Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder bitti yarın açıklanacak maçların bailamsına 5 gün kalmış acil bi solbek lazım.

valla ntvspor hala 3,5 yillik sozlesme diyor emin konusuyorlar

Fatih Hocayla yaşıyorsun da haberimiz mi yok? Belki vazgeçti istediği isimden bilip bilmeden neden sallıyorsun ki 2 maçta harikalar yaratan bir Riera vardı belki onu kaybetmek istemedi.. Belki Sneijder transferi zaten maliyetli olacak birde üstüne sol bek maliyeti eklemeyelim dedi.. Belki şuan yabancı sınırı hat safhada dolu 3 yabancı hakkını da sol bek bölgesine kullanmak istemedi..

Çıkıp açıklama mı yaptı ki ben sol bek istedim ofansif ön libero alınıyor diye de.. yönetime sallayıp duruyoruz?

Yahu ben u zihniyete sallıyorum. Israrla tutarsız şekilde savunmaya çalışıyorsunuz. Diyorum ki hoca sol bek istedi veya 10 numara istedi öncelikli veya her iksini de istedi farketmez. Yönetim şu ana kadar hem mevkiler hem de o mevki iin alternaifler üzerinde ayrı ayrı çalışmalıydı diyorum. Sneijder'in transfer olma ihtimalinin çok çok düşük olduğunu en başından beri herkes biliyor zaten. Sen alternatifini de ararsın. Üstelik bu Sneijder transferinde de elini güçlendirir. Her transfer dönemind böyle oluyor. Mesela günlerce Shaqiri ile uğraşılıyor, alternatif belirlenmiyor ardından gidip Yiğit alınıyor. Bu doğru yöntemdir diyecek kadar savunuyorsan birşey diyemeyeceğim.

Şu şartlarda bu mümkün değil. Stoper olmazsa olmaz. Diğerleri stoperden sonra gelir. Sola Riera fena durmuyor tabi bu nereye kadar taşır o da meçhul. Forvet var.. 4 bölgeye ihtiyaç var ama ileriye top taşıyıp, geriyi çekip çevirecek bir adam olmadıktan sonra her zaman diken üstünde oluruz.

Yahu anlatamıyorum herhalde önemli olan senin benim görüşüm değil ki Önemli olan hocanın hangi bölgelere transfer istediği "Hocanın istedikleri alınmıyor, Hocanın önceliği Stoper, Sol Bek" deniyor nerden biliyoruz ki Hoca daha önce açıkladığında öncelik Ofansif Ortasahaydı.. Sol bek olarak belki Riera'nın performansını yeterli gördü bu yıl için daha fazla masrafa girmek istemedi sezon sonuna kadar idare edeceğini düşündü.. Stoper işine gelince hiç stoper transferinden bahsettiğini bile hatırlamıyorum..

Yani anlatmak istediğim medyadan dolma haberlerle Yönetime, Fatih Hoca'ya sallıyoruz.. Fatih Hocayla birebir görüşen ne biziz ne basın, Yönetim görüşüyor onlar biliyor neyi istediği bekleyelim ha Fatih Hoca açıklama veya ima eder istediklerim alınmadı diye çıkar en önce ben eleştiririm..

Ntv inandı sizde inanın bizim için Sneijder'i alın :sad007:

Yeni transferlerimiz Melo Hamit olur İNŞALLAH

Fatih Terim'in tercihlerinde ilk sıralarda 10 numara yok diyenler maçları izlemiyor.Tek açıklaması bu.

Sen heralde Ujfa'nın sakatlanmasından sonra Selçuk ve Melo'daki düşüşü görememişsin. Radyodan maç mı dinliyorsun? Criss apar topar sene başında niye alındı? Şimdi niye tekrar geri gönderildi?

bu gidisle yerli bir kazik transferi yapariz bir de ise yaramiyan bir yabanci son transfer gününde sirf transfer olsun diye , bu yönetim akillanmaz her transfer döneminde cok büyük isimlerin pesinde kosuyorlar hemen hemen imkansiz oldu halde, akillarina ayni anda alternatif futbolcuyla görüsmek hic gelmiyor star oyuncu gelmeyincede laf olsun diye son gün transferleri yasiyoruz

sneijderin alternatifi kim? ve görüsülüyormu acaba? sol bek ne oldu veya yerli stoper? sanki transfer yapmaya niyetleri yok bizim yönetimin

Yahu ben u zihniyete sallıyorum. Israrla tutarsız şekilde savunmaya çalışıyorsunuz. Diyorum ki hoca sol bek istedi veya 10 numara istedi öncelikli veya her iksini de istedi farketmez. Yönetim şu ana kadar hem mevkiler hem de o mevki iin alternaifler üzerinde ayrı ayrı çalışmalıydı diyorum. Sneijder'in transfer olma ihtimalinin çok çok düşük olduğunu en başından beri herkes biliyor zaten. Sen alternatifini de ararsın. Üstelik bu Sneijder transferinde de elini güçlendirir. Her transfer dönemind böyle oluyor. Mesela günlerce Shaqiri ile uğraşılıyor, alternatif belirlenmiyor ardından gidip Yiğit alınıyor. Bu doğru yöntemdir diyecek kadar savunuyorsan birşey diyemeyeceğim.

Sadece Yiğit'in alınması ve ödenen para da değil sorun , önümüzde ki mis gibi fırsatı görmüyor kendimize ediyoruz geçen sezon devre arası Olcan'ı kaçırdık mesela.

Shaqiri'nin olmayacağı belliydi , niye bu kadar beklenildi de , Olcan elden kaçırıldı , Yiğit gibi bir adama 2.5 Mn € bonservis verildi?

Sen heralde Ujfa'nın sakatlanmasından sonra Selçuk ve Melo'daki düşüşü görememişsin. Radyodan maç mı dinliyorsun? Criss apar topar sene başında niye alındı? Şimdi niye tekrar geri gönderildi?

Ben stoper ihtiyacı yok demedim ama kesinlikle 10 numara ihtiyacı var takım maçlarda can çekişiyor.İleride iki dangoz topla savaşıyorlar:sad007:

Ntv Spor ısrarla hala 3.5 yıllık anlasma ımzalandı pazartesı resmı gün ıcerısınde acıklanıcak dıyor. :S gobegımız catladı bıtsın su ıs artık

Allah Allah NtvSpor açık şuan , Galatasaray 3.5 yıllık anlaşmaya vardı Sneijder ile diyor. Hemde her saat başı bültende ilk haber :D

Hadi be Ntv ilk kez doğru bir iş yapmış ol :D

Bülent Tulun 24 saat açıklamasından sonra akıllanmış habire Irmak Kazuk'u yemliyor.

Ntv'nin Belhanda için yaptığı haberle Sneijder için yaptığı haberi bir tutmamak lazım.Bir kere Fenerbahçe takımıyla ilgilenen başka biri başka bir muhabir gelişmeleri bildiriyor.Galatasaray içinse Irmak Kazuk bildiriyor ve ben bu sezon için Irmak Kazuk'un yanıldığını pek görmedim.Tabiki yine sorun çıkabilir ama ben bu habere güveniyorum.

Açık söyleyeyim Sneijder gelmezse yönetime neden getiremezsiniz diye kızmam. Çünkü en başından beri gelme ihtimali gelmeme ihtimalinden düşük diyorum. Sadece iki şeyi eleştiririm. Transferde diğer alternatifler için geç kalınması ve 3 yöneticimizin tarih verip boş vaatlerde bulunup sonra yalanlanmaları.

Pazartesi açıklanırsa borsa ile ilgili sebeplerden olduğunu düşünücem....

Benim dediğim şey kısa ve öz.. Fatih Hocayla ne biz görüşüyoruz ne basın yönetim görüşüyor.. Carlinhos'la ilgilendik uğraştık da;

-Belki Fatih Hoca vazgeçti maliyetli olacağı için..

-Belki Riera'nın performansını beğendi vazgeçti..

-Belki Sneijder zaten maliyetli bir daha sol bek için masrafa girmeyelim dedi

vs vs.. Kısacası belki Fatih Hoca sol bek isteğinden vazgeçti nerden biliyoruz ki? Daha önce istedi belki şu 10 günlük süreçte vazgeçti.. Şayet Fatih Hoca Sol Bek istiyorsa ve alınmayacaksa önce ben sallarım yönetime ama bunu bilmeden yönetime sallamak da aşırı saçma kusura bakmayında.. Hoca ısrarla sol bek diyeceği bir ortamda almamazlık edeceklerini sanmıyorum.. Fatih Hoca'dan bahsediyoruz sözünün dinlenmediğini anladığı an çeker resti basar istifayı zaten..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt