Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Liverpool sneıjder ile herhangi bir ilgilerinin olmadığını doğrulamış
dun gece defalarca yazdım premier league seçer diyenelre selam olsun! hala diyorum bu paraları chelsea bile vermez! interde artık kalamıyacağına göre bu transfer bitmiş! kariyer kariyer diyenlere slm olsun.

Sneijder dün yaptığı gideri Moratti'ye yapmış o zaman:)

Sneijder oğlum sana iki çift lafım var.

SON DAKIKA: "Liverpool teknik direktörü Brendan Rodgers Sneijder ile ilgilenmiyor (Sky Sports)"

Bu menajer önceden de bize pislik yapmış tam köftehor :

17 Haziran 2003 Soren Lerby

"Futbolcum için bana gelen herhangi bir teklif yok. Ancak Galatasaray, PSV ile transfer için temasa geçtiyse, onu bilemem. Ben de Rommedahl için hiçbir kulüple masaya oturmuş ya da görüşmüş değilim. Bu tür haberlerin de nereden çıktığını bilmiyorum"

12 Ocak 2013 Soren Lerby

"Galatasaray ile şu ana kadar görüşmedik. O yüzden anlaşma gibi bir durum yok. Herşey mümkün. İlerleyen zamanlarda tüm teklifleri dinleyip tek tek değerlendireceğiz. Kısa zaman içinde bir gelişme olacağını ve Sneijder'in imza atacağını düşünmüyorum"

(kaynak webaslan.com)

Not : 12 ocak tarihli alıntı yazının gerçek olup olmadığı muamma bu arada hepinizin bildiği gibi.

Menajerlere kulak asmayalım.

EPL'deki bütün takımlar Sneijder ile ilgilenmediklerini açıkladı neredeyse

Sneijder isterse sene sonuna kadar beklesin, bizden başka alıcısı çıkmaz. Tek yol Galatasaray.

Şimdi Sneijder yıllık ücretini indirmediği için mi Moratti tarafından oynatılmıyor ?

Ya bizim olacaksın ya interin.

interi bitirmiş dün inter gol atıyor yanındakıler seviniyor adam alkışlamak değil tepki bile vermiyor.sadece kendini formda tutmak için antremana çıkıyor o kdar

[video=youtube;_Ci64DNeTek]https://www.youtube.com/watch?v=_Ci64DNeTek[/video]

Ani skysports dün ilgileniyor teklif yapacak demiyor muydu?

Sent from my iPad using Tapatalk

yok demedi ki skysports boyle bisey. kus'lar geliyo yazip kaciyolar. :)

premier league hastasiyim, superlig'i takip ettigim kadar premier league'i de takip ederim renktas. bana guvenebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt