Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
Flemenkçem bitti gidiyim bari ben:heyo2:
Flemenkçem bitti gidiyim bari ben:heyo2:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen emin ol bu meneger 28 yaşında snejder 35 yaşına kadar planlamasını yapmıştır! 7 senede daha futbol oynar sizce bunu hesaplamıyormuOnu bunu bilmemde murat sen wes in menejeri olsan adam şimdi böyle sürünüyor olmazdı![]()
bı soru sorduk cevap alamadık be,eyvallah ahali
Sadece şunu merak ediyorum ben.
Sneijder'e kızıyorsunuz sözüm ona oyaladığı için, belki de haklısınız bilemem.
Peki siz üniversite tercihi yaparken, sadece şehir dışı tercihler için bile günlerce araştırma yapmıyor musunuz ? Çevresi, ortamı, okulu hakkında bilgi almıyor musunuz ?
Pek tabi o da böyle bir düşünme sürecini istemekte haklıdır. Yalnız bu akşam medyaya yansıyan gibi zaten 2 hafta sürmez, Pazartesi netleşir kesinlikle.![]()
Ah işte sorun tam da bu noktada hocam. Uydurmak ağır bir üslup işte.
Bir diğer arkadaşa bak, ne kadar nazikçe uyarı yaptı.
Sen ise öyle değilsin, heyecanına veriyorum senin de, sağlık olsun ne diyelim.![]()
neydi sorun görmedim ben
Valla ben hiç düşünmem.Böyle çok heyecanlı zevkli oluyor.
Hiç bilmediğim çoğuzun bırak gitmeyi duymadığı bir yerde 2 sene çalıştım.Dakikasında karar vermiştimBilmeden.
Tabi wes in murat ın kafasında bir menejeri kesin var ben onu anladım yani : )))
eyvallah abıcım,su sneıjder sure fln ıstemıs galiba bızden ona bozuldum gece gece.pek de haberım yok gelişmelerden sızlerden yardım ıstıyım dedım,bi sen yardım eli uzattın sagolasıngelmicekmıs mı reis?
Sadece şunu merak ediyorum ben.
Sneijder'e kızıyorsunuz sözüm ona oyaladığı için, belki de haklısınız bilemem.
Peki siz üniversite tercihi yaparken, sadece şehir dışı tercihler için bile günlerce araştırma yapmıyor musunuz ? Çevresi, ortamı, okulu hakkında bilgi almıyor musunuz ?
Pek tabi o da böyle bir düşünme sürecini istemekte haklıdır. Yalnız bu akşam medyaya yansıyan gibi zaten 2 hafta sürmez, Pazartesi netleşir kesinlikle.![]()
eyvallah abıcım,su sneıjder sure fln ıstemıs galiba bızden ona bozuldum gece gece.pek de haberım yok gelişmelerden sızlerden yardım ıstıyım dedım,bi sen yardım eli uzattın sagolasıngelmicekmıs mı reis?
Anlık heyecanlara, zevklere ben de varım.
Ama hayati konularda, geleceğimi tamamen etkileyebilecek konularda oturup düşünürüm. Biliyorum ki planlamadan atılan her adım, beni çıkmaz bir sokağa götürebilir. Tıpkı önüne bakmadan yürüdüğünü düşün, bir yere çarpma, bir insana çarpma ihtimalin çok yüksektir.![]()
o para ilen tunus da bile kral gibi yasarsin, kimseye muhtac degilsin, yok okul nekadar uzak otobüs fazla tutar su bu problemi yok, tek derdi altin mi bronz mu olsun kaplama xD