Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 saSertaç Kaynak @SertacKaynak
Sonsuz teşekkür ederiz camiamıza ve büyük Galatasaray taraftarlarımıza hayırlı olsun
hoca bide kesiyormu adamı cümbüşü izlein o zaman![]()
Olabilir belki öyle anlasiliyor ama ben israrla öyle birsey varsa yaziyorum zaten. Ve basin toplantisini bende bu yüzden bekledim zaten. Herkes gercekleri ögrenecekti. Kimse hoca istemiyor diyemeyecekti eger öyle birsey yoksa gercekten. Ama yapmamasi beni sasirtti ve üzdü.
Hoca'in tarzinida herkes biliyor burda masal anlatmayin lütfen. Amabu yüzden de elestirmem ben kendisini, o karakter zaten onu buralara getirmis belliki.
Hoca istiyor arkadaşlar. Ünal Aysal hocanın istemediği adamı getiremez net. Medyanın oyununa gelmeyin . Takımda huzursuzluk olsun istiyorlar başka türlü baş edemezler çünkü.
Sertaç Kaynak @SertacKaynak
Az kaldı Galatasaray org. Takip edelim size tiyo verim ben nedediysem çıkacak
Sertaç Kaynak @SertacKaynak
Az kaldı Galatasaray org. Takip edelim size tiyo verim ben nedediysem çıkacak
Ben fikirlerimi ortaya koyarak kisileri elestiriyorum. Senin ama fikrin olmadigi halde insanlara camur atiyorsun, ben buna seviyesiz derim bu kadar.
Istedigim kisiyde elestirirm. Kaldiki ben yönetimi elestirmedim. Fatih Terim hoca olarak cok severim ama huyunu sevmem bunda ne var ?
He beyler he. Hoca Kaka olmayınca yine de tutturdu bana ille de Kaka'yı alın, Sneijder'i istemem dedi. İlla da Kaka de hee. [bazı arkadaşlara sözüm, ortaya değil]
Buraya gelip olumsuz, yersiz düşüncelerinizden vazgeçmeyip insanlara o düşünceyi empoze etmeye çalışmanız müthiş yahu.
Abdürrahim albayrak ın yüzünün asık olmasının sebebi hocayla atışmış olmalarıdır
Dünkü kurduğu cümleler birazda hocaya çakar cinstendi

Sende bende albayrakı iyi tanıyoruz.Sneijder hoca tarafından istenseydi albayrak ın acıklamarını yazıyorum sana
Allah baskanımızdan razı olsun.Baskanımızın hoca yı kırmadı ve tüm çabalarıyla sneijderi iknaya ugrasıyoruz.Hocam da çok istiyor.Fatih hocanın istemesi zaten yeterli.Bunalrı soylerdı sneijder.
Hakan daha olmamış bir konuda, olmuş gibi senaryo yazıp üstüne kendi yazdığın senaryodaki Fatih Terim'i hem de bu kadar heyecanla beklenen transfer öncesinde bu kadar insanın içinde yazınca, usta Türk medyasıyla yetişen bir çok tarataftarın hocaya diş bilemesine sebep oluyorsunuz. Hoca istemez gelir eleştirirsin. Suratı 5 karış pff evet aldık der.Gelir yine eleştirirsin. Ama iş hakaret boyutuna hayal bir senaryoyla gidiyor. 3 günlük adam gelmiş istemiyorsa çeksin gitsin diyor. Ayıp. Sneijder gelecekmiş de önünde pff Burak mı oynayacakmış. Çıkart cebinden 20 milyon euro istediğin adam oynasın.
Albayrak dün sneijder olmasa da onun gibi topçumuz çok dedi. Zeka özürlü değil. Vefalı. Biraz vefalı olun önce. Yoksa eleştir kime ne.