Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok extrem birşey olmazsa bencede gelecek, kardeşim olaya şöyle bak bırak yurt dışını başka bir şehirde sana çok iyi bir iş teklifi gelse düşünürsün yeni bir yer ,çocuğun okulu, kültür , arkadaşın yok vs vs

dogru diyorsun. bende bir an duygusal davrandım snijderede kızdım. ben yönetime daha çok kızdım biri çıkıyor akşam karar vercek. diger çıkıyor akşam karar vercek diyor. bunları demesinler.

O zamana kadar beklersek ve Sneijder kabul etmezse o zaman "Cris'e" kalırız .

Bu da artik yönetime kalmis ( ki benim cekindigim aciklama baska planimiz yok demeci cikmasi sanirim Albayraktan oldu)

ama akilli is yapiyorsa bizim yönetim diger bir isim misal Bernard ile yoklama yapiliyordur simdi ki elimiz bos kalmasin...

Bekliyecegiz napalim brother

Dedikodular götürür bir hafta rahatlikla :dedikodu:

şu an öyle düşünüyorum zaten. aslında adamın açısından bakarsak adama kızmamam lazım. biraz duygusal davrandım. ben yönetime kızdım daha çok. herşey bitmeden isim zikretmeseler daha iyi olur imaj açısından.

Böyle olacağı varmış renktaş hayırlısı böyledir belki..

Çarşamba ya da Perşembe günüydü sanırım gazetecilerden biri twitterdan bu iş 31 Ocak'a kadar uzayabilir, Sneijder öyle haftasonuna kadar bitirilecek bir adam değil demişti. Kimdi o hatırlayamadım ama helal olsun gerçekten.

Sneijder o 2 hafta lafını MOratti'ye laf çakmak için demiş olmayasın ?

bu Adam GELECEK BEYLER AHADA YAZDIM BURAYA ... SADECE BLÖF BU AKŞAMKİ AÇIKLAMA GELDİĞİ ZAMAN HATIRLATIRIM MESAJI ..YALNIZ ARADA Bİ BİT YENİĞİ DÖNÜYOR AMA ONU BNDE ANLAMADIM :asd::asd:

VE ARTIK BENİM GÜCÜM TAKATİM KALMADI GELMEZSENDE GELME LAN UYUYACAM ANASINI SATAYIM DERMAN KALMADI LAN KAÇ GÜNDÜR :asd:

Kendini onun yerine koy. Wesley sana futboldan bahsetmezmi sence mesleği buysa ve dünyanın en iyilerinden biriyse ?

Biraz mantıklı gel .

seninkisi cok mantikli sanki, oglum wesley 24 saat futbol düsünse nolur bu adam, evde bari futbol düsünmesin... ne bileyim ben öyle yapardim, garim isime karismasini istemezdim

Koskoca Galatasaray'ın 3 yöneticisi sırasıyla Kemal Sunal filmi gibi şunun şurasında bu gece şu gece diyerek tarih veriyo ama Sneijder umrunda değil adam Pazartesi'nden önce karar veremem diyor hatta daha ileri gidip transferin bitmesine 2 hafta var diye imada bulunyır.

O da iyiymiş. Sneijder transferi gecikebilir hatta olmayadabilir.. Ama 3 yönetici tarih vermeyecek o zaman. Ben sadece buna kızarım açıkçası.

Kemal sunalın futbolcu olduğu filmde bile daha ciddi ilerliyordu transferler...

Benim hevesim kalmadi zaten artik Ben uyurum agalar , gelen Gelir zaten biz beklesek degisecekmi sanki :) hadin iyi geceler pztesi ola hayola

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt