Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çağlar, Furkan, Baros ve Sercan'dan kurtulup,

Serdar Taşçı,Sol bek ve Sneijder alınsa.Kadro'da hiç bir bölgede sıkkıntı olmaz ama ara transferde 3 as oyuncusu alınıcağını sanmam 2 tane alsalar Şükredicem

adam 2-3 gün izin istemişti cevabımı bildireceğim diye sonra 1 gün ek süre istedi herkez cumartesi sabahı herşey belli olurdu diyordu , daha sonra cumartesi günü babam gelicek ona danışıp kararımı vereceğim dedi daha şimdide 2 haftada 2 nedir kardeşim şunun şurasında transferin bitmesine 17 gün kaldı ya olumsuz cevap verirse ne yapacağız , inşallah sneijder'in alternatifleri vardır

NTV inandi, sizde inanin, bizim icin Wesleyi alin...:ayatollah:

Transferin son gününde Honda'ya basalım parayı, Sneijder de kalsın öyle :asd:.

yav kardesim kim uyduruyor bunlari bilmiyorum ama sneijder kararimi pazartesi gunu verecegim demedi.. adam net olarak 'herkes benden pazartesi oncesi karar vermemi bekliyor ama transfer surecine daha 2 hafta var' dedi

manasını bilionmu o acıklamanın..!!!!!!!! teklif yapan olursa bizi satacak adam :)

Sen Sneijder olsan , sırasıyla Ajax , Real Madrid , İnter gibi kulüplerde oynayıp Şampiyonlar Ligi'ni kaldırmış olsan , Türkiye Ligine , Galatasaray'a kaç günde gelirsin kaç günde karar verirsin ?

+ Olarak bizden başka bu parayı veren teklif yapan başka bir üst düzey takım yok bence olamazda.

Bu sneijder kabak tadı vermeye başladı. Başka teklif gelsin diye bekliyorum gelmezse mecbur sizin teklifi kabul edeceğim diyor resmen. Bu kafayla gelse bile ne kadar mutlu gelir ve faydalı olur şüpheliyim

Geldim geliyorum geleceğim bekliyorum haberlerş sıkta artık. Galatasaraı bu kadar küçük düşürülmemeli. Bu güne kadar haber ver de bitsin.

yav kardesim kim uyduruyor bunlari bilmiyorum ama sneijder kararimi pazartesi gunu verecegim demedi.. adam net olarak 'herkes benden pazartesi oncesi karar vermemi bekliyor dedi ama transfer surecine daha 2 hafta var' dedi

Pazartesiye kadar karar vermem olanaksız demiş , kararımı pazartesi açıklayacağım demiş , lafın gelişi o transfer döneminin kapanmasına sonuçta 2 hafta var falan.

Çakallar bildikleri için gelmeyeceğini taraftarı gazlıyorlar akılları sıra..

Neden Belhanda üzerinde durmuyorlar bu kadar ?

Çakallık parayla değil... yönetimi taraftarın önüne atmanın temelini oluşturuyorlar..

Yahu abartmayın. Bu kadar kompo teorisi yapa yapa fenerliler kafayı bozdu. Yayın politikasını beğenmezsin ama komplolar kurmayın kafanızda. Yok yönetimi taraftarın önüne atıyormuş falan. Senin 3 yöneticine göre önce Cuma, sonra Cuma gecesi, sonra da dün gece bitecekti bu transfer. Adamlar kendi ağızlarıyla kendileri taraftarın önüne atmıyorlar da NTVSpor mu atıyor? Belhanda olayında da Aziz Yıldırım'ı mı attıalr taraftarın önüne?

FB TV 2'ye soralım bakalım neden bu kadar ısrarcılarmış Sneijder Galatasaray'da haberine. Gerçi takmazlar.

Adamlar Galatasaray'a zarar vermek için kendilerini feda ediyorlar.

beyler gelişme varmı ?

Yetrsiz Reys bile Türkiye gelmek istemediyse bu transferin uzaması normal ama Eboue'nin olmadığı bu günlerde biran önce solbek va ye stoper alınması lazım

Sen Sneijder olsan , sırasıyla Ajax , Real Madrid , İnter gibi kulüplerde oynayıp Şampiyonlar Ligi'ni kaldırmış olsan , Türkiye Ligine , Galatasaray'a kaç günde gelirsin kaç günde karar verirsin ?

+ Olarak bizden başka bu parayı veren teklif yapan başka bir üst düzey takım yok bence olamazda.

adam ustduzey takımlarda oynadıgı ıcın halen onlardan teklif bekliyor...yine soyluorum o teklifi aldıgı andada klubumuzu zaten eker gider....teklif alamadıgı icin Ama klubunde kalacagını acıklayacak

ya sneijder gelmese yönetimin ne hatası olabilir ki?? kulüple anlaşmış adamlar sneijdere de max. vermişler olmazsa da olmaz yönetime bu durumda sallanmaz ntv istediği haberi yapsın

pazartesinden sonra diger alternatiflere gecmemiz lazim

Galatasaray'ın transfer etmek için ikna etmeye çalıştığı Sneijder'den transferle ilgili açıklama geldi.

Transferiyle ilgili SKY Italia'a konuşan Hollandalı yıldız, "''Bu verilmesi zor bir karar. Ancak Pazartesi günü bir net karar verilebileceğimi, zannetmiyorum.'' dedi.

Ara transferin bitmesine daha 2 hafta olduğuna dikkat çeken Interli yıldız, "Son derece rahatım. Önümdeki seçenekleri düşünmek için daha zamanım var.'' diye konuştu.

Inter ile her konuda anlaşan Galatasaray Yönetimi Snejider'ın vereceği kararı beklerken, İtalyan basını Türkiye'de çıkan haberleri sayfalarına taşırken ilginç ifadeler de kullandı.

İtalyan basını Sneijder'ın, Galatasaray'ın yaptığı tekliften etkilendiği ancak hala İngiltere'den teklif beklediğini iddia etti.

Yanlız cümle efsane '' Net bir karar verilebileceğimi düşünmüyorum '' bu adam böle cümleler kuruyorsa gelmesin yada bu haberi yazan adam intahar etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt