Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haklisin, adim malesef seref aydin felan degil. GSli oldugum icin ve bazilerin burada gece gunduz takilanlarin vaktini baska seylere kullandirmalari icin haber verdim. Medyaya pek inanamiyacagimizi sende bilirsin, yok cuma geliyor, ucak 15:40da iniyiyor vsvs. Ama her habere cogu insan inaniyor ve nerdeyse kalpten gidenlerde var. Kusura bakma, belki turkcem okadar iyi olmaya bilir, sonucta hollandada dogudum.

olumlu derken yanı olumlu bitmiş mi iş daha bitmemiş mi 2 hafta düşücekmiymiş o konuda bişi demedimi düşüncelerinin olumlu oldugunu sneijder açıklamaış zaten forumda konusuda var ondan

Hollanda'da yetişmiş biri olarak şöyle yazsaydın daha inandırıcı olurdu .

Meraba arkdaşla ,

Bi kaç gün bakıyorum ben sizin sitee , siz çok uykusuz kalıyor.Ben rodneyle D.o.S'ta beraberdik, sonra Ajax a giitti Rodney.Biz hep oynardık sokakta.Transfer konuştuk biz, olumlu haberler aldım.siz rahat bence dert etmeyin.

Ben hollandada dogudum ve buyudum icin turkcem baya kit.

telegol ve beyaz futbolu atlatırsak yarın bizdedir sneijder

ben hocanın konusutuguna inanmıyorum twitterda o muhabbet var sabahtan beri o italyan siteside görüp çevirmiştir çünkü sadece o cümle var ve twitterdada sabahtan beri sadece o cümle var twitardan çalmış bana kalsa o site.

Mahir ingilizce hocanın elinden öpüyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt