Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Devre arası Stoper transferinin yararlı olacağını düşünmüyorum kaldı ki.. Şuan Dany ve Semih ikiside takımın ilk yarı itibariyle en iyilerindendi Sezon sonu bir stoper transferinin gündeme geleceğini düşünüyorum devre arası bu yönde bir transfer olmaz bence..

Birde Kapanan takımları açmakta sıkıntı çekiyoruz.. Emre Çolak'ın bile OOS'de oynaması ne kadar değiştiriyor bunu farketmiyor musunuz.. O bile açabiliyor bazen en çok ihtiyaç buraya bence..

Ben öyle düşünmüyorum. Geçen seneki takımda böyle bir problem yoktu çünkü bu görevi Selçuk ele alıyordu. Hatta Melo bile maç içerisinde bu görevi üstleniyordu. Bırak asisti gol bile atıyorlardı. Şimdi bırak gol atmayı ileri çabuk çıkmakta zorlanıyorlar. Neden? Çünkü geriden rahat top gelmiyor. Danny yada Semih bir Popescu yada Ujfa olabilir mi? Criss'te gönderildi, Ujfa'da sakatlandı.... Hadi diyelim transfer yapmadık bu iki oyuncudan biri sakatlanınca ne yapacağız? En kötüsü sezon başında Ujfa'nın sakatlanması, aynı şekilde ikinci yarının başında yine Ujfa'nın sakatlanması. Devre arası ama paraya kıyıp birilerini kesin almak zorundalar.

NTV Spor'a hala inananlar var neyine inanıyorsunuz ? Adamlar bildiğin Galatasaray düşmanı..

Taraftardaki hayal kırıklığını arttırmak için ellerinden geleni yapıyorlar..

Ben öyle düşünmüyorum. Geçen seneki takımda böyle bir problem yoktu çünkü bu görevi Selçuk ele alıyordu. Hatta Melo bile maç içerisinde bu görevi üstleniyordu. Bırak asisti gol bile atıyorlardı. Şimdi bırak gol atmayı ileri çabuk çıkmakta zorlanıyorlar. Neden? Çünkü geriden rahat top gelmiyor. Danny yada Semih bir Popescu yada Ujfa olabilir mi? Criss'te gönderildi, Ujfa'da sakatlandı.... Hadi diyelim transfer yapmadık bu iki oyuncudan biri sakatlanınca ne yapacağız? En kötüsü sezon başında Ujfa'nın sakatlanması, aynı şekilde ikinci yarının başında yine Ujfa'nın sakatlanması. Devre arası ama paraya kıyıp birilerini kesin almak zorundalar.

Cris'ın oynayacağı kadar Gökhan ve Hakan Balta da oynar orada

Arkadaş ne Sneijder'miş oldu olmadı geliyor gelmiyor bilet alındı bilet alınmadı koltuğuna oturdu oturmadı :D

Bu ne ya ; bence Sneijder bugün veya yarın açıklanacak ve İstanbul'a inecek.

Sneijder + Serdar Taşçı ile transfer sezonunu kapatırsak harika olur. Aslında ek olarak Carlinhos diyeceğim ama Riera gerçekten çok iyi oynuyor o bölge de şimdi Carlinhos'u çok izlemediğimden Riera'dan aldığımız verimi ve performansı tehlikeye atmak olmaz diye düşünüyorum :)

Sezonun 2. Bölümünde ki Muhtemel Kadrom ;

bu ntv spor neyin peşinde. en çok izlediğim spor kanalı sevdiğim programları da var ama taraflı yayın yaptığından inanamıyorum seijder haberine:confused:

Cris'ın oynayacağı kadar Gökhan ve Hakan Balta da oynar orada

İşte oynayamadı ve yabancı kontenjanını açmak için mecburen gönderildi... Yerine de kensinlikle birileri alınacak. Öncelik bu bölgede olduğu kabak gibi belli. Aslında net 4 transfer lazım ama devre arası yapacak bişey yok.

Sneijder gelir veya gelmez önemli değil.

Tulun, Albayrak ve Sedat Doğan çıkıp hesap vermeli verdikleri süreler ve tarihler için.

O isim ;

Serdar Taşçı ve Sneijder olağanüstü transferler olur. Ama ikisi de gelmez bana göre.

Sneijder olayı malum zaten beklemedeyiz , fakat Serdar'ın gelmemesi için bir neden göremiyorum açıkcası :)

Yıllık 2.5-3 Mn €'ya rahat gelir sanıyorum , bonservisi tahmini kaç olur acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt