Arif Gündoğan
Sarı Üye
- 29 Ağustos 2009
- 115
- 0
- 1.286
Cevap: Transfer Nöbeti
hoca bence sacmalamıs biraz tahlihsiz olmuz renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklisin, adim malesef seref aydin felan degil. GSli oldugum icin ve bazilerin burada gece gunduz takilanlarin vaktini baska seylere kullandirmalari icin haber verdim. Medyaya pek inanamiyacagimizi sende bilirsin, yok cuma geliyor, ucak 15:40da iniyiyor vsvs. Ama her habere cogu insan inaniyor ve nerdeyse kalpten gidenlerde var. Kusura bakma, belki turkcem okadar iyi olmaya bilir, sonucta hollandada dogudum.
Hollanda'da yetişmiş biri olarak şöyle yazsaydın daha inandırıcı olurdu .
Meraba arkdaşla ,
Bi kaç gün bakıyorum ben sizin sitee , siz çok uykusuz kalıyor.Ben rodneyle D.o.S'ta beraberdik, sonra Ajax a giitti Rodney.Biz hep oynardık sokakta.Transfer konuştuk biz, olumlu haberler aldım.siz rahat bence dert etmeyin.
sınejder bitmiş!son gelismelri tek cumle halinde ozet olarak alabilirmiyiz pls
son gelismelri tek cumle halinde ozet olarak alabilirmiyiz pls
Mehmet Ali Birand @mabirand32gun
@ayberkburhan Snijder ailesiyle görüşüyor. Engeç salı günü cevap vermesi bekleniyor. Başka bir sorun kalmamış.
İyice Sneijdere kilitlendik diğer transferleri unuttuk
Duyum gibi algilanabilir diye.
Az once sahte bir duyumcu ceza aldi burada![]()
Mehmet Ali Birand @mabirand32gun
@ayberkburhan Snijder ailesiyle görüşüyor. Engeç salı günü cevap vermesi bekleniyor. Başka bir sorun kalmamış.
Gerçekten Hollanda'da doğduysan Türkçen gayet iyi bence.Ben hollandada dogudum ve buyudum icin turkcem baya kit.
Ayıp sana Mahir abi.Beni tanıyanlar bilir duyum vermediğimi.Sadece hissiyat.
Hoca ne demiş?