Transfer Nöbeti (Arşiv 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Transfer Nöbeti

Arıboğan' ın doyurucu bilgi vereceğini zannetmiyorum. Basında anlatılanları ısıtıp ısıtıp servis eder.

Cevap: Transfer Nöbeti

telegolu actım serhatın kravatı gorunce dırek kanalı degıstırdım:D

Kanaltürk Lütfi Arıboğan canlı Sneijder transferinden bahsedecek

inşallah Sneijder diye walter samuel veya zanetti gelmez :D :) :(

Ya sorun Nike'sa Nike Nederland oda Galatasarayin sponsoru ?

Sorun Nike'in Intere Sneijdir icin verecegi paraysa . Moratii yaka paca sneijdira yuru git demez ucunda para olsa ?

Takim ilk yari okadar gol yemisken ve her mac kac tene Posizyon verirken en basta 10 numara lazim diyenlere sasiyorum.

Zaten bi kere Oyun takdigimizde 10 numara diye Posizyon yok cift forvetle oynuyoruz.

Hani Kanat oyuncu bakilsa kaka tipinde anlicam amma 10 numara gurültusu biraz tuhaf geliyor bana.

Bide Snyder geldi tamam oldu forvetde burak var defansdan bi yabanci cikarman gerek snydere yer acmak icin.

Nasil olucak bu is ?

Muslera - Eboue - dany - riera - Melo - snyder oynarsan sol aiga emre veya engini koyman gerekiyor.

Defansa yerli sart yoksa carlinhos gelse rierayi kescek degisen birsey olmiyacak.

Bi yeri kuvvetlestirip baska yeri kotülüyoruz böyle.

Bizim en fazla sıkıntı çektiğimiz maçlar kapanan ve kontra atağa çıkan takımlarla yaptığımız maçlar olmuştur.

Senijder'in (tek transfer yapıldığını varsayalım)gelmesini şöyle izah edebiliriz:Yediğinden bir fazlasını at.Sneijderi 10 numara gibi değil de 2. bir forvet gibi oynayacağını varsayıyorum.Sneijder takımda olursa Amrabat yedeğe çekilir , yorulan yabancıların yerine girer

Ayrıca sol bek alınacağını düşünüyorum, veya sol bekte oynayabilen stoper veya tam tersi.Sezon arası her açığı kapamak aşırı maliyetli olur.Bir de dezavantajı var Ya Tutmazsa.

Mayalar da tutturamadı.(Her gelen iyi kumaş tutacak diye birşey yok)

Lütfü aldık demesin şimdi :D

Kişisel bir sorum olacak arkadaşlar ?

Allah göstermesin Sneijder gelmezse ilk tepkiniz nasıl olur veya ne olur?

7338.gif

Top Bizde,Derin Futbol ve Telegol.... Och...:ayatollah::yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt