Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Anemitu Bekele'ye de dopingden ceza vermişler.. Ceza almayan sporcu kaldı mı.. Rezilliğe bak...

#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder senin yaptıgın nazı bızım kezbanlar yapmıyo
icon_biggrin.gif

iyi kezbanlara giydirmişiz arada :D

#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder Gelirken Gece Görüşlü Kamera Al ; Kupaları Karanlıkta Kaldırıyoruz Biz!

:D :D

#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder Gelirken yanında İnter’den stoper getir, Big Chief pert’e çıktı.

Ahahah :D

#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder olum burdaki makara hiçbiryerde yok lan fenerbahçe diye bir takım var evlere şenlik gel gör…

:D

#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder senin yaptıgın nazı bızım kezbanlar yapmıyo
icon_biggrin.gif

iyi kezbanlara giydirmişiz arada :D

:asd::asd: Manyak bizim millet... :D

Beyler?

bugün beyaz tv Derin Futbol var mi?

:D arkadaşın fotosunu çekmiştim ama ona da inanmayan çıkar gerek yok o yüzden şerefi bekleyin siz en iyisi renkdaşlar :o

Şeref daha ne desin geldi dedi adam onun misyonda bitti yeni yüzler arıyoruz senide alternatiflere ekledim haber bekle :ayatollah:

Transferin en yetkili ağzı Bülent Tulun bile kolpa yapıyorsa kime kızabilirsin ki?

ya bülent tulun u fatih terim in sevmemesinden dolayı bende hiç sevmem. şu ntv yaptığını hala anlamıyor musunuz? amaç taraftarı yönetime karşı kışkırtmak. şimdi taraftarlarda beklenti dahada büyük. adamın geleceğine daha çok inanıyor. eğer olmazsa millet yönetime geydirecek. ntv nin sahibi kim?şahenk... adamların amacı belli

ya bülent tulun u fatih terim in sevmemesinden dolayı bende hiç sevmem. şu ntv yaptığını hala anlamıyor musunuz? amaç taraftarı yönetime karşı kışkırtmak. şimdi taraftarlarda beklenti dahada büyük. adamın geleceğine daha çok inanıyor. eğer olmazsa millet yönetime geydirecek. ntv nin sahibi kim?şahenk... adamların amacı belli

Bnde bu duruma üzülmüyo değilim.Transfer yatarsa Ünal A. çok sert eleştirilicek.Kapa açıklama yaparak yönetim dertsiz başına dert aldı

yarın geceye kadar sakinim ama olumlu olumsuz bir gelişme olmaz ise çıldırırım

sen devam et.bi tutturmuşsunuz şeref reis şeref reis... adı üstünde duyumcu bu adam. geçen sene şakiri transferinden sonra millet buna yüklenince artık duyumculuk yapmıyacam diyordu. dün ntv alt yazıdan gs sneijder ile anlaştı diyince şeref pat diye çıktı ortaya transfer bitti dedi. ee hani nerde?çıksa ya şimdi. anlatsa ya niye hala gelmediğini.

şeref aydın. snijder ortada yokken. sözlükte GS ın günlerdir ilgilendigi futbolcu yazmıştı. burda göstermişlerdi. şeref aydın boş adam degil yani.

:D arkadaşın fotosunu çekmiştim ama ona da inanmayan çıkar gerek yok o yüzden şerefi bekleyin siz en iyisi renkdaşlar

durum sana inanmamak degilde yöneticilerin bukadar acemi olmasına inanmak istememek kesinlikle yanlış anlama konu senle paylaşması degil ben sen herhangi bir taraftarla transfer şu aşamada bu aşamada diye görüş belirtmesi yanlış elbet çünkü bu bilgi yayılır ve kamuoyundaki beklentiler yönlenir ayrıca transferin olumsuz bitmesi sonucundada ihale sana kalır ''ama sen taraftara hani bize gelir demiştin'' diye kesinlikle kardeş çok acemice bir davranış hatta tvlere çıkıp sneijder gibi isimleride basında dinlendirmekte yalnış bunuda hep yapıyorlar ne amaçla oluyor bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt