Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İbrahim Edi Çatal yani şu üstteki fotoğraflarda twitterın sahibi.

Kendisi Denizlilidir.Ben de öyle.

İbrahimcim canım burayı takip ediyorsan senle bi çay içelim.

Bunu photoshopla ben de yaparım 3 dakikada.

Ya sen ne anlatıyon:confused:

sen devam et.bi tutturmuşsunuz şeref reis şeref reis... adı üstünde duyumcu bu adam. geçen sene şakiri transferinden sonra millet buna yüklenince artık duyumculuk yapmıyacam diyordu. dün ntv alt yazıdan gs sneijder ile anlaştı diyince şeref pat diye çıktı ortaya transfer bitti dedi. ee hani nerde?çıksa ya şimdi. anlatsa ya niye hala gelmediğini.

Ekonomiden pek anlamam ama kendi çapımda bir yorum yapıcağım sizde görüşünüzü bildirirseniz sevinirim.

Galatasaray AŞ yani bir şirket ve borsada hisselerimiz var. Sneijder transferinde büyük paralar dönüyor. Cuma bildirildiğini varsaysak pazartesiye kadar değer kaybedebilirdi. O yüzden Pazartesi açıklayıp bütün haftaya damga vurma isteği olabilir diye düşünüyorum... alıntıdır..dedığı gıbı mantıklı değilmı sızce arkadaslar...olumsuz olsa haftasonu soleyıp kapatabılırdı...benım aklıma yattı...

Borsada sonuçtan çok beklenti değer kazandırır. Yani transfer olacak beklentisi. Transfer olduktan sonra beklenti biter.

Mesela şampiyon olacak beklentisi değer kazandırır, şampiyon olduktan sonra beklenti biter.

İbrahim Edi Çatal yani şu üstteki fotoğraflarda twitterın sahibi.

Kendisi Denizlilidir.Ben de öyle.

İbrahimcim canım burayı takip ediyorsan senle bi çay içelim.

Bunu photoshopla ben de yaparım 3 dakikada.

hocam bende PAÜ de okuyorum nerdensin (=

Millet kafayı sıyırmış. Az gidin dolaşın kendinize gelin :D

sen devam et.bi tutturmuşsunuz şeref reis şeref reis... adı üstünde duyumcu bu adam. geçen sene şakiri transferinden sonra millet buna yüklenince artık duyumculuk yapmıyacam diyordu. dün ntv alt yazıdan gs sneijder ile anlaştı diyince şeref pat diye çıktı ortaya transfer bitti dedi. ee hani nerde?çıksa ya şimdi. anlatsa ya niye hala gelmediğini.

Transferin en yetkili ağzı Bülent Tulun bile kolpa yapıyorsa kime kızabilirsin ki?

O değil transfer olumsuz sonuçlanacak Sneijder'den sonra hiç bir transfer girişimi de kesmeyecek taraftarı.

Asıl darbeyi yönetim vuruyor takıma.

Ne yapıp edip alın şu adamı şu konuma getirdiyseniz yoksa çok büyük sorunlar yaşanır.

Sneijder gelecek beyler rahat olun ne dedim ben size :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt