Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fernandes i alalım fakirlerden...

Bak o da var. Ferdinin nimetten sayıldığı yerde Sneijder neler yapmaz :asd:

Yarın açıklanacak yoksa ntvspor kapatma cezası alsın.Yine ağlamasınlar Reyes, Forlan'da ki gibi biz ne yapalım Gs cepesinden öyle haber geldi diye.

ntvspor bilerek de koyabilir anlasdi haberlerini maksat sneijder gelmeyince yönetime tepkiler büyük olsun diye

baskan cikacak pazertesi sneijder ya evet yada hayir diyecek diye bir aciklama yapsa ntvsporu takan olmaz

Zurriyet Febe muhabiri ahmet ercanlar gore febe sneijder ilgileniyormus...

Ben stoper ihtiyacı yok demedim ama kesinlikle 10 numara ihtiyacı var takım maçlarda can çekişiyor.İleride iki dangoz topla savaşıyorlar:sad007:
Melo ve Selçuk çok fazla geriye yaslandılar. Topları alabilmek için geriye gelmek zorunda kalıyorlar. Ujfa varken buna gerek kalmıyordu haliyle geçen senede en iyi oyuncularımız neredeyse bu 3 oyuncuydu. E şimdi Ujfa'da sakatlandı? Schalke maçına böyle geldiğimizi düşün. Şapkadan tavşan çıkaramaya gerek yok yani :D Geçen seneki oyuncular duruyor üstüne yeni transferlerde var. Ama takımda bişeyler eksik gibi gelmiyor mu sana?

Sen heralde Ujfa'nın sakatlanmasından sonra Selçuk ve Melo'daki düşüşü görememişsin. Radyodan maç mı dinliyorsun? Criss apar topar sene başında niye alındı? Şimdi niye tekrar geri gönderildi?

Devre arası Stoper transferinin yararlı olacağını düşünmüyorum kaldı ki.. Şuan Dany ve Semih ikiside takımın ilk yarı itibariyle en iyilerindendi Sezon sonu bir stoper transferinin gündeme geleceğini düşünüyorum devre arası bu yönde bir transfer olmaz bence..

Birde Kapanan takımları açmakta sıkıntı çekiyoruz.. Emre Çolak'ın bile OOS'de oynaması ne kadar değiştiriyor bunu farketmiyor musunuz.. O bile açabiliyor bazen en çok ihtiyaç buraya bence..

Benim dediğim şey kısa ve öz.. Fatih Hocayla ne biz görüşüyoruz ne basın yönetim görüşüyor.. Carlinhos'la ilgilendik uğraştık da;

-Belki Fatih Hoca vazgeçti maliyetli olacağı için..

-Belki Riera'nın performansını beğendi vazgeçti..

-Belki Sneijder zaten maliyetli bir daha sol bek için masrafa girmeyelim dedi

vs vs.. Kısacası belki Fatih Hoca sol bek isteğinden vazgeçti nerden biliyoruz ki? Daha önce istedi belki şu 10 günlük süreçte vazgeçti.. Şayet Fatih Hoca Sol Bek istiyorsa ve alınmayacaksa önce ben sallarım yönetime ama bunu bilmeden yönetime sallamak da aşırı saçma kusura bakmayında.. Hoca ısrarla sol bek diyeceği bir ortamda almamazlık edeceklerini sanmıyorum.. Fatih Hoca'dan bahsediyoruz sözünün dinlenmediğini anladığı an çeker resti basar istifayı zaten..

Hocam anlaşamıyoruz. Diyorumki varsayalım senin dediğin gibi öncelikle veya sadece 10 numara istedi. O da Sneijder. Bunun alternatifi olmaz mı hiç? Adamın gelme ihtimali çok çok zayıf herkes biliyor bunu. Yani koskoca Galatasaray bütün transfer dönemini oyuncunun piyasa yapmasına araç olarak geçirir mi? Süre verirsin Sneijder'e o sürede de sen başka oyuncularla temasa geçersin bu mevki için hocanın kafasındaki. Sneijder olumlu derse onu alırsın o olmazsa diğerlerini alırsın.

1 hafta daha geldi gelmedi muhabbeti olup gelmezse yönetime fena söverim.Ama pazartesi direkt çıkıp teklifimi kabul etmedi derlerse az söverim.

Devre arası Stoper transferinin yararlı olacağını düşünmüyorum kaldı ki.. Şuan Dany ve Semih ikiside takımın ilk yarı itibariyle en iyilerindendi Sezon sonu bir stoper transferinin gündeme geleceğini düşünüyorum devre arası bu yönde bir transfer olmaz bence..

Birde Kapanan takımları açmakta sıkıntı çekiyoruz.. Emre Çolak'ın bile OOS'de oynaması ne kadar değiştiriyor bunu farketmiyor musunuz.. O bile açabiliyor bazen en çok ihtiyaç buraya bence..

Stoper bence sol bekten daha elzem. Stoper gelmezse ikinci bir Hamburg maçına hazırlıklı olun.

Melo ve Selçuk çok fazla geriye yaslandılar. Topları alabilmek için geriye gelmek zorunda kalıyorlar. Ujfa varken buna gerek kalmıyordu haliyle geçen senede en iyi oyuncularımız neredeyse bu 3 oyuncuydu. E şimdi Ujfa'da sakatlandı? Schalke maçına böyle geldiğimizi düşün. Şapkadan tavşan çıkaramaya gerek yok yani :D Geçen seneki oyuncular duruyor üstüne yeni transferlerde var. Ama takımda bişeyler eksik gibi gelmiyor mu sana?

Evet özellik bu sorun deplasmanda ki Braga maçında ayyuka çıktı.Ama bu sorun bek transferleri ile çözülebilir.Riera her ne kadar teknik olsa da topu ileri çıkaramıyor.Zaten orjin kanat olduğu için asli görevi topu ileride tutmak.

Ama ligde tek kale oynayıp pozisyoncuk bile bulamadığımız sürüyle maç var.

Batuhan HAKCIL ‏@BatuhanHakcil

Heerenveenin genc yetenegi Sirp Filip Djuricic; Liverpool,Manchester United ten sonra Cska Moskovaninda transfer teklifini geri cevirmis...

Kesin bizde... .(

Hocam anlaşamıyoruz. Diyorumki varsayalım senin dediğin gibi öncelikle veya sadece 10 numara istedi. O da Sneijder. Bunun alternatifi olmaz mı hiç? Adamın gelme ihtimali çok çok zayıf herkes biliyor bunu. Yani koskoca Galatasaray bütün transfer dönemini oyuncunun piyasa yapmasına araç olarak geçirir mi? Süre verirsin Sneijder'e o sürede de sen başka oyuncularla temasa geçersin bu mevki için hocanın kafasındaki. Sneijder olumlu derse onu alırsın o olmazsa diğerlerini alırsın.

Hocam bakın Alternatifinin olup olmadığını bilmiyoruz..Chadli var mesela onlada görüşüldü hem Chadli hem Sneijder alınmayacağına göre belli ki Sneijder yatarsa ona dönülecek kaldı ki.. Sneijder için son aşamaya gelindi öyle yada böyle 1-2 güne olumlu veya olumsuz sonuçlanacak ondan sonra göreceğiz var mı yok mu?

Siz varsayımlar üzerine eleştiriyorsunuz ben varsayımlar üzerine savununca tutarsız oluyorum.. Ben gazetelere ve duyumculara fazla itibar etmiyorum sanırım oradan kaynaklanıyor pozitifliğim.. Yönetimden ve Hoca'dan aksi bir açıklama gelmediği sürecede bu görüşüm devam edecek..

Dedim ya Hoca OOS istiyor devre arası alınmazsa o zaman diyeceklerimi derim.. Yada sol bek istediğini ima ederse aynı şekilde sadece daha önümüzde öyle yada böyle 3 hafta var şimdiden sallamak için erken daha

Ulan şampiyon takıma 20 m euro harcadık.Hala takımın yarısı eksik :confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt