veremezdi bizim yönetimde düşünemedi bu olayın bu kadar uzayacağını.

NeYse bunca olandan sonra iyi bi uyku iyi gider.Herkese iyi gecer.

Sneijder artık can sıkmaya başladı gelecekse bir an önce gelsin gelmiyecekse GALATASARAY dan kimse büyük değildir.

Arkadaşlar ben bir mantık yürütmek istiyorum izninizle tabi..:D

Beyler olumsuz bir hava sezindim hayırdır kötü bir gelişme mi var?

Bende forumu okumakla yetinenlerdenim ama artık bişeyler yazma vakti geldi yoksa patlıcam kendi kendime :) Ben bu konuşmaların tamamen inter ile sneijder arasındaki para olayından kaynaklandığını düşünüyorum kesinlikle sneijder de bilir yönetimin 2 hafta beklemiceğini. Baştan bu adam iki haftam var gibi bi fikirde olsa kimsede çıkıp zaman veremezdi bizim yönetimde düşünemedi bu olayın bu kadar uzayacağını.

Öncelikle merhaba ve doğru mu Samet dediklerin?:))

Aynen renktaş bende onu diyorum işte gelince görecez. Ben o sayanları sövenleri merak ediyorum hangi yüzle çıkıp burada sevinebilecekler. Her dönem belli başlı aynı kişiler gelip atalanıyor yönetime oyuncuyada, bakıyorumda maç topiklerinde kendileri 4 köşe oluyor mutluluktan.

Ne kadar kararsız tip varsa toplanmış foruma rüzgarın yönüne göre hareket ediyorlar.

Az ay çiçeğini örnek alın hedefine almış güneşi o nereye çiçek oraya.

Ya gelecek dersin ya gelmeyecek, mübarek 1 gün gelcek deyip öbür gün gelmeyecek diyen kaynıyor.

1 gün mü !!! bugün aynı kişiyi 2 defa küfürü edip, 2 defa halay çekerken gördüm :)

Ya bizi baska takimlar icin bekletiyor yada daha fazla para icin blöf yPiyor.

Arkadaşlar ben bir mantık yürütmek istiyorum izninizle tabi..:D

buyur canım

mantikyurutme.gif

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Portekizli yıldız Ricardo Queresma defterini kapadı.

Quaresma, Yıldırım Demirören ile yaptığı ve yaklaşık 3 saat süren görüşmede, menajerinin Türkiye’ye gitmesi konusunda ısrarcı olduğunu ama Beşiktaş’a gelmesi halinde futbol piyasasındaki isminin ve her şeyinin unutulacağını söyledi. Demirören’in yıllık 4 milyon Euro teklif ettiği Quaresma, “6 milyon Euro’da verseniz Türkiye’ye gelmem” dedi. Demirören, ne yapsa Quaresma’yı ikna edemedi.

böyle krasiç q7 haberleride yok değildi bu futbol belli olmaz

kimde kaldı olum mantık :)

Soner abi kaybetmek üzereyiz :asd: kolonya getirin acil :D

bizatihi bende bundan dem vuruyorum saygıdeğer dostum wesley beyefendi bizimle izdivacı kabul etti ise eğer neden böyle bi demeç verme gereksinimi hissetsinki ? ki bu demeç doğru bir demeç ise eğer ntvspor.net neden hala ısrar ile yayınladğı haberin arkasında durmayı yeğliyor ??

Bu Beşiktaşın Robinho olayı da böyle olmuştu sanki, her taraf kesin alındı gözüyle bakıyordu. Kap'a bildirim vardı, ntvspor yine aynı şekilde yıllık şu kadar alacak falan deyip bjk'ye transfer etmişti ama sonucu malum.

ARKADASLAR İYİ DİNLEYİN..

HERKES SAKİN OLSUN!!!

Sneijder inter.baskanini gicik gicik etti sadece. O karar versin Sneijder artik biktim dedi diye o da ona karsilik Ben rahatim dusunecegim rahat rahat kimseyi takmam demek istedi bukadar basit bukadar.buyutmeyin olayi ya adam bize gelmeye cok yakin rahat olun

Umarım doğrudur yoksa ben bu işin içinden çıkamıcam nerden tutsak elimizde kalıyo :)

Sneijder yerinde olsam ben de beklerdim doğrusu. Sonuçta, bize gelmesi için tek sebep para olabilir.

Yani daha büyük bir takıma gitmek istemesi kadar doğal bir şey yok. Beklemesine şaşılmamalı ama çıkan haberlerden dolayı ortalık geriliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt