Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray ve Inter anlasdi.

Simdi ise Sneijder son Kararini verecek.

Baska bi kulübden cok iyi bi teklif gelmzse, Sneijder bizde. bukadar basit

Hoca istiyor arkadaşlar. Ünal Aysal hocanın istemediği adamı getiremez net. Medyanın oyununa gelmeyin . Takımda huzursuzluk olsun istiyorlar başka türlü baş edemezler çünkü.

Abdürrahim albayrak ın yüzünün asık olmasının sebebi hocayla atışmış olmalarıdır

Dünkü kurduğu cümleler birazda hocaya çakar cinstendi

fatih hoca yani kendini egolarına teslim etmeye başlamış eğer gerçekten bunlar doğruysa yandık demektir. snijder ego falan dinlemez hangi mantıkla istenmez bu oyuncu (eğer gerçekten istemiyorsa ) ayrıca takım içi denge falan hikaye kakayı isterim diyen adam snijder için dengeden bahsedemez. kakanı maliyeti yıllığı sneijderden çok çok daha fazla olurdu. sneijdere 6 verilecekse kakayı 8-9 milyondan aşağı getiremezdik hangi dengeden bahsediliyor tabi bu söylenenler doğruysa çok saçma hoca yanlış yapıyor carlinhos dedi durdu başkada birşey demiyor. amrabatı istedi hakettiğinin iki katını verdik ama şuan için elimizde patladı.

Olabilir belki öyle anlasiliyor ama ben israrla öyle birsey varsa yaziyorum zaten. Ve basin toplantisini bende bu yüzden bekledim zaten. Herkes gercekleri ögrenecekti. Kimse hoca istemiyor diyemeyecekti eger öyle birsey yoksa gercekten. Ama yapmamasi beni sasirtti ve üzdü.

Hoca'in tarzinida herkes biliyor burda masal anlatmayin lütfen. Amabu yüzden de elestirmem ben kendisini, o karakter zaten onu buralara getirmis belliki.

Ben Galatasaray kulübünün başkanına inanırım, O Terim'in listesinin başında Snejder var demişse olay bitmiştir. Senin gibi asık suratı ve basın toplantısını direk laf sokma malzemesi için kullanmam. Kaldı ki şu bahsi geçen olayın mantıklı yüzlerce sebebi olabilir. Ama kafa illaha hocaya laf sokmalıyım şeklinde sabitlenmişse yapılmayan basın toplantısını da, bir yöneticinin surat asıklığını da buna bağlaması normaldir.

Hoca istiyor arkadaşlar. Ünal Aysal hocanın istemediği adamı getiremez net. Medyanın oyununa gelmeyin . Takımda huzursuzluk olsun istiyorlar başka türlü baş edemezler çünkü.

Aynen öyle. Ünal başkan hocanın istemediği oyuncuyu niye getirsin Allah aşkına?

Terim takim ici denge deyip sneijderi istememezlik yapamaz cünkün kaka da ayni para belki daha fazla.ayrica yönetim diyebilir sanane maaliyetten sen teknik direktörsün bizde yönetici.baskan: saha disi benim,saha ici hocanin.

Ya şu Fatih hoca muhabbetini keselim...

Olay şu ki Sneijderden ümit kesildi

belki baskan basin toplantisina cikma demistir olamazmi renktaslar ?

Ben fikirlerimi ortaya koyarak kisileri elestiriyorum. Senin ama fikrin olmadigi halde insanlara camur atiyorsun, ben buna seviyesiz derim bu kadar.

Istedigim kisiyde elestirirm. Kaldiki ben yönetimi elestirmedim. Fatih Terim hoca olarak cok severim ama huyunu sevmem bunda ne var ?

kardeş anlaman biraz sıkıntılı galiba,sen kişileri eleştiririm gayet doğal ne var bunda diyosun evet haklısın bi sorum yok seviyeni aşmadıkça pek tabi hakkın,ben de buna binaen seni eleştiriyorum ne var bunda sorun ne yani ?kaldıki ben de istediğim kişiyi eleştiririm ok?

He beyler he. Hoca Kaka olmayınca yine de tutturdu bana ille de Kaka'yı alın, Sneijder'i istemem dedi. İlla da Kaka de hee. [bazı arkadaşlara sözüm, ortaya değil]

Buraya gelip olumsuz, yersiz düşüncelerinizden vazgeçmeyip insanlara o düşünceyi empoze etmeye çalışmanız müthiş yahu.

Burası belirli saygı kuralları çerçevesinde her türlü görüşe açık bir platform. Galatasaray gibi bir kulübü yönetiyorsanız teknik direktörü veya futbolcusuysanız. eleştiride övgüde olacaktır. Bende bazı insanların savunma mekanizmalarına hayranım açıkcası. Kimse dokunulmaz değildir. Bu forumu diğerlerinden farklı kılan en belirgin özelliğide budur. (Yani eskiden buydu) Şimdi böyle değil. birkaç tane kulübü kişilere endekslemiş taraftar geliyor ve o kişilere laf ettirmiyor. edildiği zaman savunmaya geçiyorlar. Bu yanlış bir şey. Fatih terime gelince. bugün çıkıp bir şeyler söylememesi bile ortada bir sorun olduğunun sebebidr bana göre. Yapmayın arkadaşlar Sizde tanıyorsunuz Fatih Terimi.

Sende bende albayrakı iyi tanıyoruz.Sneijder hoca tarafından istenseydi albayrak ın acıklamarını yazıyorum sana

Allah baskanımızdan razı olsun.Baskanımızın hoca yı kırmadı ve tüm çabalarıyla sneijderi iknaya ugrasıyoruz.Hocam da çok istiyor.Fatih hocanın istemesi zaten yeterli.Bunalrı soylerdı sneijder.

Demeyebilir oda biliyor ki sneijder in gelme ihtimali cok fazla değil. Tek sorun allah razı olsun demedi diye mi yani?

Sertaç Kaynak ?(galatasaray spor kulübü protokol sorumlusu)

Hakan daha olmamış bir konuda, olmuş gibi senaryo yazıp üstüne kendi yazdığın senaryodaki Fatih Terim'i hem de bu kadar heyecanla beklenen transfer öncesinde bu kadar insanın içinde yazınca, usta Türk medyasıyla yetişen bir çok tarataftarın hocaya diş bilemesine sebep oluyorsunuz. Hoca istemez gelir eleştirirsin. Suratı 5 karış pff evet aldık der.Gelir yine eleştirirsin. Ama iş hakaret boyutuna hayal bir senaryoyla gidiyor. 3 günlük adam gelmiş istemiyorsa çeksin gitsin diyor. Ayıp. Sneijder gelecekmiş de önünde pff Burak mı oynayacakmış. Çıkart cebinden 20 milyon euro istediğin adam oynasın.

Albayrak dün sneijder olmasa da onun gibi topçumuz çok dedi. Zeka özürlü değil. Vefalı. Biraz vefalı olun önce. Yoksa eleştir kime ne.

Haklisin benim orda yanlisim olabilirdi. Ama Fatih Terim mac'tan sonra cikip her zamanki gibi gercekleri konusacakti. Kimsede teori üretemezdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt