Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Siz Sneijder olsaydınız 3 günde Galatasaraya gelir miydiniz?

Sorun o değil hacı, Cuma günü kararımı bildiricem diyor, sonra Pazar diyor zaten bugün son gün İnter'le olan protokol bitiyor, sonra pazartesiye kadar karar veremem 2 hafta daha var diyor, sonunda tutki ben gelmiyorum dedi yada başka yere gitti ne yapıcan ? Zaten devre arası oyuncu bulmak zor.

Sanki her sene CL'de 16'ya kalıyoruz, zaten ne kadar istediği oyuncu varsa kAP'tan dondu Terim'in, bu seferde Alper'i alırlar al idare et derler,

İşte bu yüzden geliyorsan gel bizim bekleycek zamanımız yok herkez yoluna deyip alternatiflere yönelmek lazım yoksa transfer dönemi sonunda elde var sıfır olur.

Sndeijder'i istersin sorun değil de bu arada hocanın öncelikle istediği sol bek ve stoper işi neden halledilmez anlamıyorum. Arıboğan ve Tulun ayrı ayrı çalışsa ne olur yani? Aynı anda 2-3 kişiyle ilgilenecek sayıda yöneticimiz yok mu bizim?

Yönetim şov peşinde anca.

Sndeijder'i istersin sorun değil de bu arada hocanın öncelikle istediği sol bek ve stoper işi neden halledilmez anlamıyorum. Arıboğan ve Tulun ayrı ayrı çalışsa ne olur yani? Aynı anda 2-3 kişiyle ilgilenecek sayıda yöneticimiz yok mu bizim?

Hocanın önceliğinin Ofansif Ortasaha olduğunu sanıyordum hatta Kaka'ydı yani ben mi yanlış hatırlıyorum?

Sorun o değil hacı, Cuma günü kararımı bildiricem diyor, sonra Pazar diyor zaten bugün son gün İnter'le olan protokol bitiyor, sonra pazartesiye kadar karar veremem 2 hafta daha var diyor, sonunda tutki ben gelmiyorum dedi yada başka yere gitti ne yapıcan ? Zaten devre arası oyuncu bulmak zor.

Sanki her sene CL'de 16'ya kalıyoruz, zaten ne kadar istediği oyuncu varsa kAP'tan dondu Terim'in, bu seferde Alper'i alırlar al idare et derler,

İşte bu yüzden geliyorsan gel bizim bekleycek zamanımız yok herkez yoluna deyip alternatiflere yönelmek lazım yoksa transfer dönemi sonunda elde var sıfır olur.

ne protokolü bu renktaş?

Bence Kaka ile Sneijder farklı türde adamlar.Kaka fiziği sayesinde arkası dönük top alabilir ve stoperlerin arasında kaybolmaz ama Sneijder tam bir orta saha

wolfsburgdan diego da ısrar etsek simdiye adam atmıstı imzayı....sola carlinhos ujfalusiyide yetistir maca....al sana bomba gibi kadro....

Kaka gelseydi orada oynayamayacaktı zaten.. Şimdi herkes CL telaşına girdi.. Bence o kadar da CL'yi düşünerek hareket edilmiyor.. Ediliyor olsaydı öncelik Kaka değil Sneijder veya Diego olurdu..

Hocanın önceliğinin Ofansif Ortasaha olduğunu sanıyordum hatta Kaka'ydı yani ben mi yanlış hatırlıyorum?

Öncelik o mevki olsa bile sol bek de istemiş. Aynı anda 2-3 kişi neden çalışmaz. Veya Sneijder'İn alternatifine niye çalışılmaz? Çünkü belli mühim transferler kolay kolay bitmez. Haftaya lig başlıyor. Bu adamalr gelecekler takıma katılacaklar, birsürü iş. Hoca'ya da kızıyorum. Listeyi kamp başladıktan sonra verdi. Yahu nerede görülmüş böyle saçma şey. Liste dediğin 15 gün önceden verilemliydi minimum.

Hernandez Carlinhos Toprak uğraşılsa şimdiye alınırdı diyor bazı arkadaşlar bu oyuncuların sadece bonservis açısından Türkiye'ye gelme ortalaması 25-30 m € arasıdır bu kadar para var sanki biraz realist yaklaşalım.

ne protokolü bu renktaş?

O kadar da önemli değil aslında İnter'le anlaştığımıza dair, bunun sayesinde klüp istesede sıkıntı çıkaramıyor yada fiyat artıramıyor bugün bitiyor ama yinede sorun çıkacağını sanmıyorum ama mesela haftaya Sneijder'le anlaştık klüp fiyat yükseltir filan iş uzar yani.

wolfsburgdan diego da ısrar etsek simdiye adam atmıstı imzayı....sola carlinhos ujfalusiyide yetistir maca....al sana bomba gibi kadro....

Ujfa artık yok.Diego ise tercihler arasında olmamalı.Skor katkısı çok düşük.Diego gelirse bu takım gol atamaz.

Şu şartlarda bu mümkün değil. Stoper olmazsa olmaz. Diğerleri stoperden sonra gelir. Sola Riera fena durmuyor tabi bu nereye kadar taşır o da meçhul. Forvet var.. 4 bölgeye ihtiyaç var ama ileriye top taşıyıp, geriyi çekip çevirecek bir adam olmadıktan sonra her zaman diken üstünde oluruz.

Öncelik o mevki olsa bile sol bek de istemiş. Aynı anda 2-3 kişi neden çalışmaz. Veya Sneijder'İn alternatifine niye çalışılmaz? Çünkü belli mühim transferler kolay kolay bitmez. Haftaya lig başlıyor. Bu adamalr gelecekler takıma katılacaklar, birsürü iş. Hoca'ya da kızıyorum. Listeyi kamp başladıktan sonra verdi. Yahu nerede görülmüş böyle saçma şey. Liste dediğin 15 gün önceden verilemliydi minimum.

Fatih Hocayla yaşıyorsun da haberimiz mi yok? Belki vazgeçti istediği isimden bilip bilmeden neden sallıyorsun ki 2 maçta harikalar yaratan bir Riera vardı belki onu kaybetmek istemedi.. Belki Sneijder transferi zaten maliyetli olacak birde üstüne sol bek maliyeti eklemeyelim dedi.. Belki şuan yabancı sınırı hat safhada dolu 3 yabancı hakkını da sol bek bölgesine kullanmak istemedi..

Çıkıp açıklama mı yaptı ki ben sol bek istedim ofansif ön libero alınıyor diye de.. yönetime sallayıp duruyoruz?

Riera-Dany-Semih-Sabri

Transferler yetişmesze defans hattımız.ALLAH önce Faith Terim'e sonra bize sabır versin.

Yuh ntvspor'da sneijder videosu dönüyor. Adamlar gerçekten inanmış. Mutlu sona ulaştı, 3.5 yıllık dedi yine İsmail Şenol.

Haberleri bununla açıyorlar hala.

Hernanes diye yalvarırken burda kimse beni s***ne takmıyordu

Fatih Terim'in tercihlerinde ilk sıralarda 10 numara yok diyenler maçları izlemiyor.Tek açıklaması bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt