- 26 Mart 2012
- 7.334
- 2.007
- 1.938
Cevap: Transfer Nöbeti
AMK haber yapmış twitter olayını
WeWantYouAtGalatasaraySneijder | Amk Spor Gazetesi
AMK haber yapmış twitter olayını
WeWantYouAtGalatasaraySneijder | Amk Spor Gazetesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya sen ne anlatıyon:confused:
hangisi bence affet
Ekonomiden pek anlamam ama kendi çapımda bir yorum yapıcağım sizde görüşünüzü bildirirseniz sevinirim.
Galatasaray AŞ yani bir şirket ve borsada hisselerimiz var. Sneijder transferinde büyük paralar dönüyor. Cuma bildirildiğini varsaysak pazartesiye kadar değer kaybedebilirdi. O yüzden Pazartesi açıklayıp bütün haftaya damga vurma isteği olabilir diye düşünüyorum... alıntıdır..dedığı gıbı mantıklı değilmı sızce arkadaslar...olumsuz olsa haftasonu soleyıp kapatabılırdı...benım aklıma yattı...
İbrahim Edi Çatal yani şu üstteki fotoğraflarda twitterın sahibi.
Kendisi Denizlilidir.Ben de öyle.
İbrahimcim canım burayı takip ediyorsan senle bi çay içelim.
Bunu photoshopla ben de yaparım 3 dakikada.
sen devam et.bi tutturmuşsunuz şeref reis şeref reis... adı üstünde duyumcu bu adam. geçen sene şakiri transferinden sonra millet buna yüklenince artık duyumculuk yapmıyacam diyordu. dün ntv alt yazıdan gs sneijder ile anlaştı diyince şeref pat diye çıktı ortaya transfer bitti dedi. ee hani nerde?çıksa ya şimdi. anlatsa ya niye hala gelmediğini.
Galatasaray News @GrandeGS @Toureq1 @Loveforfootball #DipNot | Schalke, 8.000 Bilet ayırdı G.Saray taraftarına.

Benim nerde kaldın keraneci twitim niye yok((((

Galatasaray News @GrandeGS
@Toureq1 @Loveforfootball #DipNot | Schalke, 8.000 Bilet ayırdı G.Saray taraftarına.
Galatasaray News @GrandeGS
@Toureq1 @Loveforfootball #DipNot | Schalke, 8.000 Bilet ayırdı G.Saray taraftarına.