Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gelse de gelmese de bu takımın sol bek ve stoper ihtiyacı var. Bu bölgelere adam alınma konusundan doğru düzgün bahsedildiği yok..

Liverpool menejeri Brendon Rodgers Sneijder ile ilgilenmediklerini soylemis.

Liverpool adam olsun zaten, Liverpool kim Sneijder kim allah askina

Re: Transfer Nöbeti

Ferguson da açıklasa keşke degil mi arkadaşlar.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Bu menajer önceden de bize pislik yapmış tam köftehor :

17 Haziran 2003 Soren Lerby

"Futbolcum için bana gelen herhangi bir teklif yok. Ancak Galatasaray, PSV ile transfer için temasa geçtiyse, onu bilemem. Ben de Rommedahl için hiçbir kulüple masaya oturmuş ya da görüşmüş değilim. Bu tür haberlerin de nereden çıktığını bilmiyorum"

12 Ocak 2013 Soren Lerby

"Galatasaray ile şu ana kadar görüşmedik. O yüzden anlaşma gibi bir durum yok. Herşey mümkün. İlerleyen zamanlarda tüm teklifleri dinleyip tek tek değerlendireceğiz. Kısa zaman içinde bir gelişme olacağını ve Sneijder'in imza atacağını düşünmüyorum"

(kaynak webaslan.com)

Not : 12 ocak tarihli alıntı yazının gerçek olup olmadığı muamma bu arada hepinizin bildiği gibi.

Mehmet Ali Birandın Tweetini biraz analiz edelim

Adam Galatasaray yönetim kurulu üyesi ve Ünal Aysalın 60 yıllık dostu

Yılların gazetecisi kolayına tongaya düşüp böyle bir mallık yapmaz İşini sağlama almadan girmez bu işe Demekki

Bence bu mesajın kaynağı Ünal Aysal Çünkü dün budün yine millet yönetime ve başkana sallamaya başladı.

Anlaşılan o ki Sneijderle anlaşıldı ama imzalar zaman alıyor ve resmi açıklamalar yapılamıyor.

Dikkat ederseniz M.Ali Birandın tweetinde Sneijder lafı hiç geçmiyor Borsa ve Kap açıklaması yapılmadığı için

Ünal Aysal M.Ali Birand vasıtasıyla şunu demek istedi Rahat olun... bende

Ne teklif ettiysek diğer kulüpler yaklaşamıyor. Zaten orada vergi de var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt