Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.505
- 9.164
- 1.813
Transfer Nöbeti
Sen ozelden yaziyon ya
Duyumlarinizi nerden duyuyosunuz
Sen ozelden yaziyon ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyumlarinizi nerden duyuyosunuz
Reis benim ki hissiyat.
Hayırlı olsun falan yazılmış bu kadar kesin mi
S.A. renkdaslar. Bir kac gundur bu nobeti takip ediyorum ve sizin uykusuz kaldiginizi goruyorum. Ben Rodney ile D.O.S.'in altyapisinda oynadim, sonradan Ajax ona bir teklif sunup Ajaxa getirdiler. Hep sokakta futbol oynardik beraber. Kendisiyle mesajlastik bu transfer konusundan, tek soyleyebilecegim ondan olumlu haber aldigimdir. Yani iciniz rahat olsun.
Cok tehlikeli![]()
Ne olsun Alemdar. Hayati tespih yaptim salliyorum bazen de elim de bicak hayata saldiriyorum![]()
ingilizcenizi konuşturun hadi renktaşlar![]()
Bu ara cok kavga oluyor burda.neden acep
sebebi belli italyan sitesine bir haber düşüyor olumsuz burda sonra herkese giydiriliyor piskolojimiz bozulduBu ara cok kavga oluyor burda.neden acep
qardes çok belli ediyodun kuş olduğunu,bide bu imalarınla iyice gün yüzüne çıktın hadi antuya aslan,prd bırd :heyo2:
Başkan Sky Sport'a transferin %95 bittiğini detayların konuşulduğunu söylemiş.
Daha ne bekliyosunuz işte artık iş sona gelmişyarın imzalar atılır
Hollanda'da yetişmiş biri olarak şöyle yazsaydın daha inandırıcı olurdu .S.A. renkdaslar. Bir kac gundur bu nobeti takip ediyorum ve sizin uykusuz kaldiginizi goruyorum. Ben Rodney ile D.O.S.'in altyapisinda oynadim, sonradan Ajax ona bir teklif sunup Ajaxa getirdiler. Hep sokakta futbol oynardik beraber. Kendisiyle mesajlastik bu transfer konusundan, tek soyleyebilecegim ondan olumlu haber aldigimdir. Yani iciniz rahat olsun.
Neyi tehlikeli Reis?
son gelismelri tek cumle halinde ozet olarak alabilirmiyiz pls