Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Onu bunu bilmemde murat sen wes in menejeri olsan adam şimdi böyle sürünüyor olmazdı :)
sen emin ol bu meneger 28 yaşında snejder 35 yaşına kadar planlamasını yapmıştır! 7 senede daha futbol oynar sizce bunu hesaplamıyormu:) sanıyorsunuz 2 sene guzel yatarak 12 yi aldın diyelim kalan 5 senede 2 sene oynayan biri kaç para kazaznır inan bize gelirse bizde 4 sene oynar orda katara gider 2,3 senede orda vurur parayı aynen bunları tek tek anlatmıştır sınejdere:D

birde kariyer diyorlarya adam ş.ligini kaldırmış:) 28 yaşında kariyerimi seçer parayımı:)

Sadece şunu merak ediyorum ben.

Sneijder'e kızıyorsunuz sözüm ona oyaladığı için, belki de haklısınız bilemem.

Peki siz üniversite tercihi yaparken, sadece şehir dışı tercihler için bile günlerce araştırma yapmıyor musunuz ? Çevresi, ortamı, okulu hakkında bilgi almıyor musunuz ? :)

Pek tabi o da böyle bir düşünme sürecini istemekte haklıdır. Yalnız bu akşam medyaya yansıyan gibi zaten 2 hafta sürmez, Pazartesi netleşir kesinlikle. :)

bı soru sorduk cevap alamadık be,eyvallah ahali

Neyse gelişme yok heralde hala ,bende kaçar beyler iyi geceler :ayatollah:

Peki siz üniversite tercihi yaparken, sadece şehir dışı tercihler için bile günlerce araştırma yapmıyor musunuz ? Çevresi, ortamı, okulu hakkında bilgi almıyor musunuz ? :)

Pek tabi o da böyle bir düşünme sürecini istemekte haklıdır. Yalnız bu akşam medyaya yansıyan gibi zaten 2 hafta sürmez, Pazartesi netleşir kesinlikle. :)

Valla ben hiç düşünmem.Böyle çok heyecanlı zevkli oluyor.

Hiç bilmediğim çoğuzun bırak gitmeyi duymadığı bir yerde 2 sene çalıştım.Dakikasında karar vermiştim :)Bilmeden.

Tabi wes in murat ın kafasında bir menejeri kesin var ben onu anladım yani : )))

Ah işte sorun tam da bu noktada hocam. Uydurmak ağır bir üslup işte.

Bir diğer arkadaşa bak, ne kadar nazikçe uyarı yaptı.

Sen ise öyle değilsin, heyecanına veriyorum senin de, sağlık olsun ne diyelim. :)

Belki Turklerin ietisim etigine tam hakim degilim, o yuzden ters algilinabilir

Burada ki iletisim sekli daha duz ve dobra dobra

neydi sorun görmedim ben

eyvallah abıcım,su sneıjder sure fln ıstemıs galiba bızden ona bozuldum gece gece.pek de haberım yok gelişmelerden sızlerden yardım ıstıyım dedım,bi sen yardım eli uzattın sagolasın:) gelmicekmıs mı reis?

Valla ben hiç düşünmem.Böyle çok heyecanlı zevkli oluyor.

Hiç bilmediğim çoğuzun bırak gitmeyi duymadığı bir yerde 2 sene çalıştım.Dakikasında karar vermiştim :)Bilmeden.

Tabi wes in murat ın kafasında bir menejeri kesin var ben onu anladım yani : )))

Anlık heyecanlara, zevklere ben de varım.

Ama hayati konularda, geleceğimi tamamen etkileyebilecek konularda oturup düşünürüm. Biliyorum ki planlamadan atılan her adım, beni çıkmaz bir sokağa götürebilir. Tıpkı önüne bakmadan yürüdüğünü düşün, bir yere çarpma, bir insana çarpma ihtimalin çok yüksektir. :)

eyvallah abıcım,su sneıjder sure fln ıstemıs galiba bızden ona bozuldum gece gece.pek de haberım yok gelişmelerden sızlerden yardım ıstıyım dedım,bi sen yardım eli uzattın sagolasın:) gelmicekmıs mı reis?

Pazartsi.ye kadar düşüncekmiş ama daha zaman var diyor.ay sonuna dek.

Gerisi tweetde eşi şöle dedi yok şu haber yok bu yorum faso fiso

o para ilen tunus da bile kral gibi yasarsin, kimseye muhtac degilsin, yok okul nekadar uzak otobüs fazla tutar su bu problemi yok, tek derdi altin mi bronz mu olsun kaplama xD

Brezilyadan

Ronaldinho

Bernard

Carlinhos ücünü paketleyip getircen.yemisim sneijderi :D

beli degil kardesim. dün interin lig macinda trübündeydi. italian tv sine aciklama yapti. daha karar vermedim diye ve pazartesiye kadarda da kararimi vermem zor dedi. sonra bide rahatim ve sayre transfer dönemin kapanmasina daha 2 hafta var dedi . yani okadar.

Anlık heyecanlara, zevklere ben de varım.

Ama hayati konularda, geleceğimi tamamen etkileyebilecek konularda oturup düşünürüm. Biliyorum ki planlamadan atılan her adım, beni çıkmaz bir sokağa götürebilir. Tıpkı önüne bakmadan yürüdüğünü düşün, bir yere çarpma, bir insana çarpma ihtimalin çok yüksektir. :)

Ben anlıklardan pek zevk almıyorum

Dedim 2 senelik tüm anlara nasıl bir şey yapıyım

Ve o an dedim işte bu an

öylece dakikasında karar verdim

Her zaman büyük oynarım :)

Ben yönetimin hatta sneijderin okadar bekleyecegini sanmiyorum

o para ilen tunus da bile kral gibi yasarsin, kimseye muhtac degilsin, yok okul nekadar uzak otobüs fazla tutar su bu problemi yok, tek derdi altin mi bronz mu olsun kaplama xD

Öyle olmuyor işte hocam, keşke o kadar basit olsa, para her şey değil maalesef. :)

Zengin ve varlıklı ailelerin çocukları her zaman İstanbul'da Vakıf Üniversitelerinde okur, olay budur. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt