Kaan Çağdur
Tecrübeli Üye
- 8 Haziran 2009
- 5.310
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Bende anlayamadım bir türlü :confused:
acaba nedennnnnnn![]()
Bende anlayamadım bir türlü :confused:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
acaba nedennnnnnn![]()
Sneijder gelecek beyler rahat olun ne dedim ben size![]()
Yetmez ama karşı tribüne sızmalarla 12-13 bin taraftar bekliyorum ben![]()

#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder Gelirken Gece Görüşlü Kamera Al ; Kupaları Karanlıkta Kaldırıyoruz Biz!
![]()
![]()
#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder Gelirken yanında İnter’den stoper getir, Big Chief pert’e çıktı.
Ahahah![]()
#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder olum burdaki makara hiçbiryerde yok lan fenerbahçe diye bir takım var evlere şenlik gel gör…
![]()
#WeWantYouAtGALATASARAYSneijder senin yaptıgın nazı bızım kezbanlar yapmıyo![]()
iyi kezbanlara giydirmişiz arada![]()

Manyak bizim millet... Feyzi yeme bizi Feyzi Bülent tulunla konuşmus:ayatollah:
1000 kişi bile yeter orayı cehenneme çevirmeye...![]()
arkadaşın fotosunu çekmiştim ama ona da inanmayan çıkar gerek yok o yüzden şerefi bekleyin siz en iyisi renkdaşlar
![]()
Transferin en yetkili ağzı Bülent Tulun bile kolpa yapıyorsa kime kızabilirsin ki?
hocam bende PAÜ de okuyorum nerdensin (=
ya bülent tulun u fatih terim in sevmemesinden dolayı bende hiç sevmem. şu ntv yaptığını hala anlamıyor musunuz? amaç taraftarı yönetime karşı kışkırtmak. şimdi taraftarlarda beklenti dahada büyük. adamın geleceğine daha çok inanıyor. eğer olmazsa millet yönetime geydirecek. ntv nin sahibi kim?şahenk... adamların amacı belli
sen devam et.bi tutturmuşsunuz şeref reis şeref reis... adı üstünde duyumcu bu adam. geçen sene şakiri transferinden sonra millet buna yüklenince artık duyumculuk yapmıyacam diyordu. dün ntv alt yazıdan gs sneijder ile anlaştı diyince şeref pat diye çıktı ortaya transfer bitti dedi. ee hani nerde?çıksa ya şimdi. anlatsa ya niye hala gelmediğini.
izleyebilecek durumda değilim ne var.
arkadaşın fotosunu çekmiştim ama ona da inanmayan çıkar gerek yok o yüzden şerefi bekleyin siz en iyisi renkdaşlar