Sertan Evrim
Sarı Üye
- 26 Kasım 2008
- 591
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Nöbeti
Ntvspor bildiğin aldığımızı söylüyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Hocayla yaşıyorsun da haberimiz mi yok? Belki vazgeçti istediği isimden bilip bilmeden neden sallıyorsun ki 2 maçta harikalar yaratan bir Riera vardı belki onu kaybetmek istemedi.. Belki Sneijder transferi zaten maliyetli olacak birde üstüne sol bek maliyeti eklemeyelim dedi.. Belki şuan yabancı sınırı hat safhada dolu 3 yabancı hakkını da sol bek bölgesine kullanmak istemedi..
Çıkıp açıklama mı yaptı ki ben sol bek istedim ofansif ön libero alınıyor diye de.. yönetime sallayıp duruyoruz?
Şu şartlarda bu mümkün değil. Stoper olmazsa olmaz. Diğerleri stoperden sonra gelir. Sola Riera fena durmuyor tabi bu nereye kadar taşır o da meçhul. Forvet var.. 4 bölgeye ihtiyaç var ama ileriye top taşıyıp, geriyi çekip çevirecek bir adam olmadıktan sonra her zaman diken üstünde oluruz.
Fatih Terim'in tercihlerinde ilk sıralarda 10 numara yok diyenler maçları izlemiyor.Tek açıklaması bu.
Yahu ben u zihniyete sallıyorum. Israrla tutarsız şekilde savunmaya çalışıyorsunuz. Diyorum ki hoca sol bek istedi veya 10 numara istedi öncelikli veya her iksini de istedi farketmez. Yönetim şu ana kadar hem mevkiler hem de o mevki iin alternaifler üzerinde ayrı ayrı çalışmalıydı diyorum. Sneijder'in transfer olma ihtimalinin çok çok düşük olduğunu en başından beri herkes biliyor zaten. Sen alternatifini de ararsın. Üstelik bu Sneijder transferinde de elini güçlendirir. Her transfer dönemind böyle oluyor. Mesela günlerce Shaqiri ile uğraşılıyor, alternatif belirlenmiyor ardından gidip Yiğit alınıyor. Bu doğru yöntemdir diyecek kadar savunuyorsan birşey diyemeyeceğim.
Sen heralde Ujfa'nın sakatlanmasından sonra Selçuk ve Melo'daki düşüşü görememişsin. Radyodan maç mı dinliyorsun? Criss apar topar sene başında niye alındı? Şimdi niye tekrar geri gönderildi?
Yahu ben u zihniyete sallıyorum. Israrla tutarsız şekilde savunmaya çalışıyorsunuz. Diyorum ki hoca sol bek istedi veya 10 numara istedi öncelikli veya her iksini de istedi farketmez. Yönetim şu ana kadar hem mevkiler hem de o mevki iin alternaifler üzerinde ayrı ayrı çalışmalıydı diyorum. Sneijder'in transfer olma ihtimalinin çok çok düşük olduğunu en başından beri herkes biliyor zaten. Sen alternatifini de ararsın. Üstelik bu Sneijder transferinde de elini güçlendirir. Her transfer dönemind böyle oluyor. Mesela günlerce Shaqiri ile uğraşılıyor, alternatif belirlenmiyor ardından gidip Yiğit alınıyor. Bu doğru yöntemdir diyecek kadar savunuyorsan birşey diyemeyeceğim.