- 20 Mayıs 2011
- 23.349
- 10.320
- 1.873
Cevap: Transfer Nöbeti
Dany...
Dany vs Serdar Taşcı ??
Dany...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dany vs Serdar Taşcı ??
Herkesin storelara hücum edebileceği zamanda olabilir mesela bugün , Pazar günü genellikle izin günü , hemen hemen öğle veya öğleden sonra saatleri arasında olabilir. Benim düşüncem bu yönde![]()
Devre arası Stoper transferinin yararlı olacağını düşünmüyorum kaldı ki.. Şuan Dany ve Semih ikiside takımın ilk yarı itibariyle en iyilerindendi Sezon sonu bir stoper transferinin gündeme geleceğini düşünüyorum devre arası bu yönde bir transfer olmaz bence..
Birde Kapanan takımları açmakta sıkıntı çekiyoruz.. Emre Çolak'ın bile OOS'de oynaması ne kadar değiştiriyor bunu farketmiyor musunuz.. O bile açabiliyor bazen en çok ihtiyaç buraya bence..
Ben öyle düşünmüyorum. Geçen seneki takımda böyle bir problem yoktu çünkü bu görevi Selçuk ele alıyordu. Hatta Melo bile maç içerisinde bu görevi üstleniyordu. Bırak asisti gol bile atıyorlardı. Şimdi bırak gol atmayı ileri çabuk çıkmakta zorlanıyorlar. Neden? Çünkü geriden rahat top gelmiyor. Danny yada Semih bir Popescu yada Ujfa olabilir mi? Criss'te gönderildi, Ujfa'da sakatlandı.... Hadi diyelim transfer yapmadık bu iki oyuncudan biri sakatlanınca ne yapacağız? En kötüsü sezon başında Ujfa'nın sakatlanması, aynı şekilde ikinci yarının başında yine Ujfa'nın sakatlanması. Devre arası ama paraya kıyıp birilerini kesin almak zorundalar.

Cris'ın oynayacağı kadar Gökhan ve Hakan Balta da oynar orada
Ben öyle düşünmüyorum. Geçen seneki takımda böyle bir problem yoktu çünkü bu görevi Selçuk ele alıyordu. Hatta Melo bile maç içerisinde bu görevi üstleniyordu. Bırak asisti gol bile atıyorlardı. Şimdi bırak gol atmayı ileri çabuk çıkmakta zorlanıyorlar. Neden? Çünkü geriden rahat top gelmiyor. Danny yada Semih bir Popescu yada Ujfa olabilir mi? Criss'te gönderildi, Ujfa'da sakatlandı.... Hadi diyelim transfer yapmadık bu iki oyuncudan biri sakatlanınca ne yapacağız? En kötüsü sezon başında Ujfa'nın sakatlanması, aynı şekilde ikinci yarının başında yine Ujfa'nın sakatlanması. Devre arası ama paraya kıyıp birilerini kesin almak zorundalar.

Dany vs Serdar Taşcı ??
keşke seninki tutsa daha çabuk öğrenmiş oluruz![]()
Serdar Taşçı her türlü.
Kaç kere izledin:confused:Laf çakmak için değil gerçekten merak ediyorum
Hocam son 2 senede en az 25-30 maçını çok rahat izledim bu sadece son 2 sezon da , siz kaç kere izlediniz ; bende merak ettim![]()
Serdar Taşçı ve Sneijder olağanüstü transferler olur. Ama ikisi de gelmez bana göre.