Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adriana limanın açıklamalarını atın yengeye :yenieek::yenieek:

Hani ölmeden önce son bir kez çırpınırsın ya işte şuan fenerlilerin yaptığı bu :o

Sneijder o 2 hafta lafını MOratti'ye laf çakmak için demiş olmayasın ?

Sanmiyorum hayal gücümüz bizi zaten forumda bile bir birimize düsürüyor.

Adam istedigi gibi bekler. Türkiye liginin dünya üzerinde yeri yok sayilacak kadar olmasindan dolayi bence.. Millet niye kavga ediyor anlamis degilim. tamam bizim gözümüzde Galatasaraydan büyügü yok ama Avrupalilar bizi degil Türk futbolunu hic böyle görmüyor haklilarda uluslar arasi hic bir basarimiz yok isvicredeki Avrupa Sampiyonasi haric (milli takimlar)

Twitter çıktı mertlik bozuldu dürzüler kol geziyor sanal alem şerefsizleri!

Gece gece sövüyorum.

Zaten indirilmiş halde talep ettigi ücret Gerrard'in aldığı ücretten fazla diyor aynı haberde

İs paraya kalırsa ki öyle, bizden başka seçeneği yok

Sent from my iPad using Tapatalk

O yüzden Sneijder'in karar verme süresi uzuyor işte, istediği ligden talibi var ama istediği para yok, diğer tarafta ise para yönünden tatmin eden bir kulüp var ama ligi iyi sayılmaz.

Bizden başka istediği teklifi veren olmadığı için ya düzenini bozmayı İnter'in şartlarını kabul edecek yada bize gelicek.

Birde şu var; bize gelirse isteksiz olacağını düşünmüyorum çünkü bu karar verme olayı Galatasaray'ı seçme mevzusu değil tamamen Epl,La Liga, Serie A ile STSL arasındaki farkdır bence.

Herşeyi bıraktık eşinin twitter muhabbetine takıldık, nöbet yerlerde.

seninkisi cok mantikli sanki, oglum wesley 24 saat futbol düsünse nolur bu adam, evde bari futbol düsünmesin... ne bileyim ben öyle yapardim, garim isime karismasini istemezdim

evt ola bilir seninkiside ama böyle ülke degistirecek noktasinda olan bir transfer olayinda af edersinde hanimi ile bilgi alisverisi yapiordur herhalde :)

Her seyi biliyordur bu Transfer konusunda hanimi.

hicmi utanc seref yok bunlarda yayhu, böyle insani ben bisey yapardimda burda söyleyemiyorum, lan küfür serbest olsun ...küfürsüz cümle bitiremiyorum

ulan şeytan diyor bul bir genelev resmi yaz altına faruk antep mother workhome diye veya işyeri nasıl yazılıyorsa ingilizcede de anasının ne suçu var şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt