Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Terim Italyan medyasina konusmus sanirim. Gider yapmis Sneijder´e.

Burasi Galatasaray, bizi oyalamaya kalkmasin demeye getirmis. Biz alternatif kulüp olmayiz demis.

Yani adam olsun demis :D

Ynt: Transfer Nöbeti

Bu ara cok kavga oluyor burda.neden acep

S.A. renkdaslar. Bir kac gundur bu nobeti takip ediyorum ve sizin uykusuz kaldiginizi goruyorum:asd:. Ben Rodney ile D.O.S.'in altyapisinda oynadim, sonradan Ajax ona bir teklif sunup Ajaxa getirdiler. Hep sokakta futbol oynardik beraber. Kendisiyle mesajlastik bu transfer konusundan, tek soyleyebilecegim ondan olumlu haber aldigimdir. Yani iciniz rahat olsun.

49b4d.gif

Haklisin, adim malesef seref aydin felan degil. GSli oldugum icin ve bazilerin burada gece gunduz takilanlarin vaktini baska seylere kullandirmalari icin haber verdim. Medyaya pek inanamiyacagimizi sende bilirsin, yok cuma geliyor, ucak 15:40da iniyiyor vsvs. Ama her habere cogu insan inaniyor ve nerdeyse kalpten gidenlerde var. Kusura bakma, belki turkcem okadar iyi olmaya bilir, sonucta hollandada dogudum.

S.A. renkdaslar. Bir kac gundur bu nobeti takip ediyorum ve sizin uykusuz kaldiginizi goruyorum:asd:. Ben Rodney ile D.O.S.'in altyapisinda oynadim, sonradan Ajax ona bir teklif sunup Ajaxa getirdiler. Hep sokakta futbol oynardik beraber. Kendisiyle mesajlastik bu transfer konusundan, tek soyleyebilecegim ondan olumlu haber aldigimdir. Yani iciniz rahat olsun.
Hollanda'da yetişmiş biri olarak şöyle yazsaydın daha inandırıcı olurdu .

Meraba arkdaşla ,

Bi kaç gün bakıyorum ben sizin sitee , siz çok uykusuz kalıyor.Ben rodneyle D.o.S'ta beraberdik, sonra Ajax a giitti Rodney.Biz hep oynardık sokakta.Transfer konuştuk biz, olumlu haberler aldım.siz rahat bence dert etmeyin.

son gelismelri tek cumle halinde ozet olarak alabilirmiyiz pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt